bara parashoc agatzata
![]() ![]() ![]() |
bara parashoc agatzata
Mihai B |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
si eu am zgariat-o tot de o bordura. m-a blocat niste imbecili si a trebuit sa urc pe bordura. faza frumoasa este ca am verificat inainte daca ating bordura si era loc suficient. cand am dat sa urc roata a alunecat pe bordura si masina din balans a atins bordura. m-am hotarat sa curat bara de vopsea in partea de jos. macar ramane neagra si nu mai se vad juliturile ....
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
egtheb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 31 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Masuratoarea pe care o faci din afara masinii nu se pupa cu realitatea. Cate kg ai?
Am trecut vineri de intersectia dr. taberei cu hosimin (milea) si baietii de la asfaltari facusera un sant prin decopertare super-adanc (cat o bordura f. inalta). Eu momentan am dacie berlina si am avut ceva ezitari sa trec sau nu. Inaintea mea a trecut un mertz care a atins cu bara din spate. Dupa el a trecut o slz fara nici o problema. Si eu, mergand incet, am reusit sa trec (berlina din 85 nu are bare de plastic, arata ca o barca). In concluzie slz e suficient de inalta (mai ales in partea din spate) si la viteza mica balansul nu are amplitudine mare. Parerea mea ![]() Astept si opinii ale celor care conduc slz, eu va spun ce am vazut de afara. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:16 |