Rulment spart punte, Se rupe?
![]() ![]() ![]() |
Rulment spart punte, Se rupe?
Kanutza_77 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 19 December 10 From: Bucuresti-Pitesti-Campulung ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 Break
1993
- Ag 01 Jxg
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
In primul rand nu exista fuzeta la puntea spate ,ala e ax din cate stiu eu si daca ti-a mancat din el ai mai putut infileta piulita ? presupun ca i s-a stricat pasul filetului....mai explicit ai fi cu o poza ,eventual cu un desen ,nu ne putem da cu parerea daca sunt sanse sau nu sa se rupa axul puntii
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
depinde de situatie,daca ti sa stricat axul rau,el nu se gs ca piesa de schimb,trebuie toata puntea schimbata.
|
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
tichondrius95 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 09 From: Onesti , Bacau ![]() |
Nu umbla cu prostii, scimba rulmentul, automat apar jocuri mari si ai toate sansele sa iti sara in mers roata cu tot cu oala. Grija mare! Fugi si schimbal repede, nu e scump, si verifica-i si pe ceilalti ca sigur au uzura mare.
|
--------------------
2 x DACIA 1310
2 x Berlina 1310
1983 Rk CN4 1.4, 5+1 / 1997 CN 3 1.4 , 5+1
- BC02XXX / BC07XXX
|
|
Kanutza_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 19 December 10 From: Bucuresti-Pitesti-Campulung ![]() |
tichondrius95: Rulmentii i-am schimbat imediat cum am adus masina acasa,vasilina,strans corespunzator,etc.,mie imi este frica sa nu se rupa de acolo!
Am facut un mic desen,sper ca se intelege!. Eu cred ca nu se rupe pe drum drept cu masina fara greutate,dar ma gandesc la cazurile cand masina este incarcata si/sau in viraje,ori alte situatii de genul! Multumesc This post has been edited by Kanutza_77: 3 Jan 2011, 13:28 Attached thumbnail(s) pic1.png ( Size: 55.46k ) Number of downloads: 334 |
--------------------
dacia
1310 Break
1993
- Ag 01 Jxg
|
|
panaiteiancu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 22 February 10 ![]() |
Probabilitatea sa se rupa acel ax este foarte redusa, este totusi un otel de calitate si in mod sigur supradimensionat. Din pacate inlocuirea axului puntii este foarte dificila daca nu chiar imposibila in conditii de amator. Singura varianta este inlocuirea puntii, chiar si cu un SH, banuiesc ca se gasesc relativ usor si nu poate fi o suma prea piperata.
Daca iti poti scoate din cap ca ai aceasta problemuta, vei face multi km fara probleme- toata treaba tine de mental! Drumuri bune! |
--------------------
DACIA
NOVA GT
1998 MOTTO: Nu folositi baterii epuizate la tastatura! mananca litere, fac greseli de ortografie, fac greseli gramaticale si nu va intelege lumea !!!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Cam grav din ce vad in poza , imi pare ca a ros cam mult saiba din ax , din ce stiu cand se duce axul-de obicei filetul se duce , se schimba toata puntea
![]() This post has been edited by vallyyy: 3 Jan 2011, 13:51 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:41 |