DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Antifurt roti

anpop
post 29 May 2005, 10:27
Post #1

Sef de pisica!

Group: Members
From: Bucuresti

Am cautat pe forum, si nu am gasit ceva concret despre antifurturile de roti cumparate de la dealer. Stie careva daca sunt toate la fel?! ca am 2 colegi la care se potrivesc.... si asa nu mai merita sa le cumperi...orice hot poate detine asa ceva...

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Adrian_Solenza
post 29 May 2005, 10:57
Post #2

Solenza... prima iubire!

From: Buc (Ap. Patriei)

Te duci la una bucata vulcanizare de cartier, si intrebui daca stiu pe cineva sa faca antifurturi la STRUNG, PERSONALIZTE! Asa o sa dormi tu linistit, cu toate ca mai linistit stai cu asigurarea wink.gif

--------------------
Citroen C3 1.4Hdi 2011 - Inca numere rosii...
+
marafetu_80
post 30 May 2005, 10:26
Post #3

ZKR Power

From: Dr. Taberei Buc.

Corect, astea care se gasesc in comert sunt "universale" ,cel mai bine vorbesti cu un meserias si faci pe comanda , nu cred ca toata lucrarea sa depaseasca un milion.
Numa' bine.

--------------------
ZKR Egee 1.6MPI 2005/Preference
Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
+
andreic
post 31 May 2005, 15:17
Post #4

Membru autentic

QUOTE(anpop @ 29 May 2005, 11:27)
...orice hot poate detine asa ceva...
*

Si ce te face sa crezi ca un hot nu le poate desface si pe cele facute pe comanda?
Antifurturile dupa parerea mea, care am de roti si de capace, sunt pentru linistea noastra.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 mpi - B-xx-yyy
+
marafetu_80
post 1 Jun 2005, 09:05
Post #5

ZKR Power

From: Dr. Taberei Buc.

De multe ori sunt descurajati cand vad antifurt nu conteaza daca e custom made sau din comert, dar daca vor sa te faca te fac cu orice tip de antifurt

--------------------
ZKR Egee 1.6MPI 2005/Preference
Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
+
radu-ab
post 3 Jun 2005, 15:13
Post #6

Membru incepator

QUOTE(marafetu_80 @ 1 Jun 2005, 09:05)
De multe ori sunt descurajati cand vad antifurt nu conteaza daca e custom made sau din comert, dar daca vor sa te faca te fac cu orice tip de antifurt
*

Asta asa-i dar hotii lucreaza repede. Dau o tura si repereaza prada dupa care vin cu sculele. Daca vad un logan cu prezoane normale si unul cu antifurturi, ghiciti pe care-l aleg.

Eu am vazut la cineva ca si-a facut la strung 4 piulite cu 7 fete si o cheie speciala cu 7 fete. A pus cate o piulita la fiecare roata si nu i s-a furat niciodata vreo roata.

--------------------
Logan Ambiance - N/A
+
Sony
post 3 Jun 2005, 15:26
Post #7

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(radu-ab @ 3 Jun 2005, 16:13)
Asta asa-i dar hotii lucreaza repede. Dau o tura si repereaza prada dupa care vin cu sculele. Daca vad un logan cu prezoane normale si unul cu antifurturi, ghiciti pe care-l aleg.
*

La Ambiton cum isi dau seama daca are antifurturi sau nu?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
radu-ab
post 3 Jun 2005, 16:31
Post #8

Membru incepator

QUOTE(Sony @ 3 Jun 2005, 15:26)
*

Acuma nu ma intrebati amnunte ca io-s cochil cuminte. Mie mi-au explicat militienii cum s-a intamplat in cazul meu. La Ambition probabil ca lucreaza la capacelul care acopera prezoanele si dupa ce trec de el dau de surprize sau nu, dupa cum proprietarul isi instaleaza antifurturi sau nu. Daca-s descurajati probabil ca pleaca la alt Ambition.

