Impresii Dacia SN
![]() ![]() ![]() |
Impresii Dacia SN
linu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 11 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
-------------------- Renault Clio Symbol 2003
Expression 75cp + security pack |
|||
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
mai omule, incep sa ii inteleg pe moderatori cind sunt exasperati de topicurile noi ce reiau subiecte ras si rasdezbatute. ia si cauta ca sunt la greu discutii pe acest forum legat de ce te intereseaza (uita-te numai la titluri si sigur gasesti).
propun ca pe viitor astfel de topicuri duplicat sa fie sterse imediat ce sunt descoperite. fara suparare. m75 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
dacian10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 27 February 05 From: buc ![]() |
eu zic ca se merita.
pina la sfirsitul anului trecut am fost posesorul unei dacii 1310 care ma omora de cap cu zgomotul motorului si cu problemele care apareau foarte des. acum aprox 3 luni am devenit posesorul unei super nove si sunt f. multumit de cum se comporta (dupa 3 mii de km), adica nu se mai aude motorul, stabilitate, consum redus , etc. ca o concluzie se merita ,si spun treaba asta dupa ce am condus f. multe tipuri de masini; raportul pret de achizitie, costuri de intretinere, consum foarte bune |
--------------------
renault symbol
fidji
2005 dci
- .
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
citeste ce s-a scris aici pe forum si mai vorbim
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:05 |