Oscilatii in mers, se balangane
![]() ![]() ![]() |
Oscilatii in mers, se balangane
interlagos89 |
![]()
|
||
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|||
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
In ce sens se balangane? Stanga-dreapta sau fata-spate? Tampoanele motor si bieleta antibasculare cum se prezinta?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Bieleta antibasculare.Am vazut si eu cum face o masina cu ea rupta!Zici ca se-mprastie!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
interlagos89 |
![]()
|
Acum am terminat de scimbat bieleta antibasculare.Miscarea este stanga dreapta ca si cum ar fi o roata stramba,dar nu se pune problema de asa ceva.In momentul in care calc ambreiajul sau o scot din viteza nu mai face.Am fost si la un mecanic si s-a declarat si el ca si mie,depasit.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
rotile pe spate cum se prezinta...nu cumva pe spate ai vreo gilca pe talpa de rulare???asa am avut la o dacia berlina si dupa ce am schimbat anvelopele mi-au disparut balanganelile stinga dreapta...parca ziceai ca plutesti pe o barca
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
interlagos89 |
![]()
|
Cauciucurile sunt verificate,simtomele dispar la apasarea ambreiajului sau scoaterea din viteza
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa verifici urmatoarele:
- pivotii - cele 4 bucsi atat de la bascula( si basculele) cat si cele de la bara stabilizatoare - planetarele - amortizoarele fata cu tot cu flanse si cele pe spate - arcurile toate 4 - unghiul de fuga E doar o parere cu privire la ce poti verifica daca sunt in regula sau nu, sa nu dati cu pietre. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
interlagos89 |
![]()
|
Pivoti,bucsaraie..sunt toate verificate,unghiul nu l-am mai facut dupa ce am schimbat bieletele de directie.Imi este teama sa nu fie ceva din cutia de viteze,azi merg la un alt mecanic.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
canea_dragos |
![]()
|
Daca tot mergi intreaba-l pe mecanic daca diferentialul ar putea fi de vina pentru problema ta(o fi ceva slabit pe acolo) si te rog sa-l intrebi pentru mine daca diferentialul se incalzeste.
Sa ne anunti ce ai rezolvat! |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
interlagos89 |
![]()
|
diferential
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
interlagos89 |
![]()
|
Am gasit 'buba',o rola de la tripodul palnetarei era dezmembrata.
@canea_dragos ar putea sa se incalzeasca. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:44 |