Boicotare benzinarii Brasov, 7 ianuarie 2011 ora 16
![]() ![]() ![]() |
Boicotare benzinarii Brasov, 7 ianuarie 2011 ora 16
alindrgn |
![]()
|
||
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mai rau faceti cu aceste asa zise "proteste", de fapt aratati producatorilor de carburanti cat de neputinciosi suntem noi, consumatorii.
Ce o sa faceti de data asta, spargeti biserica pentru maruntis ? This post has been edited by diesel_power: 2 Jan 2011, 21:59 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
raspuns la obiect.
poti alimenta de 70 bani si sa platesti cu hartie de 50, 100 lei. nu e maruntis ![]() LE: si daca te gandesti, cam oricine strange de prin casa 2-3 lei maruntis... This post has been edited by alindrgn: 2 Jan 2011, 22:02 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 2 Jan 2011, 21:59) Mai rau faceti cu aceste asa zise "proteste", de fapt aratati producatorilor de carburanti cat de neputinciosi suntem noi, consumatorii. Deci daca protestand in felul asta aratam cat de neputinciosi suntem, nefacand nimic aratam ce ? |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ca romanu are bani si suporta orice scumpire
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
... si cand nu mai are maii schimba 100 euro
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
XtreZz |
![]()
|
![]() Addicted Group: Members Posts: 794 Joined: 28 June 08 ![]() |
pacat ca sunt internat in spital ca vroiam sa vin..am maruntisul strans deja...dar maine ma internez la tg mures sa imi sparg piatra e la rinichi...si au zis ca ma tin cel putin o saptamana deoarece are 2.5cm si este mare...imi pare rau
|
--------------------
Seat
Leon
2008 1.9 TDI BXE
- BV 69 XTZ EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6 Renault Fluence 1.6 DCI Seat Leon 1P 1.9 TDI |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Din cauza boicotarii benzinariilor....chirurgul tau nu va ajunge la timp pentru operatie....asa ca stai linistit, nu te grabi.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
alindrgn |
![]()
|
QUOTE(XtreZz @ 3 Jan 2011, 10:32) pacat ca sunt internat in spital ca vroiam sa vin..am maruntisul strans deja...dar maine ma internez la tg mures sa imi sparg piatra e la rinichi...si au zis ca ma tin cel putin o saptamana deoarece are 2.5cm si este mare...imi pare rau nasol ![]() ![]() 1. B 83 RMJ 2. xjc0c0 3. This post has been edited by alindrgn: 3 Jan 2011, 15:39 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
finu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
putem alimenta masinile si sa nu platim
mi-am uitat portofelul acasa, deh nu am bani la mine si nici cardul. imi cer scuze, stiti , nu am vrut sa va blochez pompa. |
--------------------
Renault
Megane 1 Coupe 2.0 16V F4R-746 140 HP
2002
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
am plinul facut..scuze da nu mai incape nici de 1 leu...
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot suntem la sectiunea stiri, cuvintele sunt de prisos :
http://www.realitatea.net/cum-si-au-dat-pa...men_787759.html Alindrgn felicitari si sa va strangeti cat mai multi ! P.S. Unii oameni uita ca dreptul la protest este reglementat de Consitutie ! Da ce vorbesc de drepturi in tara asta, avem doar obligatii ! This post has been edited by mariusd4: 3 Jan 2011, 16:22 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
alindrgn |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 3 Jan 2011, 15:52) @mariusd4: cu oameni care fac doar misto si offtopic (vezi citat) e cam greu sa faci ceva. e a doua incercare cand vrem sa facem treaba asta, a treia oara nu ma mai bag deloc. speram sa ne strangem macar 15... |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(mariusd4 @ 3 Jan 2011, 16:19) Ca tot suntem la sectiunea stiri, cuvintele sunt de prisos : http://www.realitatea.net/cum-si-au-dat-pa...men_787759.html Alindrgn felicitari si sa va strangeti cat mai multi ! P.S. Unii oameni uita ca dreptul la protest este reglementat de Consitutie ! Da ce vorbesc de drepturi in tara asta, avem doar obligatii ! Ti se permite sa protestezi dar trebuie sa ai aprobare. Cand au facut studentii protest pe la politehnica dupa alegeri, nu li s-a permis sa stea intr-un loc, pentru ca era ilegal. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 3 Jan 2011, 16:30 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
alindrgn |
![]()
|
nu-ti trebe nimic, vezi de treaba. pur si simplu mergi la pompa si tragi de timp, nu scandezi lozinci si nu strigi 'jos basescu'. nu scrie nicaieri ca trebuie sa alimentezi de minim 10 lei, sa platesti numai cu hartii mai mari de 10 lei si in 3 minute sa parasesti pompa. s-au organizat o gramada de boicotari in tara in ultima luna, si nicaieri nu a cerut nimeni autorizatie (nu are pentru ce), si presa a fost de fata, si politia la fel. politia dirija traficul in zona benzinariei si i-a felicitat pe cei care s-au strans sa blocheze benzinaria.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Asa da. Fara bannere si lozinci nu au ce sa iti faca.
