DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fox vs. Logan, test Autoblid

gaston
post 4 Jun 2005, 07:57
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Test Fox vs Logan, Autoblid

Concluzia articolului cu traducere de pe google:

Result of AUTO picture talking document urine Magret Hucko of the Logan offers more cars for the money: four doors, large trunk and for 1500 the euro less. Who wants to come only from A to B, Dacia drives. With the Fox transport the driver more: for example the feeling to drive a VOLKSWAGEN. Therefore my choice falls on the Fox. That is more important to me than Dumping prices. Irrationally? Surely. But for me cars drive not only from A to B, but move also the soul.

Trageti si voi concluzia singuri.

Il asteptam pe Golf III, cu impresii, ca s-a chinuit mult data trecuta sa ne demonstreze obiectivitatea acestei reviste

gun3.gif

This post has been edited by gaston: 4 Jun 2005, 07:59

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005 1.5 dCi
In politics stupidity is not a handicap
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asarban
post 4 Jun 2005, 07:59
Post #2

Membru autentic

Group: Banned

io nu pricep ce e cu urina!
Later!

"Fazit von AUTO BILD-Redakteurin Magret Huck"
Ad biggrin.gif ica redactorita....baaa ce ti-e si cu Google asta... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Ake
post 4 Jun 2005, 12:06
Post #3

Morderator

Group: Moderatori

Cocluzii:
-Este clar: in toate articolele nemtesti Loganul e bun doar sa te duca din A in B. Este absolut jenant ca idiotii de la Renault n-au putut proiecta o masina care sa te duca din A direct in C.
- Deja intrezaresc rezultatele unui test comparativ Smart Vs. Logan. Astept insa cu interes articolul comparativ cu trenuletele PIKO.
-Ca sa conduci o german car trebuie sa fii capabil sa simti mult feeling . In urmatorul articol asteptam fraza to drive a folscsvagan is orgasmic .

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Sclaud
post 4 Jun 2005, 13:04
Post #4

Status: activ

From: Brasov

Vezi ca poate se "ataca" domnu' Money wink.gif

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
St
post 4 Jun 2005, 13:43
Post #5

Membru

Nu se poate "ataca" pt. ca Money e baiat destept si intelege aluzia...

Revenind on topic. Nu stiu ce au germani astia cu Logan de arunca in el cu noroi la greu. Neamtu in loc sa cumpere Logan nou ar fi cumparat un Volkswagen Sh, si care e avantajul germaniei? Dupa mine nici unul.. Poate nu gandesc eu rational acum, ca-s dupa pregatire la mate, da...

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
livoasca
post 5 Jun 2005, 12:33
Post #6

Membru incepator

QUOTE(gaston @ 4 Jun 2005, 07:57)
Test Fox vs Logan, Autoblid

With the Fox transport the driver more: for example the feeling to drive a VOLKSWAGEN. Therefore my choice falls on the Fox. That is more important to me than Dumping prices. Irrationally? Surely. But for me cars drive not only from A to B, but move also the soul.

*

The feeling to drive a VW ? biggrin.gif 168.gif
Ce e asa de excitant in asta, domle ? Pot sa zic si eu ca in Fox imi lipseste feelingul UNIC de a conduce un Logan, sau, de ce nu, o berlina

--------------------
Logan Ambition - B32YXX
+
dizzy
post 5 Jun 2005, 12:36
Post #7

Work smart not hard!

Acum, orice rezultat s-ar da la test, Loganul castiga!
De ce? Simplu: Pt prima data in istoria auto, o Dacie e competitiva impotriva unui VW. Nu castiga, dar in mintea neamtului de la Autobild nu castiga nimic in fata unui VW, decat eventual un alt VW.
Dar imaginea masinii e adusa in fata consumatorilor. Asta aduce publicitate, fie ea si negativa.
Si sunt destui clienti pragmatici care sa spuna:
- Hei, oferta asta nu-i asa de rea, am o masina mai mare, mai spatioasa, mai puternica, la aceiasi bani. Si in loc de feeling ma duc la munte cu familia.
Iar treaba cu alesul in loc de Golf SH e mai complexa un pic, in sensul ca scade valoarea Golfului ca masina SH. Si daca scade valoarea la SH, inseamna ca nu mai e asa rentabil sa-ti iei un Golf nou, si sa il vinzi dupa cativa ani pe bani buni, fiindca de banii aia iti iei o masina mai slaba dar noua, cu acelasi confort. E o chestie de marketing si publicitate.
Si in fond asa s-a spus si despre VW Beetle, ca nu o sa se vinda nici 100 bucati in USA, si stim ce succes a avut.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
livoasca
post 5 Jun 2005, 12:55
Post #8

