Set xenon H4 12V 100/90W pe dacia 1307
![]() ![]() ![]() |
Set xenon H4 12V 100/90W pe dacia 1307
mac01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1307
'97
|
|||
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
SUnt halogene... da o sa se incinga firele ca dracu la 100 W si farurile...
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
macar la astea nu scrie pe cutie xenon, de ce nu se intelege ca lampile cu xenon sunt cu descarcare in vapori si au nevoie de invertor sa creasca tensiunea si au vreo 40-50 W dar puterea luminoasa e echivalentul a peste 200W pt halogen?
Sa pui releu si pe scurta si pe lunga |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Raspunsu-l gasesti pe patrutuning, serios.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
mac01 |
![]()
|
QUOTE(krapcarasu @ 4 Dec 2010, 00:40) Nu inteleg si nu stiu cum si ce releu trebuie sa pun... imi poate explica cineva ? Stiu de releul de la semnalizare si de ala care regleaza bateria sa nu fie incarcata peste masura, dar de altul nu mai stiu. Trebuie sa-mi cumpar si sa montez altul aparte pentru a nu avea probleme sau facuta o legatura? |
--------------------
dacia
1307
'97
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da' becuri LEGALE n-ai vrea tu sa pui in loc de relee?!?
Ce conteaza ceilalti, da-i in plt, TU sa vezi bine! This post has been edited by Muttley: 4 Dec 2010, 01:13 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
mac01 |
![]()
|
daca e de folos, precizez ca mai am 2 dacii...una 1300 si una 1310 de unde pot lua piese(releu)sau ce trebuie daca se poate lua ceva. Sau trebuie alt fel de releu ?
|
--------------------
dacia
1307
'97
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
e drept ca sunt prea mari , dau o lumina albastruie suparatoare, dar relee de far nu strica, oricum mai bine pui 60/65W Philips
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
aceste relee se numesc relee pt protectia blocului de lumini si intreruptoare butoane etc, practic ele intrerup circuitele de curent a farurilor, electro-ventilatoarelor, etc. iar releele sunt comandate de acestea, ele necesitand un curent de alimentare mult mai mic, firele pot suporta curentul absorbit de becuri, probleme vei avea la papuci de contact de la becuri, tablou de sigurante sau releu daca acestea nu fac contact ferm cu bornele acestora.
mult succes |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
mac01 |
![]()
|
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri:) deci ce sugerati sa fac daca vreau sa le montez totusi ? Ce fel de relee trebuie sa cumpar si unde se monteaza ?
|
--------------------
dacia
1307
'97
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
(:| ... pune becuri normale... deja injur eu destui cu halogene dintr-astea... nu mai vreau unu in plus...
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
mac01 |
![]()
|
QUOTE(Alexio @ 4 Dec 2010, 08:31) (:| ... pune becuri normale... deja injur eu destui cu halogene dintr-astea... nu mai vreau unu in plus... Totusi vreau sa le pun sa incerc si eu diferenta si dupa aia imi voi pune pe alea vechi inapoi daca e asa rau . Astept sfaturi in legatura cu releele...e bine sa fie acolo si chiar vreau sa fac aceasta incercare. Multumesc mult tuturor ! |
--------------------
dacia
1307
'97
|
|
Alexio |
![]()
|
Distrugi farurile dude...
Daca vrei doar ca idee pune-le pe amanadoua noaptea, lasa-le 2 minute. Merg si fara relee. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
krapcarasu |
![]()
|
daca montezi releele aproape de faruri cu fire groase direct de la alternator vei avea plus de lunmina cu becurile normale, folosesti instalatia veche pentru comanda releelor, ceri relee de far(30A scrie pe ele)uita de prostii de astea albastrui
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sfatul nostru este sa anulezi comanda si sa-ti iei becuri de max 55/60W. In felul asta nu-ti prajesti instalatia electrica, nu-ti strici farurile si nu ne orbesti pe noi.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:09 |