--------------------
Logan Ambiance - N/A
+
zeroslasher
post 4 Jun 2005, 02:50
Post #9

Membru incepator

Eu nu m-as baza pe asigurare si decat sa umblu de nebun cateva zile mai bine-mi fac niste antifurturi, nu cred sa coste mai mult de 4 beri (daca-l cunosti pe nenea meseriasu) si primul lucru pe care o sa-l fac cand o sa-mi vina masina este asta chiar daca are alarma si cochilia aia la jenti. De furat se fura in special rcdurile, jentile de al si cam atata, deocamdata. Depinde de comenzile pe care le primesc (hotii) de la cei ce au celelalte versiuni (laureate, preference si ambiance) taximetristi, etc. Cea mai buna aparare este atacul asa ca recomand tuturor antifurturile personalizate (alea facute la strung). La rcd nu m-am gandit inca la o protectie dar decat sa mi-l fure si sa umblu 3 zile pe la politie, asigurari samdp mai bine-l iau in casa. Facuse cineva o gluma pe seama jentilor si tin sa va anunt ca pe alea nu am de gand sa le iau acasa laugh.gif
Si de furat, va asigur eu ca nu se pot fura usor jentile cu antifurturi personalizate. Bazaie alarma, latra cainii, te trezesti, slabe sanse si in plus, dureaza ceva.
Depinde acuma si de zona, sunt meseriasii care-ti iau masina cu totu si nu orice masina, bmwuri, merturi si nu le mai gaseste nici politia.

This post has been edited by zeroslasher: 4 Jun 2005, 02:59

--------------------
Opel/Dacia AstraG/Logan - B-XX-XXX
+
Sony
post 4 Jun 2005, 20:11
Post #10

Membru autentic

From: Ban Land

Be le gaseste. Cand dragheaza lacul Pantelimon. biggrin.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Bihomoldoveanul
post 5 Jun 2005, 07:45
Post #11

Membru autentic

Nu, nu sint la fel antifurturile dar nici multe modele nu sint in total. Daca pierzi cheia de la antifurturi trebuie sa ai un oaresce noroc sa gasesti alta similara. Vorbesc din experienta, am reusit sa gasesc una care se potriveste la limita.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI
+
daciafan
post 5 Jun 2005, 07:58
Post #12

/

cool.gif in fata unui hot nu rezista nimic; daca a pus ochii pe ceva...salut! asa ca ne ramane sa speram ca masina noastra nu e in vizorul nimanui ohmy.gif

--------------------
/ / /
+
anpop
post 5 Jun 2005, 12:11
Post #13

Sef de pisica!

QUOTE(marafetu_80 @ 30 May 2005, 10:26)
Corect, astea care se gasesc in comert sunt "universale" ,cel mai bine vorbesti cu un meserias si faci pe comanda , nu cred ca toata lucrarea sa depaseasca un milion.
Numa' bine.
*

Hehe,problema dupa mine e cam asa: antifurt de un milion???? am (ma rog o sa am..)luate de la dealer...300.000 lei, parerea me e ca nu renteaza. La o strungarie te costa personalizate cca.200.000. Singura treaba pe care am facut-o la fosta berlina, am mers la tricodava, si am facut pt capace un antifurt cu filet invers. Asta deruteaza un pic, iar la singura pana pe care am avut-o a fost un pic dificil si pentru mine, ca uitasem ce mi-a zis meseriasul: daca voaiam sa-l scot trebuia sa bag o surubelnita si sa departez un pic antifurtul ca sa poata fi desurubat. El l-a gandit ca la substantele de curatat wc-ul protectie pt copii (apesi si desurubezi!) numa ca aici era invers....si imi aduc aminte ca a bagat ceva pe filetu existent ...gen bucsa, pe care o lipise cu epoxi.

--------------------
+
anpop
post 5 Jun 2005, 12:38
Post #14

Sef de pisica!

QUOTE(Sony @ 3 Jun 2005, 15:26)
*

Chestia cu hotu e cam naspa, mie mi-au spart casa in 98 (nu am recuperat nimic sad.gif )dar de curiozitate m-am dus la "hotel 22" si pe sectie (avand un fost coleg de generala acolo) am avut o discutie amicala cu un springar...mi-a aratat omul trusa de scule si ce se poate face cu ele (asta se mai ocupa si de masini..)
Ete ce avea: flex pe acumulator cu panza de 2" cumparat din tei de la conex, autogen miniatura, 2 butelii oxy+acetilena, si mi-aq zis franc in fata: Mosule poati sa ai si super usa metalica cu super yale (motura de ex..) daca eu vin si bag un vinci de 10 Tf in ea crezi ca tine? iar la masini mi-a zis: am comanda, o fac ca la carte (poate sa aiba orice pe ea, eu am ceva mai bun), nu am comanda? vb ta iau ce gasesc ma repede, daca una are antifurt si alta nu, la care crezi ca ma bag?! biggrin.gif
Concluzie: asigurari! ph34r.gif

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 11:14
Forum Renault