pariuri si pariori, care ati luat microbu?
![]() ![]() ![]() |
pariuri si pariori, care ati luat microbu?
riderontornadoes |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Urata boala
![]() Mai bine pariezi direct on-line decat sa mergi zilnic la casa de pariuri ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
vechi, dar castigator..... am jucat doar de cateva ori, si f. putin on-line.
Attached thumbnail(s) 40469_urxfwrogy.jpg ( Size: 124.34k ) Number of downloads: 592 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
QUOTE(riderontornadoes @ 16 Jan 2011, 13:10) m-am imbolnavit de curand de chestia asta cu pariurile. Ghinionul a facut sa mai si castig de cateva ori, nu sume mari, dar suficient cat sa ma duc aprope zilnic sa bag cate o suta de mii si sa stau pe urma pe siteurile cu rezultate live sa vad daca "ma scoate" sau nu vreunul dintre meciuri....si azi am pus din nou...mai sunteti? discutii libere... am avut si eu problema asta |
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asta-i boala cronica.
ma uitam pe-un site de pariuri online. dar faptul ca iti cer scan dupa buletin pentru retrageri mi se pare riscant. iar ca sa ma duc la agentia de cartier sunt prea comod, uite-asa nu sufar de pariuri ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 16 Jan 2011, 15:02) graba strica treaba ![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu Base nu sint pariuri?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pentru cursele cu paduchi nu sunt cotatii inca
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
si eu ..pe cursele de caini..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Cand eram prin facultate am prins o sambata pe hipodromul de la Ploiesti. Ne-am eschivat cativa de la treburile pentru care eram acolo....si in interesul grupei ne-am apucat de pariuri. Dupa cateva curse, din profit am achizitionat 2 lazi de bere, 10 paini si 3 kilograme de carnati.
Asta a fost incursiunea mea in lumea pariurilor. Nu on-line....nu la casa de pariuri....ci live. Face to face cu animalul care urma sa te imbogateasca sau sa te falimenteze. Evident...noi...am castigat datorita temeinicei pregatiri profesionale, a bunei cunoasteri a concurentilor si conditiilor de desfasurare...a vitezei vantului...a presiunii atmosferice. Si a unui mos care stia tot ce misca pe acolo si ne invata cum se completeza biletele si cine o sa castige cursa. Stie cineva daca mai au loc la Ploiesti curse de cai? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Auzisem ca pe hipodrom pasc caii lu' Mall.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
park' mai sunt duminica
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
corbex |
![]()
|
Auzisem ca nu mai e hipodromul...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Faceti pariu ca nu scapam de cuplul Balosu-Rodica?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alex4u |
![]()
|
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Cred ca e timpul sa reeditez Noaptea Sfantului Bartolomeu.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@riderontornadoes
De obicei nu e bine sa pui meciuri multe si suma mica. Stai cu o seara inainte pe clasamente, pe informatii si gaseste 2-3 meciuri pe care poti intra si baga o suma mai serioasa. Cota mica nu e neaparat un indiciu. Si ai grija ca de obicei cotele scad din momentul in care meciul e listat si pana la ora inceperii. De asta e si bine sa faci o analiza dinainte sa le listeze si sa fii pregatit cu analiza si le pui cand le-a listat. Sa iti dau un exemplu: am dat si pe topicul de fotbal (cand aveam echipe in Europa League) am mers pe 2 meciuri pe un bilet: Dinamo Buc - Galatasaray 2 pauza si 2 final cota 5 era si Fenerbahce - Steaua Buc handicap 1 cota 2.63. Din teava ai o super-cota. Un alt meci a fost parca tot in sezonul ala juca Sevilla la Xerez sa bata la handicap era cota 3.25 cand l-a listat. La ora jocului ajunsese undeva la 2.65 parca ca deh erau favoriti. Una peste alta analiza tine loc de cote mari sau mici. Nu fugi de cotele mari, intra pe analiza. Uite, cum a batut Villareal in deplasare la handicap pe Zaragoza si avea cota peste 3 handicapul ala. Si nu e vorba numai de fotbal. This post has been edited by ionutctn: 17 Jan 2011, 19:41 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Oricum e 1% inspiratie si 99% noroc;mingea e rotunda,ma intreb cati au pierdut aseara pe Real Madrid?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Uite-l cum se da de gol.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cu ce?Ca bag la pariuri?
17 Jan 2011, 20:24: Pe asta am pierdut doar ultimul meci: This post has been edited by daniM: 17 Jan 2011, 19:24 Attached thumbnail(s) DSC01550__Large_.JPG ( Size: 103.83k ) Number of downloads: 359 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniM @ 17 Jan 2011, 19:01) Oricum e 1% inspiratie si 99% noroc;mingea e rotunda,ma intreb cati au pierdut aseara pe Real Madrid? Nu sunt de aocrd sa stii. Asa si pokerul spun unii ca ar fi un joc de noroc desi ala chiar n-are nici o legatura cu norocul. Daca joci corect (adica pe analiza) pe termen mediu si lung castigi. La inceput cotizezi pana inveti cum e treaba. This post has been edited by ionutctn: 17 Jan 2011, 19:44 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Zi-mi si mie analiza ce trebuia facuta la meciul de ieri dintre Almeria si Real Madrid?
![]() |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
daniM |
![]()
|
210 ron
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:42 |