Presiune anvelope?
![]() ![]() ![]() |
Presiune anvelope?
epuru |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 December 10 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway 2014
|
|||
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
eu folosesc 2 pe toate rotile acum iarna. Vara la drum lung pun 2.4 si prin oras 2.2 fatza si 2 spate.
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
epuru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 December 10 From: Timisoara ![]() |
Eu 99% din timp umblu prin oras si folosesc la fel ca tine 2.2 fata si 2.0 spate.
Trebuie sa fac zilele urmatoare un drum foarte incarcat cu 5 oameni si foarte multe bagaje si eram curios cam cat sa bag. Off: vad ca esti din Resita. Ai idee cum ii drumul Resita-Oravita? Si eventual si mai departe pana la Stinapari? |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway 2014
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu merg cu ele pe 2,1 fata spate...ca este vara sau iarna
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
merge drumu, eu pe la Carbunari mai merg cand si cand:P .Oricum pt orice eventualitate sa ai lanturile la tine, ca sti cum e in zona aia...
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
epuru |
![]()
|
Pai asta era ideea ca eu n-am mai fost niciodata acolo, joi merg prima oara si am vrut sa stiu cam la ce sa ma astept ca nu prea stiu nimic despre drum
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway 2014
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La 165/70 r13, pe abtipildul de pe usa scrie 2,0 pe spate si 1.8 pe fata. Deci valabil si pentru solenza cu r13.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu pun 2.2 si pe fata si pe spate.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
La Solenza valorile standard sunt un pic mai mari decat la SuperNova: 2.2 fata si 2.1 spate.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Probabil datorita suspensiei mai moale decat cea de pe Supernova.
This post has been edited by BoR: 29 Dec 2010, 13:23 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:19 |