Cum sa iti faci o firma de tractarii!, intrebari
![]() ![]() ![]() |
Cum sa iti faci o firma de tractarii!, intrebari
Paco_il |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
vrei sa tractezi cu solenza??
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca stii sa intri pe DC, sigur reusesti sa intri si pe site-ul lu' ministerul lui Berceanu. Stie ala.
Cind ai scris cuvintul "firma", sigur te-ai gindit la Registrul Comertului, iar cind ai zis "tractare", adica transport, la Berceanu te-ai gindit. This post has been edited by corbex: 4 Jan 2011, 15:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
@ Alex4u, nu cu solenza
@ corbex, nu am inteles ce vrei sa zici, in fine daca nu aveti idee la ce am intrebat nu mai intrebati sau spuneti aberatii dinastea ca nu ma intereseaza |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Daca te intereseaza ceva in legatura cu tragtarii , ai nimerit bine.
Daca e vorba intr-adevar de tractarii , pas |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce platforma ai?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vechea platforma a PNL-ului. Magarii au scos-o la licitatie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Paco_il |
![]()
|
@ cristian_, .......
@markos, inca nu am platforma, am gasit sa cumpar una, dar mai intai vreau sa ma interesez cum si ce fel trebuie sa fac |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Un studiu de piata ai facut? Ai loc de manevra?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In mare: trebuie sa îti faci un sereleu si trebuie sa obtii licenta de transport si ceva autorizatii (RAR, ARR samd). In plus, îti trebuie asigurare pentru tipul asta de serviciu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Paco_il |
![]()
|
@ DannyY, da asta nu e o problema
@ Markos, hmmm cam multe de facut. ai idee la ce pret ajung toate astea si de unde pot sa ma informez mai bine? de unde pot sa iau toate detaliile? Multumesc! |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Primul pas consta in infiintare firmei. Daca ai timp si chef de alergat....o poti face tu. Daca nu....o poate face un avocat. Asta te duce pe la 1000 lei. In statutul firmei trebuie sa ai trecut codul CAEN specific activitatii pe care doresti sa o desfasori.
Pasul 2....si aici nu ma prea pricep.... consta presupun in autorizarea platformei si obtinerea licentelor necesare....probabil pe la d.na Boagiu pe la minister. Posibil ca si nenea ala care se da cu platforma sa aiba nevoie de ceva atestate....de care se ocupa acelasi minister. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
Am zis eu mai sus, intri pe site la Registru Comertului si gasesti ce acte si citi bani iti trebuie sa faci o firma. Dupa aceea, pe site la Ministerul TYransportului, cauti ce autorizatii si licente iti trebuie.
Postarea o fi parind la misto, informatiile erau serioase. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Nu am idee la ce suma totala ajungi. Pentru partea cu sereleul, vezi aici. Pentru restul, cauta pe site-urile RAR si ARR. Cauta si pe site-ul Min. Transporturilor, cum ti-a sugerat corbex.
Sau, cea mai directa metoda: întreaba pe cineva care se ocupa cu asa ceva. E cel mai simplu, ca sa-ti faci o idee de ansamblu. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Paco_il |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 4 Jan 2011, 17:00) Nu am idee la ce suma totala ajungi. Pentru partea cu sereleul, vezi aici. Pentru restul, cauta pe site-urile RAR si ARR. Cauta si pe site-ul Min. Transporturilor, cum ti-a sugerat corbex. Sau, cea mai directa metoda: întreaba pe cineva care se ocupa cu asa ceva. E cel mai simplu, ca sa-ti faci o idee de ansamblu. nu poci decit ca sa zic: ![]() This post has been edited by corbex: 4 Jan 2011, 16:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu declara nimic, stai relax. Michelin vrea sa-ti fure afacerea.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Daca mai astepti doua posturi o sa vezi ca-ti cere si lista clientilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
aia o am deja de la dacia....
![]() |
--------------------
.
.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Markos, esti ostentativ
![]() ![]() ![]() @initiator: iute ce-am gasit in 2 minute de googaleala: http://www.arr.ro/doc_297_Intrebari-frecvente_pg_0.htm Daca ai o platforma cu MMA pana la 3.5 t, atunci poti duce vehicule avariate cu permis cat B si fara sa ai nevoie de autorizatie de transport. Itio trebuie un PFA sau SRL sa te poata beli statu' de bani. Si, daca tot ai adus vorba, am si eu o rugaminte: vreau sa deschid o spalatorie auto ecologica cu cabinet stomatologic, coafura, service laptopuri si masaj erotic. Aveti idee ce acte imi trebuie? Unde pot gasi fete care sa se priceapa la masaj si la coafura si spalatorie, preferabil si laptopuri, sa nu angajez prea mult personal? Credeti ca gasesc sa se priceapa si la dinti? Pot folosi sauna sa spal masinile ecologic cu jet de abur? Va rog fara mistouri, ca ma grabesc. Sa dati link sa dau clic pe el, nu sa citesc, si sa nu ma puneti sa dau copypaste ca nu-mi merge CTrl din partea dreapta si cu stanga nu pot, da? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 4 Jan 2011, 16:26) vreau sa deschid o spalatorie auto ecologica cu cabinet stomatologic, coafura, service laptopuri si masaj erotic. Ia legatura cu Fibră. (din partea lui Markos, stie el) |
--------------------
Reno
Megan
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 4 Jan 2011, 17:26) vreau sa deschid o spalatorie auto ecologica cu cabinet stomatologic, coafura, service laptopuri si masaj erotic. Aveti idee ce acte imi trebuie? certificat cu parafa autentica...vizat la zi.. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
La toate activitatile astea mergea si un bufet expres. Ala care-si aduce laptopul la spalat, in timp ce-si face freza, n-ar minca o gogoasa cu gem?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu ma necaji... Poa' sa manance o gogosica la masaj daca doreste neaparat...
Ceea ce imi aduce aminte: ma intreaba astia de la Mediu daca folosim jetu' nostru sau al clientului si nu-mi dau seama ce vor sa spuna ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Markos |
![]()
|
La jeturi se pricepe Marty, lucreaza în domeniu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Cum vrei tu sa faci tractari cand benzina si motorina "este" scumpe?? Cum??
. Mai bine fa un protest , asteapta sa scada pretul carburantilor (asta dupa ce ai facut protestul) si mai apoi apucate de tractari. La pretul actual nu o sa ai un profit foarte bun. . Deci, recomand sa se faca un protest, asa nu se mai poate dom`le. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Paco_il |
![]()
|
multumesc pentru informatii
|
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@Paco_il: eu te-as sfatui sa deschizi un topic la Legislatie, asta dupa ce cauti sa vezi daca nu e altul deschis pe tema asta. Desi Gogu cred ca te-a lamurit cu problema.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:41 |