turbina
![]() ![]() ![]() |
turbina
azraell |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2008, Ambition, 1.5 dCi 70CP
- B77NWP
|
|||
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La un motor diesel de 1.5 l ai sesiza instant daca turbina nu ar mai fi functionala. Daca masina se misca ok inseamna ca turbina este functionala...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
azraell |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
am mai mers razlet asa cu logan diesel, si la toate se auzea aces sunet specific de turbina
la a mea de cand o am ( aproximativ 2 luni jumate si 8000km ) nu am auzit nici macar odata acel sunet... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
- B77NWP
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai dar in afara ca nu "auzi tu turbiana" masina are probleme, nu are putere sau spune tu, ce te-a facut sa crezi ca ai problema asta?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(azraell @ 24 Nov 2010, 21:47) am mai mers razlet asa cu logan diesel, si la toate se auzea aces sunet specific de turbina la a mea de cand o am ( aproximativ 2 luni jumate si 8000km ) nu am auzit nici macar odata acel sunet... ![]() Cu timpul si km vor aparea fel de fel de "sunete specifice". De care vei dori sa scapi. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
azraell |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan
- B77NWP
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cu geamul deschis ar trebui sa se auda si la tine
calc-o mai tare |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
intra cu masina intr-un tunel, sa vezi ce sic o sa fie
![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(azraell @ 24 Nov 2010, 20:47) am mai mers razlet asa cu logan diesel, si la toate se auzea aces sunet specific de turbina la a mea de cand o am ( aproximativ 2 luni jumate si 8000km ) nu am auzit nici macar odata acel sunet... ![]() daca vrei facem schimb..... la una dintre masinile familiei (un Logan diesel 70CP - 145K km) a inceput sa se auda turbina, adica are exact comportamentul pe care-l cauti tu..... zi cum facem? unde ne intalnim? etc ![]() PS: nu-ti cer sa-mi achiti nicio diferenta, doar schimb pe schimb ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
azraell |
![]()
|
![]() nu caut cu disperare acel sunet. am zis ca am mai mers si la toate se auzea. eu dupa mintea mea am zis ca e normal si ok sa se auda. acum va intreb pe voi. cum e normal pt un motor pana in 20000 km? sa se auda sau nu? |
--------------------
DACIA
Logan
- B77NWP
|
|
laurentiu.vincze |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 28 May 09 From: Arad ![]() |
Se aude daca lasi geamul deschis si o calci de la 2000 de ture in sus.
Dai de la treapta a doua, apoi a treia si calc-o. O sa o auzi ca si un suierat. |
--------------------
Dacia
Logan DCI 85 CP
2007 Prestige
- AR19LAU
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
cel mai probabil ai mers doar cu geamul inchis, ca e cam frig pe-afara, si d-aia. Totusi, la a mea nu se aude acel zgomot tipic de turbina decat foarte foarte slab, dar eu am euro 3-ul, la 4 parca se auzea ceva mai tare
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Cu geamul inchis nu se aude (la cat e de mica, cred si eu). Stai linistit, daca nu ar merge, un motor de 1.5 diesel pe 1.xx tone - abia te-ai misca.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Am mers eu fara turbina, pe logan. Nici nu ai idee cum se misca.
Asta e doar un moft sa o auzi. La mine e invers, nu prea as vrea sa o aud... |
--------------------
-
dizl
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la DCi de 85 se aude chiar foarte frumos,si cu geamu inchis.
da ca sa o auzi nu trebuie sa mergi subturat . Banuiesc ca stie lumea de ce se aude zgomotu ala.daca nu se aude din cauza ca turbina incepe sa rupa bariera(da o rupe denare aere ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Mai pune un 0
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
azraell |
![]()
|
am deschis si eu usa stand pe loc, si accelerand-o si intr-adevar se auzea... dar totusi ma cam oftica gandul ca la altele se aude si cu geamul inchis ( testat de mine, fara sa vreau, pur si simplu eram fan benzina atunci si eram la inceputul carierei de motorinar
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
- B77NWP
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
poate erau mai prost antifonate, gandeste pozitiv
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
gabiganci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 31 December 14 ![]() |
Știe cineva care e presiunea minima a uleiului la turbina? E asemănătoare cu a motorului?
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:57 |