solenza mea, ...
![]() ![]() |
solenza mea, ...
anggelo0101 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 24 February 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) 25112010_001_.jpg ( Size: 297.5k ) Number of downloads: 686 25112010.jpg ( Size: 274.1k ) Number of downloads: 767 25112010_002_.jpg ( Size: 258.24k ) Number of downloads: 711 25112010_003_.jpg ( Size: 237.21k ) Number of downloads: 683 25112010_004_.jpg ( Size: 294.41k ) Number of downloads: 719 24112010_005_.jpg ( Size: 268.19k ) Number of downloads: 335 24112010_006_.jpg ( Size: 286.63k ) Number of downloads: 312 |
||
--------------------
dacia
solenza scala
2004
|
|||
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Eu zic ca este o harababura de culori...
"vom vedea ce a iesit"... ![]() Sa nu o lovesti!Bafta! |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Vezi ca este un topic separat unde iti poti arata masina nu este nevoie de un topic nou. Masina arata destul de ok acuma depinde si de gusturile fiecaruia ... Nu e asa ca asculti numai manele !?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
ngabyyy |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 24 July 10 From: Milano City ![]() |
Niste preturi? Nice car! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- IL 50 GAB Consider ca Solenza a fost, este si va ramane una dintre cele mai reusite masini fabricate de Dacia. Nici mica, nici mare, fiabila
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
toata masina pana in 7000 de lei
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
sa o stapinesti sanatos...cit mai multi kilometrii fara probleme...este frumoasa dar atentie cu jantele pe 15 si anvelopele mai mari decit in talon...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
lasa ramsem ca mai trebuie sa pape si astia de la stat ca tot ne inebuneste basescu ca nu muncim.
Ce imi place la slz lui angelo e ca se pupa foarte bine rosu cu negru. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
da...da foarte bine rosu cu negru...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ngabyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 24 July 10 From: Milano City ![]() |
dj doar 7000lei ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- IL 50 GAB Consider ca Solenza a fost, este si va ramane una dintre cele mai reusite masini fabricate de Dacia. Nici mica, nici mare, fiabila
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai la cum merg preturile la ce te astepti ... stai sa vezi dupa o luna .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 25 Nov 2010, 20:16) lasa ramsem ca mai trebuie sa pape si astia de la stat ca tot ne inebuneste basescu ca nu muncim. Ce imi place la slz lui angelo e ca se pupa foarte bine rosu cu negru. Pe bune de nu s-a pupat de tot . ![]() ![]() ngabyyy - daca esti din IL ( IF , GR , DB , TR ... ) neaparat ia legatura cu anggelo0101 , sa nu-l pierzi , ca este un exemplu de urmat ! ![]() felix.m - daca scrii in fiecare topic asta , te scoti la posturi ! Bafta si mult succes ! ![]() This post has been edited by marius80_eugen: 25 Nov 2010, 21:16 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
felix.m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 10 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapinesti sanatos...cit mai multi kilometrii fara probleme!
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
anggelo0101 |
![]()
|
salut..multumesc pt critici si urari de bine..una la mana...nu ascult manele...in nici un caz..ever ever never... pe de alta parte...a scris cineva ca e o harababura de culori...nu mi se pare..adika 2 culori si atat..vi se pare o harababura?...iar cu talonul si astea....m-am gandit si ...s-a rezolvat...si cu jentile de 15...akuma..ascult si niste idei ce as mai putea face...va multumesc inka o data
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(anggelo0101 @ 25 Nov 2010, 22:11) salut..multumesc pt critici si urari de bine..una la mana...nu ascult manele...in nici un caz..ever ever never... pe de alta parte...a scris cineva ca e o harababura de culori...nu mi se pare..adika 2 culori si atat..vi se pare o harababura?..iar cu talonul si astea....m-am gandit si ...s-a rezolvat...si cu jentile de 15...akuma..ascult si niste idei ce as mai putea face...va multumesc inka o data 1. explica-ne si noua cum "s-a rezolvat" 2. masina este un mare kitsch. Pe romaneste, ai "tiganit-o". Pacat de jantele alea ca dadeau bine, dar le-ai stricat si pe ele cu marginea aia rosie. 3. de ce naiba ai colat si capota, SI plafonul, SI hayonul? ![]() 4. arata oribil spoilerul fata tot negru, iar cel din spate la culoare... vad ca nu a mai observat nimeni asta. 5. ai scos sigla dacia din grila de la radiator si ai lasat gaura asa ca nuca in perete 6. @ngabyyy: Ce naiba sa coste? A luat 10 metri de autocolant si un set de jante. Ce vi se pare asa de iesit din comun? 7. cu jantele pe 15 nu ai "ce rezolva" pentru ca solenza are omologate doar pe 13 si 14. Poti sa te duci la RAR si in genunchi, sa faci plecaciuni si tot nu le omologheaza. 8. nu mai scrie cu mirc-isme ca nu suntem pe messenger! 9. topicul se muta la jurnal unde ii este locul. This post has been edited by Maskatu: 25 Nov 2010, 22:27 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ngabyyy |
![]()
|
Pe mine ma interesau jantele ca pret.
Eu vreau oricum de 14 nu de 15 si din alte motive nu doar ca as putea ramane pieton. Si de coletat mar interesa pret/metru ca imi trebuia pt stalpul dintre usi gen LGN Prestige. Tot imi place masina! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De coletat cam greu... ai avea nevoie de o cutie mare de tot si destul de rezistenta. Cred ca tear putea ajuta cu pretul jantelor... spor!
