Problema, Zgomot ciudat
![]() ![]() ![]() |
Problema, Zgomot ciudat
cristi_supernova |
![]()
|
||
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nivelul de ulei de la cutie l-ai verificat?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
L-a verificat tata cam prin vara si era la nivel.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
djtirzi |
![]()
|
![]() Renault Megane Group: Members Posts: 262 Joined: 20 August 10 From: Sibiu ![]() |
Iti intra usor in viteze sau trebuie sa tragi de maneta ca sa intre si apoi se aude zgomotul?
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 2.2
Expression
- SB 17 AID Renault Megane Classic Expression 2002 SB-13-TDF
Complicat de simplu! |
|
cristi_supernova |
![]()
|
Uneori imi intra fara nicio problema, uneori cand ajunge intr-un punct trebuie sa trag putin, dar mi se aude tot in a doua si a treia un sunet cand dau drumul la ambreiaj sunetul ala de cuplare (sper sa zic bine).
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
djtirzi |
![]()
|
![]() Renault Megane Group: Members Posts: 262 Joined: 20 August 10 From: Sibiu ![]() |
Eu as recomanda o aerisire la ambreaj, pedala tine jos de tot?Ai grija sa apesi pedala pana la fund ca mai pateam si eu sa nu imi intre in viteze de lenea mea de a apasa pe pedala!
Incearca sa aerisesti si spune daca se simte ceva! |
--------------------
Renault
Grand Scenic 2.2
Expression
- SB 17 AID Renault Megane Classic Expression 2002 SB-13-TDF
Complicat de simplu! |
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
EU am acest sunet si te asigur ca nu e nimic grav. am fost la verificari peste verificari. prima oara la fel si eu la cunostinte bla bla bla.
prietenii care au si mers cu ea mi-a bagat-o pe aia cu : vezi frate ca e de la capul de planetara. la mecanici mecanici subliniez ca am mers la unul si apoi l-am verificat , pt ca imi era in drum si nu pute-am dormi noaptea, si ce crezi? meseriasii m-au asigurat ca e de la cutia de viteze exact cand cupleaza sincronul cu pinionul, pana mea ca nu stiu sa explic si ca e ceva normal, mai ales cand dau drumul brusc la ambreaj, altfel nu ar face. acum eu cred ca zgomotele sunt aceleasi , dar s-ar putea tu sa ai alt zgomot si de la cu totul altceva. eu mi-am spus punctul de vedere si "problema" mea despre un sunet de la cutie. tu mai bine mergi la service si verifica. This post has been edited by gcgeorgescu: 26 Nov 2010, 15:45 |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
Am mers azi la un mecanic si mi-a spus ca e din cauza ca dau drumul prea repede sau la ambreiaj ca nu ii dau in punctul ala unde ar trebuii. I-am spus sa imi faca si aerisirea la ambreaj ca sa fiu eu impacat cu ideea. Cand veneam spre casa am stat concentrat numai la ambreaj si doar o singura data s-a mai auzit zgomotul. Oricum mi-a spus si el ca nu este nicio o problema acest zgomot.
Multumesc pentru raspuns This post has been edited by cristi_supernova: 26 Nov 2010, 20:57 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:33 |