[VAND] 4 anvelope/cauciucuri iarna DUNLOP Alpin 195
![]() ![]() ![]() |
[VAND] 4 anvelope/cauciucuri iarna DUNLOP Alpin 195
varros |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 April 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) gume_1.jpg ( Size: 99.4k ) Number of downloads: 373 gume_2.jpg ( Size: 116.74k ) Number of downloads: 428 |
||
--------------------
Dacia Nova GT
Nova GT
1998
|
|||
Laurg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 2 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Dunlop Alpin? Esti sigur?
Poti sa faci poze din lateral cu marca si adancimea profilului? Tnx |
--------------------
Renault
Megane 2
2008, 96kw, Privilege
|
|
cristiaco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 25 February 08 From: Iasi ![]() |
Dunlop Winter Sport sau Michelin Alpin?
Dunlop Alpin, ma cam indoiesc... |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 megane sedan 1.5 105 cp expression Iasi
|
|
mahamann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 23 July 10 From: Bucuresti ![]() |
anvelopele sunt michelin alpin a3 100% (am eu si de aia sunt asa sigur), dar oricum nu le luati ca nu sunt decat pentru SKODA, VW, Opel, BMW,AUDI,Seat dupa spusele vanzatorului ce a postat pe un forum renault
![]() |
--------------------
Megane 2.2 1.5dci
Kadjar 140 GPF
2007/2020 De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
|
|
varros |
![]()
|
Salut
Intradevar sunt Michelin Alpin )(nu stiu la ce naiba ma gandeam) Asa cum a spus si colegul de mai devreme sunt gume de VAG , eu fiind posesor de Skoda, dar ca fost posesor de Dacie mi-am permis sa le postez si aici (imi cer scuze de eroare). Daca e cineva interesat va rog mail sau telefon pt ca e mai rapid, forumul asta il citesc mai rar ![]() Numai bine Sorin |
--------------------
Dacia Nova GT
Nova GT
1998
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
Anvelopele nu sunt pt un anume grup de masini asta incerca sa sublinieze colegul. se pot pune pe orice masina caruia corespund aceste specificatii...196/65/15.
Bafta la vanzare! |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
varros |
![]()
|
QUOTE(ovidiu87 @ 19 Nov 2010, 22:03) Anvelopele nu sunt pt un anume grup de masini asta incerca sa sublinieze colegul. se pot pune pe orice masina caruia corespund aceste specificatii...196/65/15. Bafta la vanzare! ACUM AM INTELES/ iNTRADEVAR SE POT PUNE PE ORICE MASINA iATA SI TABELUL DE CONVERSIE SA NU MAI RADA COLEGII DE MINE Attached thumbnail(s) Capture.PNG ( Size: 9.08k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Dacia Nova GT
Nova GT
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:39 |