faza scurta setinge in mers pt cateva sec
![]() ![]() ![]() |
faza scurta setinge in mers pt cateva sec
georged87 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005/Laureate
- GL 19 DGE
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
blocu de comanda ,trebuie schimbat.
faceau si alte logane asa si cum sa schimbat blocu de lumini nu a mai facut. acuma nu stiu daca sepoate incerca sa se repare cel vechi. This post has been edited by C@talin: 8 Jan 2011, 11:02 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate repara:
- se da jos blocu' de lumini - se demonteaza si se curata contactele (daca a mai ramas ceva din ele...). Pentru comutarea intre faze exista 2 contacte in serie (niste lamele) unul care cupleaza faza lunga si unul care o intrerupe ulterior pe cea scurta (la asta se pare ca e problema lui George). Poti sa pui relee. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
radlog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 March 07 ![]() |
La fel face si la mine.A facut de vreo 3-4 ori pana acum.Cand schimb de pe faza lunga pe faza scurta se stinge tot pentru cateva secunde,apoi isi revine de la sine.Am mai auzit de problema asta inaimte sa o patesc si eu.Problema cea mai mare e ca blocul de lumini e cam scump...si nu ai nici o garantie ca va tine prea mult.....
Momentan mai studiez problema. This post has been edited by radlog: 8 Jan 2011, 21:20 |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 ambiance
- IS ** *** am dacie...nu ma plictisesc niciodata
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
Nu stiu daca la logan e identic blocul de lumini, dar la solenza se poate inlocui un pin si folosesti bine merci ca nou. Eu am pinu mutat de un an si ceva si nu da nici un semn de oboseala.E un fel de "a doua sansa"
![]() http://www.daciaclub.ro/Probleme-faza-scur...t119745-s0.html This post has been edited by ovidiu87: 8 Jan 2011, 21:44 |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A "doua sansa" pe naiba... este ULTIMA SANSA.
Ce au facut baietii acolo nu recomand nimanui. De fapt au cam pus faza scurta "pe direct", adica atunci cind se aprinde faza lunga ramine aprinsa si faza scurta. Au șuntat comutatorul care stinge faza scurta imediat dupa ce o aprinzi pe cea lunga. Deci pe faza lunga merg ambele filamente ale becului si dupa cum arata firele/soclurile becurilor la farurile loganului nu cred ca au fost gindite pentru asa ceva. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Sa nu mai zicem de becuri ce temperaturi suporta cu doua filamente incinse!
![]() Montati relee ca aduc numai beneficii. |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Eu as zice ca ar mai fi o cauza: vaselina inghetata din blocul de lumini. Eu am relee montate dar acum, iarna, cand masina este inghetata, imi face la fel, pana se incalzeste interiorul. Dupa aceea nu mai are intarziere la schimbarea fazelor.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Si la Loganul meu a aparut (la -10gradeC) problema semnalata in acest topic. E foarte incomod se rulez 3-4 secunde in bezna. Sper sa fie vazelina inghetata, altfel trebuie se dau bani pe service.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 20:22 |