Informatică, TEST
![]() ![]() ![]() |
Informatică, TEST
Mihai 90 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai zi tu ce ai raspuns si noi iti spunem daca ai gresit sau nu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi ca gasesti toate raspunsurile aici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Hai sa va-ntreb si io una mica:
se dau doua variabile, a si b. Fiecare cu valoarea ei. E posibil sa le inversam valorile fara a folosi o variabila intermediara? Adica: a=5, b=7 sa devina a=7, b=5. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai sunt variabile sau constante?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai daca isi pot schimba valoarea, nu se cheama ca sunt variabile?
Din cate stiu eu, constanta isi pastreaza valoarea de la inceput pana la sfarsit! Oricum, mai putin conteaza! Zi-le depozite, pointeri, cum vrei tu! Se poate ce am intrebat eu? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@kum - nu e posibil. Iti trebuie o variabila temporara.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 22 Nov 2010, 12:35) Hai sa va-ntreb si io una mica: se dau doua variabile, a si b. Fiecare cu valoarea ei. E posibil sa le inversam valorile fara a folosi o variabila intermediara? Doar în cazul contractelor de asfaltare cu statul. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
La inceput as fi zis ca nu se poate. Dr parca am gasit o solutie:
a = a-b; b = a+b; a = b-a; LE explicatii: dupa primul pas avem perechea (a-b, b ). Dupa al doilea (a-b, a). Si dupa al treilea (b,a). This post has been edited by namidee: 22 Nov 2010, 12:47 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Si se verifica cu a=5 b=7?
Ecuatiile tale sunt valabile doar daca ambele sunt 0, ceea ce contrazice enuntul problemei. This post has been edited by C a t a l i n: 22 Nov 2010, 12:48 |
--------------------
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
a=a-b => a=-2, b=7
b=b+a => a=-2, b=5 a=b-a => a=7, b=5 Merge, Cataline. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
No, am mai invatat ceva pe ziua de azi
![]() LE: M-am uitat si eu la mega-documentul initiatorului, arata ca intrebari din seria "Informatica pt. toNti". Cum nu cred ca sunt prea multi doritori sa completeze cateva pagini, ar fi de dorit ca el sa scrie raspunsurile pe care le crede corecte si s-ar putea sa se gaseasca cate cineva sa i le corecteze pe alea gresite. This post has been edited by namidee: 22 Nov 2010, 12:54 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Auzi bre kum, da' matale știi că_cam orice sistem de calcul are și o stivă?
![]() push a push b pop a pop b Done. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
namidee |
![]()
|
@Catalin: merge impecabil, banuiesc ca nu esti programator?
@Dragos: cheating, stiva inseamna tot variabila temporara ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Numai la bancă b=5 pe rândul ăsta, iar un rând mai jos deja e 7.
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 22 Nov 2010, 13:55) Ma man, ce nu intelegi? Deci avem pasul 0 : a = 5, b = 7 Pasul 1: a = a - b => a = 5 - 7 = -2 la pasul asta avem : a = -2 b = 7 Pasul 2: b = a + b => b = -2 + 7 = 5 la pasul asta avem: a = -2 b = 5 (ca asa am calculat in randul de mai sus, nu?) Pasul 3: a = b - a => a = 5 - (-2) = 7 la pasul asta avem a = 7 b = 5 (a ramas neschimbat) Mai clar de atat nu pot sa esplic, ca as deveni prea de nisa! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-am ce sa inteleg, e o prostie.
![]() cand zici la pasul 1 a=a-b, inlocuieste TOTI a din ecuatie cu 5, iar b cu 7, si vezi ce rahat rezulta... |
--------------------
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 22 Nov 2010, 20:52) Cum dracu sa mearga? De cand se schimba valorile INTRE ecuatii? Merge sefu', de ce sa nu mearga? Uite cu python shell:python Python 2.6.6 (r266:84292, Sep 15 2010, 15:52:39) [GCC 4.4.5] on linux2 Type "help", "copyright", "credits" or "license" for more information. >>> a=5 >>> b=7 >>> print a 5 >>> print b 7 >>> a=a-b >>> print a -2 >>> b=a+b >>> print b 5 >>> a=b-a >>> print a 7 >>> a=123 >>> b=-9 >>> print a 123 >>> print b -9 >>> a=a-b >>> print a 132 >>> b=a+b >>> print b 123 >>> a=b-a >>> print a -9 Se verifica si pentru numere intregi negative, poti continua tu. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DragosP |
![]()
|
@Cataline: frână bre, că e corect.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Deci ati zis asa: a=5 b=7 si primul pas a=a-b adica 5=5-7, nu a=5-7, ca e acelasi a in ambii membri, nu e a si a' sau x si a.
|
--------------------
-
-
|
|
namidee |
![]()
|
Catalin: te bagasi intre informaticieni
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Va doresc ca pe fluturasii de salariu asa sa vi se calculeze leafa!
![]() |
--------------------
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 22 Nov 2010, 21:07) N-am ce sa inteleg, e o prostie. Cataline, namidee a facut operatia de *atribuire*, adica a atribuit variabilei din stanga semnului egal o valoare. Nu face confuzii. ![]() cand zici la pasul 1 a=a-b, inlocuieste TOTI a din ecuatie cu 5, iar b cu 7, si vezi ce rahat rezulta... |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Asa e, s-au modificat semnele matematice si modul de rezolvare al ecuatiilor... of...
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 16:40 |