DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> bara parashoc agatzata

Mihai B
post 28 Sep 2003, 21:03
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Am avut neplacerea sa pathesc o faza urata cu bara parashoc din fatza (sau cum i-o spune).
Am parcat langa o bordura mai inalta, bara a venit peste bordura. dupa bordura... trotuarul lipsea (ca traim in romania, ce draq). Cand am vrut sa plec... surpriza, bara s-a agatzat de bordura. noroc ca m-am prins repede ca e ceva putred acolo shi nu am fortzat prea tare ca altfel topicul s-ar fi numit "bara parashoc rupta" smile.gif)
In urma evenimentului am ramas cu doua amintiri: bara a facut o "burticica" - care ma va ajuta pe viitor sa mai agatz shi alte chestii, iar cele doua lame de plastic cu care se prinde de tabla s-au rupt cam pe 50-75% din latzimea lor (pentru cine nu s-a uitat inca la bara asta - sub ea, prin zona proiectoarelor, sunt doua prelungiri de plastic cu care se prinde de tabla, ca sa nu se minshte/vibreze presupun).

Acuma bara nu pare sa aiba nimic in rest.... nu se mishca, nu are alte crapaturi, "burticica" aia se vede doar daca te uitzi de jos; in ansamblu pare sa fie ok treaba.

Cum insa mai are putzin vopseaua dusa la una din imbinari, ma gandeam ca e timpul sa aflu de ce am platit 10 bulioane CASCO.
Ceea ce ashi vrea sa aflu de la voi (daca shtiti) este:
1. am shanse de reushita la CASCO cu asha ceva?
2. care e procedura? ma duc la garcea, apoi in service, apoi la asigurator?
(nici nu shtiu cum sa il iau pe garcea, o sa trebuiasca sa il rog sa se puna in genunchi shi sa bage mana pe sub ea ca sa "pipaie" cele 2 semirupturi ale limbilor alea de plastic, respeciv sa stea pe burta va sa vada ushoara deformare a barei... hmm... cred ca o sa ma aleg cu un baston pe spinare. e vre-o alternativa? sa ma duc in service sa faca o constare?)

Sorry daca par sarit de pe fix, da chiar n-am chef sa ma apuc io sa o lipsesc sau alte alea. am dat pe ea shi pe casco sufiecientzi money ca sa ii mai pun shi pe ei la lucru; iar pe garcea luna de luna il platescu shi io din impozitele pe care intr-o veselie le vars statului roman.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mariancd
post 29 Sep 2003, 13:27
Post #2

Membru autentic

si eu am zgariat-o tot de o bordura. m-a blocat niste imbecili si a trebuit sa urc pe bordura. faza frumoasa este ca am verificat inainte daca ating bordura si era loc suficient. cand am dat sa urc roata a alunecat pe bordura si masina din balans a atins bordura. m-am hotarat sa curat bara de vopsea in partea de jos. macar ramane neagra si nu mai se vad juliturile ....

--------------------
Renault Megane 2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP - PH 02 MCD
+
egtheb
post 29 Sep 2003, 14:14
Post #3

Membru incepator

From: Bucuresti

Masuratoarea pe care o faci din afara masinii nu se pupa cu realitatea. Cate kg ai?

Am trecut vineri de intersectia dr. taberei cu hosimin (milea) si baietii de la asfaltari facusera un sant prin decopertare super-adanc (cat o bordura f. inalta). Eu momentan am dacie berlina si am avut ceva ezitari sa trec sau nu. Inaintea mea a trecut un mertz care a atins cu bara din spate. Dupa el a trecut o slz fara nici o problema. Si eu, mergand incet, am reusit sa trec (berlina din 85 nu are bare de plastic, arata ca o barca).
In concluzie slz e suficient de inalta (mai ales in partea din spate) si la viteza mica balansul nu are amplitudine mare. Parerea mea smile.gif
Astept si opinii ale celor care conduc slz, eu va spun ce am vazut de afara.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 09:16
Forum Renault