[CUMPAR] Ansamblu stergatoare pentru Solenza
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Ansamblu stergatoare pentru Solenza
ursul_bipolar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
ar fi bine daca ai pune o poza cu ce exact e stricat sau sa descrii mai exact
la mine aveau stergatoarele un joc infernal si de vreo 2 ani sa rezolvat cu 2 puncte de sudura si nu am mai avut treaba |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Pai cel din stanga merge perfect, se opreste unde trebuie si are cursa corespunzatoare. Cel din dreapta are 2 momente:
1. Cand se opreste ramane la vreo 5 cm fata de celalalt 2. Cand se opreste se opreste dincolo de chederul parbrizului direct pe partea metalica La mana are un joc foarte mare care ii permite oprirea ori la 5 cm fata de cel din stanga ori direct pe partea metalica. Cei din service (Dacia) au spus ca nu se poate suda ca nu stiu ce material este acolo dar sunt sigur ca mancau ce nu trebuie si ca trebuie schimbat cu totul. Spune-mi te rog cum l-ai sudat? Ai dat tot ansamblul jos si l-ai sudat? Multumesc. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 9 Dec 2010, 23:10) Pai cel din stanga merge perfect, se opreste unde trebuie si are cursa corespunzatoare. Cel din dreapta are 2 momente: 1. Cand se opreste ramane la vreo 5 cm fata de celalalt 2. Cand se opreste se opreste dincolo de chederul parbrizului direct pe partea metalica La mana are un joc foarte mare care ii permite oprirea ori la 5 cm fata de cel din stanga ori direct pe partea metalica. Cei din service (Dacia) au spus ca nu se poate suda ca nu stiu ce material este acolo dar sunt sigur ca mancau ce nu trebuie si ca trebuie schimbat cu totul. Spune-mi te rog cum l-ai sudat? Ai dat tot ansamblul jos si l-ai sudat? Multumesc. am dat tot ansamblu jos ,se da foarte usor jos ,trebe date jos stergatoarele ,si cele 2 piulite de sub ele si vasu de strop gel si mufa si ansamblu iese afara ,de sudat se poate suda ,sa nu cumperi altu pana nu dai jos eu cand am luat masina nu am stiut ca sa umblat acolo ,peste vreun an am patit exact ca si tine si am scos afara tot mecanismu si am vazut ca pe stanga e sudat asa ca am mers la un sudor si a sudat si pe dreapta ,dar atentie cum sudeaza sa nu topeasca plasticu o sa vezi tu cand vei da jos ,pt atata nu te du in service ,ai nevoie de o cheie fixa de 13 ,una de 22 si o tubulara de 10 bafta |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Multumesc foarte mult pentru recomandari. O sa incerc sa fac asa cum a zis vladut. Inca o data multumesc mult si lui vladut si lui Fancyman.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:29 |