Electroventilator, de pus in fata radiatorului?
![]() ![]() ![]() |
Electroventilator, de pus in fata radiatorului?
zax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
nu merge fara sa tai din grila
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Un lucru nu inteleg, de ce vrei sa-l pastrezi si p-ala de pe fulie?!? Cel mai cinstit este sa renunti la elicea de pe fulie si sa ti-l montezi pe cel electric acolo unde este normal, cu toate modificarile de rigoare (termocupla, cablaje, etc...). Electroventilatorul are o multime de avantaje fata de elicea banala (turatie mai mare si independenta de turatia motorului, permite ajungerea la temperatura de regim mai repede (uzura motor mai redusa, consum mai redus), creste puterea maxima a motorului cu 1-2 cai) si doar un singur dezavantaj (impropriu denumit asa): teoretic este mai putin fiabil. La mine insa functioneaza perfect si nu s-a defectat niciodata chiar dupa 17 ani...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
De ce nu cauti si tu inainte sa postezi ceva
![]() s-a mai discutata asta si inca se discuta aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=14591 eu am ce vrei tu sa faci,montat de mine,dar am modificat grila si am taiat si putin din bara),dar am vazut ca sunt niste ventilatoare mai mici(ma refer la motorul in sine cu bobina,perii,etc) la papucurile Diesel...alea se potrivesc perfect si nu prea vad ce modificari mari ai face la grila(poate sa o indoi putin ) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Va rog cautati inainte sa creati aiurea topicuri.
rcosmin, Multumesc. Topic closed. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:44 |