Membru incepator

QUOTE(dizzy @ 5 Jun 2005, 12:36)
Acum, orice rezultat s-ar da la test, Loganul castiga!
*

Pentru mine este clar ca au si nemtii dreptate la o singura faza: siguranta. Daca Renault ar fi pus si ei macar pretensionare la centuri si limitator, sunt sigur ca ar fi fost mult mai greu pt nemti sa "combata" Loganul - principalul argument pt VW Fox este crash-testul. Inca nu e prea tarziu pt asa ceva, dar nu stiu cat ar afecta pretul, si asa mai mare decat cel declarat initial. In fine, initial nici nu era vorba de vanzari in Vest, ca altfel probabil il dotau mai bine.
Inca mai astept totusi testul NCAP.

--------------------
Logan Ambition - B32YXX
+
nvmirel
post 6 Jun 2005, 07:02
Post #9

Membru incepator

Am eu impresia sau loganul din pozele astora are numar de Turcia? (poza nr. 13 de exemplu)
Numerele de inmatriculare turcesti contin 2 digits la inceput cu un cod ce reprezinta orasul (34 este pentru Istambul). blink.gif

--------------------
Dacia Solenza
+
Kramer
post 6 Jun 2005, 08:00
Post #10

Membru autentic

QUOTE(livoasca @ 5 Jun 2005, 14:33)
The feeling to drive a VW ?  biggrin.gif  168.gif
Ce e asa de excitant in asta, domle ? Pot sa zic si eu  ca in Fox imi lipseste feelingul UNIC de a conduce un Logan, sau, de ce nu, o berlina
*

Imaginea de marca nu poate fi neglijata! Nu tineti minte episodul din Married with children cand lui Al i s-a propus sa isi schimbe Dodge-ul pe un Hyundai nou-nout si a refuzat scarbit?! Feeling-ul oferit de Dodge era pentru el inegalabil, la fel cum pentru tanti asta e VW.

--------------------
+
klaus
post 6 Jun 2005, 09:29
Post #11

步步

Ma scuzati, dar eu incep sa fac clabuci cu toata lumea care zice de pretensionare la centurile de siguranta...
Ca logan nu are, ca trebuia sa aiba...
Pai sa va zic o chestie, sa le treaca si la nesimtiti aia de la nemti,, si sa fie si clar pe aici:

Skoda octavia I, NU ARE PRETENSIONARE. Nici macar centuri care sa fie pregatite pentru pretensionare. Si cea de care vorbesc eu este o masina de 13.500 euro CIP (da,deci fara TVA si taxe)

Asa ca "maestrii' de la reviste de "calibru" mananca cu energie multe materii fecale, ca la Skoda aia nu mi-aduc aminte sa zica ca asa si pe dincolo si sa o compare cu Golf SH...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
asarban
post 6 Jun 2005, 09:38
Post #12

Membru autentic

Group: Banned

Specifica ma ca masina lu nevasta-ta nu are!
alte O1 AU CENTURI PRETENSIONATE!
Si daca nu ma crezi iti arat cilindrii cu gaz din praguri
Ia priviti aici!
http://www.aviamotors.ro/index.php?cale=te...figurationid=13

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
livoasca
post 6 Jun 2005, 10:28
Post #13

Membru incepator

QUOTE(Kramer @ 6 Jun 2005, 08:00)
Imaginea de marca nu poate fi neglijata! Nu tineti minte episodul din Married with children cand lui Al i s-a propus sa isi schimbe Dodge-ul pe un Hyundai nou-nout si a refuzat scarbit?! Feeling-ul oferit de Dodge era pentru el inegalabil, la fel cum pentru tanti asta e VW.
*