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ngabyyy |
![]()
|
Colat, ma scuzi!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
colatat stalpii 25 lei in octombrie 2009, inclusiv spatiul care se vede, dintre usi.
Attached thumbnail(s) DSC05755.JPG ( Size: 2.55mb ) Number of downloads: 294 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
ngabyyy |
![]()
|
Hm asa am avut si eu pe ea dar s-au dezlipit...cred ca nu a fost lipita bine.
Si am gasit gen fibra de carbon sau cum ii spune 120/metru. This post has been edited by ngabyyy: 25 Nov 2010, 23:33 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
|
|
anggelo0101 |
![]()
|
buna...fiecara cu parerile lui.jentile m-au costat 350 de dolari,iar autocolantul am rezolvat cu un prieten care are firma de publicitate.ma costat foarte putin.inainte sa incep sa lucrez ceva la masina aceasta am intrebat multa lume si majoritatea au fost deacord cu proiectul.Jantele asa le-am cumparat de pe ebay,cu buza rosie pt curiosi.nu eu le-am vospit ,asa au venit si asa le-am lasat.mi se pare ca negrul merge ft bine in combinatie cu rosul,nu am folosit o gramada de culori sau cine stie ce "tiganii".multumesc pt critici,dar cine critica sa vina si cu idei ce as m-ai putea face la masina.va multumesc
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
In primul rand rezolva ceva cu grila aia... ori pui sigla la loc, ori tai la linie frumos, repari cu chit de fibra si ii dai un strat de negru mat.
In al doilea rand vopseste spoileru fata rosu, la fel cum este cel din spate. Arata aiurea cel din spate vopsit la culoare iar cel din fata negru. Cred ca arata mai adunata daca colai DOAR capota. In orice caz daca tot ai autocolant la discretie, coleaza si ramele usilor dintre geamuri. De dat jos autocolantul nici nu se mai pune problema... o sa fie destul de greu iar lipiciul autocolantul va ramane pe vopsea, si se scoate destul de greu, ai nevoie de spay-uri speciale, iar dupa 1-2 ani o sa se vada diferenta, vopseaua de sub autocolant fiind oarecum protejata de soare, ploaie, zapada. This post has been edited by Maskatu: 26 Nov 2010, 13:42 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
mie imi place masina serios...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 25 Nov 2010, 22:24) 1. explica-ne si noua cum "s-a rezolvat" 2. masina este un mare kitsch. Pe romaneste, ai "tiganit-o". Pacat de jantele alea ca dadeau bine, dar le-ai stricat si pe ele cu marginea aia rosie. 3. de ce naiba ai colat si capota, SI plafonul, SI hayonul? ![]() 4. arata oribil spoilerul fata tot negru, iar cel din spate la culoare... vad ca nu a mai observat nimeni asta. 5. ai scos sigla dacia din grila de la radiator si ai lasat gaura asa ca nuca in perete 6. @ngabyyy: Ce naiba sa coste? A luat 10 metri de autocolant si un set de jante. Ce vi se pare asa de iesit din comun? 7. cu jantele pe 15 nu ai "ce rezolva" pentru ca solenza are omologate doar pe 13 si 14. Poti sa te duci la RAR si in genunchi, sa faci plecaciuni si tot nu le omologheaza. 8. nu mai scrie cu mirc-isme ca nu suntem pe messenger! 9. topicul se muta la jurnal unde ii este locul. Cat de sigur esti ? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Maskatu |
![]()
|
Reply de la RAR, luat de pe alt forum:
QUOTE Referitor la scrisoarea dumneavoastră, vă comunicăm că pentru a completa în cartea de identitate a vehiculului (C.I.V.) alte anvelopele și jante ce pot fi montate opțional pe un anume tip de autovehiculul (mentionate in documentele de omologare de tip a vehiculului), trebuie să luați legătura cu reprezentanții noștri abilitați să facă modificări în C.I.V. Tariful pentru o astfel de prestație este în jurul sumei de 50 RON. In cazul dumneavoastra, a unui vehicul echipat cu anvelope/jante care nu sunt mentionate in documentele de omologare acesta determina reomologarea vehiculului, operatiune care presupune inclusiv efectuarea obligatorie a incercarilor privind performantele sistemului de franare si etalonarea vitezometrului, si, daca Laboratorul de incercari pentru siguranta rutiera decide, a incercarilor privind stabilitatea vehiculului si zgomotul acestuia. Omologarea se va acorda numai daca rezultatele incercarilor si verificarilor efectuate atesta indeplinirea conditiilor tehnice aplicabile. Tariful pentru o astfel de prestație este de peste 500 RON putand urca in funtie de tipul de incercari la care este supus autovehiculul. ![]() Teoretic s-ar putea cu omologare individuala daca te tine s-o platesti si daca o accepta cei de la RAR, sau daca au fost puse cumva jante mai mari pe un model similar. Cum pe solenza nu au existat decat 13, respectiv 14 pe SCALA, ciuciu omologare. ![]() This post has been edited by Maskatu: 26 Nov 2010, 17:32 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
In privinta siglei "lipsa" nu se vede prea frumos.
- Dar remedierea e foarte simpla: iei sigla, o imbraci in autocolant negru - la fel ca restul masinii si o montezi la loc. - Bara fata ar trebui vopsita rosu exact asa cum este si cea de spate - cum ti-au mai spus si altii |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
anggelo0101 |
![]()
|
va multumesc pentru sfaturi.voi rezolva problema cu sigla zilele urmatoare..eu m-am gandit sa pun autocolant si pe bara spate ,atunci nu ar mai trebui sa o vopsesc pe cea din fatza,ce spuneti?..multumesc
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:09 |