Vineri 24.12.2010 ora 14.00, NU FITI INDIFERENTI !
![]() ![]() ![]() |
Vineri 24.12.2010 ora 14.00, NU FITI INDIFERENTI !
sebastyan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1987
- b15jna Dacia 1310 1987 - B 15 L S U
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ti-e cald cu puncte si bani in buzunar?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu te supara, dar citind primul post din linkul pus de tine mi se pare o copilarie. Auzi - "[...]dupa care intra in benzinarie alaturi de restul de 20 si filmeaza cat le explica vanzatorilor ca pretul este MULT prea mare. Filmele sunt apoi urcate pe youtube[..]"
Vedeti mai bine sa nu va luati voi ceva amenzi pentru o manifestare neautorizata. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adevarul este ca vanzatorii de la tejghea sunt adevaratii vinovati pentru pretul carburantilor. jos cu ei!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cel mai bun protest impotriva pretului benzinei, este sa nu mai cumperi.
Sa incerce, timp de o luna, persoanele fizice sa nu mai alimenteze. Dar nu pe principiul fac acum plinul sa-mi ajunga o luna. Eu as participa cu drag la o astfel de manifestare. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Hint! Nu mergeti pe avarii! mai ales daca e neautorizat.. si sa aveti masinile la zi cu toate actele si fara prostii xenon, alte dimensiuni la anvelope decat sunt in talon... stiti voi...
p.s. Succes This post has been edited by rtBK: 23 Dec 2010, 08:14 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:15 |