Aertizor necunoscut, s-a aprins pe
![]() ![]() ![]() |
Aertizor necunoscut, s-a aprins pe
araval |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 May 08 From: Ploiesti ![]() |
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 105.68k ) Number of downloads: 385 |
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 Campus
- PH-07-MVR
|
|||
cosmin_patrascu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
martorul de frana
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
E martorul uzura placute frana fata, trebuie sa inlocuiesti placutele de frana ca s-au uzat, bafta.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
araval |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 May 08 From: Ploiesti ![]() |
va multumesc frumos pentru informatie...Dar nu a mai aparut...probabil datorita conditiilor meteo a dat o eroare temporara???Oricum maine ma duc sa schimb uleiul si voi verifica si placutele.Sanatate
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 Campus
- PH-07-MVR
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cosmin, daca ala e la tine martorul de frana, atunci semnul exclamarii situat mai in stanga pe fundal rosu, ce este?
In cazul de fata este martorul pentru uzura placutelor. Verifica placutele. Ori s-au tocit pe o parte pana au ajuns la partea metalica, ori face firul scurt pe undeva. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cosmin_patrascu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
poi semnul exclamarii pus intr-un soare cum a zis colegul nostru stiu ca e martorul de frana,mie nu imi merge ala de placute,nici nu cred ca am bec acolo,dar cand tragfrana de mana sau pun contactul se aprinde ala cu semnul exclamarii cu un soare pe el
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
E foarte posibil sa nu iti mearga, dar nu din cauza ca nu ai bec acolo, ci din cauza mecanicilor care le taie mufele la fire de la roti. Si ale mele erau taiate si acum cand schimb placutele trebuie sa cositoresc mereu firele, asta e nu le schimb mereu, in plus e bine sa ai martorul ala acolo si pentru siguranta ta in privinta franelor si a discurilor care s-ar distruge daca ajunge placuta la fier. Placuta cu senzorul se monteaza pe partea dinspre compartimentul motor, aceea fiind si parte unde se afla pistonul de la etrier, din motiv ca placuta de pe partea pistonului se uzeaza un pic mai mult ca cealalta, deci nu exista riscul sa se uzeze cealalta prima, asta a fost ca o paranteza mai lunga.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
sorinuku |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 16 May 10 ![]() |
?????????
|
--------------------
dacia
super nova
2002
- is 06 wgp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:53 |