Mini Elicopter, intrebari, manual de utilizare, incarcat "bacterie"
![]() ![]() ![]() |
Mini Elicopter, intrebari, manual de utilizare, incarcat "bacterie"
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) bacteria.JPG ( Size: 878.61k ) Number of downloads: 1113 |
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
recomand.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Aveti grija ca soiul aste de jucarii da dependenta!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
recomand pastile, am vrut sa zic.
(da' cazuse netu') |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
DSC03845.JPG ( Size: 678.87k )
Number of downloads: 1291
DSC03853.JPG ( Size: 799.21k ) Number of downloads: 1234 Attached thumbnail(s) DSC03849.JPG ( Size: 882.03k ) Number of downloads: 1143 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
"Easy to Fly" era motto-ul firmei de unde a zburat Marty
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A decolat vita o data, de-am amutit toti. Problema e ca nu stie nimeni cum dracu a reusit asa ceva.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Mi-a trecut si mie prin maini un elicopter similar cu cel mic din poza, insa nu am reusit sa-l ridic de la sol. Am reusit doar sa-l stabilizez din trimmer si atat.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
"Cel mic" e jale. N-ai cum sa-l faci sa zboare. Sau s-ar putea. Da trebuie sa-l arunci.
Ala mai maricel, culmea. Cica e cel mai rezistent. Pana acum se confirma. L-am dat de toti peretii si n-a avut nici pe dracu'. Mi-au zis toti sa-mi iau d-asta pitic, sa ma invat cu el. Bai nene, sa moara mama lui Axinte. Nu i-am crezut. Nu poti sa tii caricioplanul in picioare. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
D'asta?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu-i d-ala. Al meu e alb cu albastru.
![]() Nu puteti crede cat de greu e sa stapanesti pisatul ala. M-am cretinizat complet. In primul rand ma scot din minti maimutoii din Carfur care se joaca cu elicopterul. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat ai dat ma pa' el? Vrau si ioooo
![]() Mama ce panica as face printre matze sau printre gaini la tara ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu il ridic din prima, problema e ca nu pot sa-l stabilizez sa nu se dea cu capul de tavan.
Era bine sa te poti juca afara cu el, dar nu cred ca merge, si un stranut mai sanatos ti-l da in sant. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Deci pisica s-a suit in brad de frica. Dupa ce ca-i in calduri, elicopter ii lipsea. Face o fata cand se apropie ala de ea... Daca fac un film va terminati de ras. N-am vazut niciodata atata groaza intr-o privire. Cand a vazut c-o urmareste elicopterul pe hol, a inceput sa mearga pe burta. Se uita-n spate, distrusa. Ce napasta.
![]() Elicopterul e tampit. Cum vede un perete, cum se napusteste-n el. Pana acum am reusit sa-l conving sa stea nemiscat in aer. Acum vreau sa-l conving sa iasa pe geam. Faza e ca daca pica de la 7 o sa-l doara. E jale. Nu-ti mai trebuie altceva. Nasol e ca se incarca greu si zboara putin. 221 de lei am dat pe el, cu tot cu baterii. Vreo 6. V-ati prins pentru ce ma antrenez ![]() This post has been edited by Victoras2001: 30 Dec 2010, 07:52 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Astea cu 15 mii de leduri sunt basinici. Si nu prea se pot controla foarte bine pentru ca nu au atatea reglaje fine. Daca vrei ceva cat de cat "controlabil", gasesti de la 500-600 ron in sus. Ce ai tu oricum nu are autonomie mai mare de 5-10 minute. M-am jucat si eu cu unul care costase 300-400 ron asta-vara si era destul de controlabil, comparabil cu cele la 100-200 ron care nici macar nu au radiocomanda, ci infrarosu sau cum masa ii zice.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai am preferat sa stric 200 de lei in loc de 500. Da nici nu erau atat alea de zici tu de ele. Erau vreo 350, 400 maxim.
![]() ![]() Unde-i farmecul daca sta singur in aer? ![]() PS. Si nu e basinica, e coscogea basina. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 30 Dec 2010, 08:47 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
astea sunt dalea din carrefour de la intrare nu ??? cati $ e unu?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu am 2!
![]() Pocnitori, luate din Selgros, dar sunt funny! Cel mic e greu de controlat in casa, si la mine are o afinitate pentru pereti sau tavan, in schimb are avantajul ca poti sa te obisnuiesti cat de cat cu controalele pentru cel mare, care-i mult mai stabil, numai ca evident in aer liber. Acum am pus ochii pe ceva mai "profi" doar ca tre' sa-mi conving jumatatea mai buna ca 250Euro nu sunt bani aruncati! ![]() Motanul meu este total insensibil la "rasnita" mica, i-a aruncat o privire blazata prima data si acum nici nu se mai sinchiseste. Pe ala mare nu l-am testat in casa sa vad cum reactioneaza. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ma refer la ceva de genul asta. Sunt ceva mai controlabile insa pentru "profesionisti" sunt tot basinici. Dar pentru un incepator sunt foarte bune.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu-s de la intrare. Sunt de la iesire.
![]() Si-am descoperit ca nu la el e problema, ci la mine. 30 Dec 2010, 09:04: Ala-i de la SMURD. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 30 Dec 2010, 09:04 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu vreau ceva de genul asta:
http://sierra.ro/Aeromodel-elicopter-FALCO...nda-p3667p.html Nu chiar la fel dar similar. Stie si sa se dea peste cap! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() E jucaria suprema. ![]() Acum ma chinui sa inteleg daca poate zbura in lateral, cu fata-nainte. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 30 Dec 2010, 09:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Garett |
![]()
|
Poate, da' trebuie sa fie trimmingul ok, si usoooor pe "throttle"!
M-ai pus pe treaba, imi pun si eu "piticania" la incarcat! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
pune-ti mana si luati jukarii copiilor nu voua..:|
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() le: 1000 euro bucata. ![]() This post has been edited by Maskatu: 30 Dec 2010, 09:18 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Alex4u @ 30 Dec 2010, 09:16) Taci. Copiii stau si se uita cu jind la jucaria mea. ![]() Ce control are ala... ![]() Nu stiu de ce, dar simt ca mi-am cam furat-o cu jigodia asta mica. O sa urmeze jigodii din ce in ce mai mari. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 30 Dec 2010, 09:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alex4u |
![]()
|
deja nu te mai poti stapanii...este o chestie de intra in sange...o sa cheltui din ce in ce mai multi bani pe pacanelele alea zburatoare....
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu e bune ca nu poti cara fotolii cu ele
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alex4u |
![]()
|
barem sa le faca casco...
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:06 |