probleme contact, contact dacia injectie
![]() ![]() ![]() |
probleme contact, contact dacia injectie
kosmin90 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 5 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia berlina
2003....dacia injectie
- GJ.03.URT
|
|||
TXzamora88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 21 March 10 ![]() |
Cauta si tu contact sa fie de la UAMT ,sau ceva de genu. Este foarte bun ,il am de cativa ani buni pe masina si nu are nimica.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
dute mai la sectiunea bursa si ia unu de logan si gata treaba ce atat stres si stii o treaba nu vreau sa fiu nesi(30 de roni cere omu pe el)
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
dute la dezmembrari si ia un contact ,boltu acele intra foarte usor ,dar cheia tre sa fie scoasa sau in contac nu mai stiu sigur eu acum 1 luna lam mutat de pe o mitraliera pe alta si in 5 minute am facut toata operatia
This post has been edited by vladut88: 20 Dec 2010, 17:59 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
iordache ionut lucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 November 10 ![]() |
sal vezi ca contactul intra in locul lui doar daca e cheia in el si intro anumita pozitie altfel nu va intra boltul acela deci rassucesti cheia si vei vedea ca se apasa boltul
![]() |
--------------------
Dacia si Audi
Dacia 1410 BREAK Audi 80 1,6td
1999 break 1990 80 1,6 td
- IF 28 JSM
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Kosmineee,boltul acela nu se taie cu dalta!El are un arc in interior.Boltul intra in interior,in corpul butucului,numai daca aduci cheia in pozitia G(garaj),apasand pe el cu o surubelnita.Este foarte simplu,nu e nevoie de dalti si baroase.
![]() Ca sa montezi butucul de contact in suportul acestuia,urmezi aceste etape: 1.Introduci cheia de contact in pozitia S(stationare).In aceasta pozitie boltul tau e fix,nu se misca,poti sa-l spargi cu dalta. ![]() 2.Rotesti cheia pana in pozitia G(garaj).In aceasta pozitie ai posibilitatea de a roti liber volanul,fara a se bloca.De asemenea,boltul de fixare al butucului de contact se poate retrage prin apasarea asupra lui cu o surubelnita,chiar cu unghia. 3.Apesi cu surubelnita asupra boltului,introduci butucul in suportul sau de pe coloana de directie si il dirijezi cu mana pentru ca boltul sa se asezein degajarea sa. 4.Daca ai reusit sa introduci butucul dar boltul nu vine in gaura sa,rotesti de butuc in sus sau jos,pana se asaza in pozitia corecta. 5.Fixezi butucul cu surubelul de 4mm,impreuna cu saiba zimtzata si il strangi cu cheitza de 6mm. 6.Fixezi conectorul (priza) electrica a butucului de contact Bafta!!!! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
kosmin90 |
![]() ![]()
|
Va multumesc la toti pentru raspunsurile primite astazi o sa incerc sa rezolv problema cu contactul ....Tin sa mentionez ca data anterioara nu am urmat acesti pasi de aceaa m-am chinuit atata
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
dacia berlina
2003....dacia injectie
- GJ.03.URT
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Asteptam rezultatul!
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
kosmin90 |
![]()
|
rezultatul este foarte favorabil adica am urmat instructiunile tale deceneu32 si in mai putin de 3 min am montat contactul
![]() ![]() |
--------------------
dacia
dacia berlina
2003....dacia injectie
- GJ.03.URT
|
|
adaniel69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 17 November 09 ![]() |
se potriveste contact de logan pe dacia 1310? partea mecanica/partea electrica....?????
|
--------------------
Dacia
1310
1999-berlina
|
|
kosmin90 |
![]()
|
adaniel69 eu am intrebat vanzatoarea si mia zis ca nu se potriveste cel de logan pe dacia 1310 acum nu stiu cu siguranta poate ne da cineva un raspuns mai concret...si mie mi-ar face placere un contact de logan
|
--------------------
dacia
dacia berlina
2003....dacia injectie
- GJ.03.URT
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
merge pus lejer sunt o gramada care si-au adaptata fara probleme de estetica sau mecanice,electrica cum vreti voi .are chiar unu user la bursa unu de vanzare gata de pu pe berline
![]() |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:44 |