Mai incet cu spalatul geamurilor ca am vrut sa mi le spal si eu la LukOil pe Tudor Vladimirescu si le scosesera ![]() Uite alt "protest". Am fost o data la OMV pe Vasile Milea si cat timp am intrat sa platesc, au venit niste tigani intr-o dacie, au oprit la pompa, au luat hartie de la pompa cat au putut si au plecat ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
foarte tare sunt alaturi de voi, niste nesimtiti eu ii suspectez de cartel, insa nu asta e solutia in a le bloca lor pompele, ci refuzand a mai cumpara produsele lor. Cum fumatul e un viciu foarte greu renunta omu la a se deplasa cu masina, mai ales cand are si interesul in a-si rezolva problemele, asa ca pana nu se gaseste alternativa la aceste produse se vor stoarce bani de pe noi
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
juann |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
Va dati seama ce misto ar iesi daca se vor alatura si taximetristii la boicot. Faceti un apel sa se alature toti transportatorii la blocarea benzinariilor ca o sa iasa misto.
|
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
alindrgn |
![]()
|
taximetristilor le e greu sa rupa 2 ore de traseu, sincer. am vorbit cu taximestristi care sunt zile in care raman in mana cu 5 lei, sau mai rau, cu nimic. la 1.33 cat e km la noi in brasov ii ustura.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
juann |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
Mai bine ar rupe 2 ore ca la 6 lei cit va ajunge benzina la sfirsitul lui ianuare o sa mai aiba clienti din parti.... ca o sa fie un lux mersul cu masina apoi cu taxiul.
Ar mai fi transportatorii de marfa si persoane... ar fi ceva sa se alature si ei la protest.... ca l-ar pune un pic pe ganduri de bou de bobu This post has been edited by juann: 3 Jan 2011, 17:55 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
Mefisto966 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 December 10 From: Lumea care o cunoastem ![]() |
Nu stiu cum este la Brasov, dar aici (Germania) pretul nu este influentat de statia de combustibile - ordinea de zi vine de la centrala companiei, cate una din statii au deja afise digitale, deci pretul creste (mai rar scade) fara voia neputinciosilor de la cassa... De cate ori m-am legat de ei, dar fara rost, pentru ca nu era nimic de facut. Mai degraba dati o fuga la centralele companiilor si blocati acolo intrarile si iesirile, depozitele de combustibil. Cei care au statiile in gestiune - sau cum se mai spune - nu sunt pe departe asa de vinovati, cum credeti. Si lor le-ar fi mai placut sa vina oameni si sa faca plinul fara multe maraieli, dar nici pe ei nu-i intreaba livrantul, sau credeti - mai bine zis - stiti cum functioneaza manipularea preturilor? De-altfel ne stricam fiece vacanta, sarbatoare de ras, cand auzim, citim, serviciul de supraveghere a preturilor si a "afacerilor", "contra-cartelul", acest tigru din hartie reciclata, s-a pus la treaba sa depisteze "aranjamente" la preturile - lucru nemaipomenit, chit de craciun, pasti, vacanta de vara, de iarna, de ce vrei se scumpeste benzina si gazolina - de combustibile. Si la fel ca fiecare data si an trecut, constata ca nu este chestia de aranjament. Sfant mai e cine crede broboanele astea. In fine, va doresc succes la actiune, dar poate dati in cei ce credeti ca sunt vinovati, si crapa la nevinovati.
![]() ![]() ![]() 3 Jan 2011, 18:08: Lozinca "jos Basescu" nu va rezolva nici o faramitura de problema. Pretul nu-l face Basescu, de-ar fi monarh, poate si-ar mai da ceva silinta, sa puna mana la gatul cartelului, dar asa... Companiile acestea au peste tot oamenii de care au nevoie la o adica, si daca unu' zice astazi ba, maine introneaza pe altul, care va zice da. Deci: blocarea statiilor nu aduce nimic, depozitele, mijloacele de transport si de comunicatie trebuioe blocate si sabotate, atunci ar mai fi ceva succes de simtit, dar asa... ![]() This post has been edited by Mefisto966: 3 Jan 2011, 18:08 |
--------------------
Renault
12
1973
- 3BV780 Mare-i gradina lui Dumnezeu...
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
La noi acum benzina 95 e ~1.18E - in Grecia este ~1.47E.
La noi salariul minim este 700RON, la greci 700E (aproximativ de 4 ori mai mare). Ce dispus sunt si eu sa platesc mai mult cu 50% la pompa si sa am un venit de 3-4 ori mai mare. Nu mai ajungem si noi odata asa rau ca grecii??? Mult succes cu boicotarea! Sunt pentru orice protest pasnic impotriva acestui gen de mariri de preturi. Nu ii inteleg pe cei care nu sunt de acord de ce nu isi vad de treaba. |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
alindrgn |
![]()
|
sa fim seriosi, nu o sa faca rat-u greva. si tu vorbesti usor, dar un taximetrist care merge acasa cu 5 lei nu cred ca e prea fericit. doar o paine e 3 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:39 |