placa audio+ sistem 5.1
![]() ![]() ![]() |
placa audio+ sistem 5.1
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
O placa 5.1 rezolva problema. 3 mufe jack (front, rear, central + subwoofer) + una pentru microfon.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
1. Sistemul are intrari RCA, nu iesiri
2. Vei lega cam asa: front L+R cu mufe RCA, la celalalt capat al cablului, mufa jack de 3.5, Back, la fel, sub si central, la fel. Ideea e ca-ti trebuie 3 cabluri cu un capat cu 2 RCA-uri si la celelat capat jack 3. Daca placa de sunet este 5.1, ar trebui sa mearga. Daca nu suporta 5.1, ceea ce vezi tu in windows, nu e valabil. Daca vrei calitate, ia-ti o placa de sunet buna, un Creative. Sa nu te astepti sa auzi in 5.1 muzica in format mp3. Va trebui sa-ti instalezi si AC3 codec, pentru ca sa auzi sunet surround la filme. Sa nu te sperii daca nu-ti merge boxa centrala. Aceasta intra in functiune doar la filmele 5.1, la dvd-uri care sunt in 5.1 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Unele placi audio trebuie sa aiba activata (bifata) o optiune care se numeste CCMS (sau cam asa ceva) pentru ca si boxa centrala sa functioneze si pentru filmele care nu au sunet 5.1
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Mai degraba softul placii respective. Ideea e ca daca vrei calitate, atunci merita sa investesti intr-o placa de sunet buna. Eu am Creative soundblaster5.1 live! si sunt foooarte multumit de ea. Vine cu un soft bun si costa acum, undeva pe la un milion (cand am luat-o eu era 1.6 milioane). Da merita.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Cam mult Sound Blasterul ala. Eu mi-am luat acum 6 luni un Audigy 2 ZS 7.1 la 1.5 milioane care evident ca rupe tot
![]() Si nu imi trebuie nici un AC3 codec ca sa imparti sunetul stereo pe toate cele 6-8 (dupa caz) boxe. Audigy 2 cel putin stie CMSS 3D - 2 ![]() ![]() In rezumat iti trebuie o placa de sunet. Cu placa incorporata in placa de baza (am 7.1 si pe placa de baza dar e pe 16-biti si se aude ca un fund ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
...si o mica precizare pt ca unii fac o greseala. In mod implicit, boxa centrala NU este facuta sa se auda muzica in winamp. Ea se foloseste in filme si joace (ex:in dolby pe central sa aud vocile (de regula)). Se pot adauga plugin-uri in winamp sa se auda in toti 5 satelitii,;eu nu folosesc asa ceva intrucat cred ca aduce o scadere in calitatea auditiei.
This post has been edited by bonzai: 31 May 2005, 20:54 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
In Winamp merg toate boxele (5.1) fara nici un plug-in suplimentar cu conditia sa fie bifata optiunea "allow hardware acceleration" din setarile Winamp. Conditia e bineinteles sa fie si placa de sunet 5.1 chiar daca e on-board. Iar 5.1 pe iesire digitala (spdif) nu reduce deloc calitatea auditiei muzicale pentru ca evita DAC-ul de regula slab calitativ al placii. Dar pentru asta iti trebuie ori un receiver ori un sistem de boxe cu decoder incorporat si cu intrare digitala (coaxiala sau optica). De la Jazz parca 9940B si 9941B.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:29 |