inchirieri auto
![]() ![]() ![]() |
inchirieri auto
rhadu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
|
|||
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Avis: www.avis.ro - cred ca sunt primii care au deschis asa ceva in Romania.
Rent@car nu stiu adresa dar au mai mereu niste masini postate la capatul dinspre Alba Iulia al Bulevardului Unirii. Pe masini sunt inscriptionate numere de telefon (mobil). Din cate am vazut eu au in special Solenze. Pentru treburi prin Bucuresti stiu ca se pot inchiria taxiuri cu ziua. Cel putin cei de la Perozzi faceau asta. Mai recomand si o rasfoire a Pagini Aurii (pe net sau direct in catalog) |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
www.hertz.ro
www.aerocenter.ro (Cluj-Napoca) - Seat Leon (50 EUR/zi), Volkswagen Bora (65 EUR/zi) This post has been edited by kaspersky: 27 May 2005, 14:41 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Si din cate stiu eu trebuie o garantie platita la inceput (cred ca la hertz era vreo 300 E)
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Europcar, Budget.....da search pe net si gasesti si adresele web si punctele de lucru si tarifele.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi si aici:
http://www.rentacarbdt.ro/autos.php |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:04 |