Scartait la relanti
![]() ![]() ![]() |
Scartait la relanti
vitamina |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|||
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Din ce-mi aduc aminte parca am vazut o curea prin acea zona. Sincer nu mai tin minte daca era pe partea stanga sau dreapta. Arunca un ochi prin dreptul rotii intre scut si caroserie si ai sa o vezi. Pe partea dreapta e cureaua de distributie sigur. Din pacate nu stiu sa-ti spun mai multe. Bafta! |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
vitamina |
![]()
|
Sau vreun tampon de la cutie sau motor?De la ce este cureaua aceea care zici u?
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Nu e nici o curea pe partea stanga fata. Toate curelele sunt pe partea dreapta. Ideea e ca sunt multe lucuri care ar putea sa scartaie. Incearca sa asculti cu motorul oprit. Deschizi capota si misti de motor, apesi pe zona amortizorului, zgaltai de masina si vezi mai exact de unde ar venii zgomotul.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
vitamina |
![]()
|
Eu cred ca este rulmentul de presiune!Am apasat ambreiajul si nu s-a m-a auzit.Kit-ul de ambreiaj este nou,nu are nici 10.000 de km!
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:38 |