Pentru mine, imaginea de marca e una, feelingul pe care ti-l da masina alta. Nu neg ca una influenteaza pe cealalta, doar ca nu imi pot imagina cum poate o chestie ca VW Fox sa te "unga la suflet" altfel decat pentru ca scrie VW pe ea. Banuiesc ca pe tanti asta a tulburat-o asa.
Pe Bundy chiar il inteleg, un Dodge chiar cred ca are un feeling aparte (de clasic american cu motor de jde litri).

--------------------
Logan Ambition - B32YXX
+
livoasca
post 6 Jun 2005, 10:37
Post #14

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 6 Jun 2005, 09:29)
Ma scuzati, dar eu incep sa fac clabuci cu toata lumea care zice de pretensionare la centurile de siguranta...
Ca logan nu are, ca trebuia sa aiba...
*

Ok, dar faptul ca Ocativa 1 nu are nu inseamna ca nu e bine sa aiba. Eu unul mi-as pune maine, daca ar exista posibilitatea. Mi se pare chiar plauzibil ca valorile nasoale da la crash-testul ala (manipulat sau nu) au legatura cu pretensionarea si limitarea de forta (sau cum s-o numi) in centuri.
Asta daca si functioneaza cum trebuie, ca am inteles ca e ca la airbaguri: daca nu se declanseaza precis, degeaba le mai ai .

--------------------
Logan Ambition - B32YXX
+
Sony
post 6 Jun 2005, 11:55
Post #15

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(livoasca @ 6 Jun 2005, 11:37)
Ok, dar faptul ca Ocativa 1 nu are nu inseamna ca nu e bine sa aiba.
*

Si n-ar fi bine sa aiba si un bar micut si suspensii cu garda la sol reglabila? tongue.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
livoasca
post 6 Jun 2005, 12:04
Post #16

Membru incepator

QUOTE(Sony @ 6 Jun 2005, 11:55)
Si n-ar fi bine sa aiba si un bar micut si suspensii cu garda la sol reglabila?  tongue.gif
*

Nu.
Dar centuri cu pretensionare, da. Nu fac parte din categoria "vreau totul pe Logan", masina e ok asa cum e, dar siguranta e o chestie unde nu as face economii - mai ales ca nu vorbim de cine stie ce supertehnologii, ci de niste chestii care se pun in majoritatea masinilor de azi - in particular in toate cele facute de Renault.

PS: Bar (micut sau maricel) poti sa ii pui oricand wink.gif

--------------------
Logan Ambition - B32YXX
+
klaus
post 6 Jun 2005, 12:11
Post #17

步步

Eu nu zic ca nu este bine sa aiba...
Eu zic ca sobolanii de la fabuloasa revista, de altfel respectabila, folosesc metode de manipulare de nu se poate...De ex. metode prin omisiune (uita sa spuna ca masini - de sorginte germana - chiar mai scumpe de 2 ori decat loganul nu au ceea ce cer ei de la logan).
Este de fapt metoda de a face din tantar armasar la subiectul care nu-ti convine si de a zice ca e o "mica" scapare la subiectul care-ti convine...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Kramer
post 6 Jun 2005, 13:23
Post #18

Membru autentic

Hai mai, ce va suparati asa? Au luat si astia niste bani sa scrie ca Logan e o masina proasta si VW Fox una mult mai buna. So what?
Cand o sa vedeti in Autobild mai multa reclama la Dacia decat la VW vor scrie probabil ca Golful e o masina proasta si Logan una buna. O sa fiti mai fericiti?

--------------------
+
driverx
post 6 Jun 2005, 13:47
Post #19

--- Membru cu ralanti ---

OK. Si-a expus fiecare parerea. Fix aceleasi ca si in cazul Golan vs. Golf.

Asteptam teste noi, urmate iar de topicuri de datul cu parerea in stil romanesc.

Asta se inchide. Daca cineva crede ca este ceva important de spus aici, se va re-deschide.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 10:47
Forum Renault