lovitura bordura / oblic / roata stanga fata
![]() ![]() ![]() |
lovitura bordura / oblic / roata stanga fata
bogdanux |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 January 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) poc.png ( Size: 29.23k ) Number of downloads: 899 |
||
--------------------
kia
cee'd
2010
|
|||
Andrei_pack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 May 09 ![]() |
Avand in vedere ca e Kia eu zic ca se rezolva cu un unghi de fuga.. La mine s-a strambat cadru motor la o situatie similara dar nu cred ca este cazul tau. Incearca sa ii faci unghiul , daca nu merge ok dupaia trebuie dusa la mecanic. Daca vrei sa o faci pe banii tai la reprezentanta cred ca numai un pivot sare de 2 milioane , in cazul in care ai ceva stramb.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Eu zic prima sa te duci la o constatare si vezi ce iti spun ca are si apoi te hotarasti cum o faci...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bogdanux |
![]()
|
Aha... Eu ma gandesc ca socu nefiind foarte violent, e imposibil sa se fi strambat suportul motor :-s.. Totusi, cum se regleaza unghiul pe stanga fata?
23 Jan 2011, 09:56: As vrea eu sa ma duc la constatare, dar service-ul kia e destul de departe de mine... Cam hai sa zic la vreo 9-10 km.. La iesirea din Iasi pe calea Chisinaului.. Oare are ceva daca ma duc DOAR pentru constatare, la un service Dacia (care e mai aproape)? This post has been edited by bogdanux: 23 Jan 2011, 09:56 |
--------------------
kia
cee'd
2010
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Cel mai bine ar fi sa mergi pe casco si o platforma sa iti duca masina la reprezentanta unde se va vedea cel mai bine ce e afectat. Casco deconteaza si platforma daca masina nu mai poate sa mearga pe rotile ei.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cu frana de motor cred ca ai ramas de la Dacia 1300 , la asta ajungea sa pui frana normala, si sa corectezi directia, ca de aia are ABS. Banuiesc ca gume de iarna nu aveai, ci michelinurile de vara cu care a venit masina?!
This post has been edited by argon: 23 Jan 2011, 11:35 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bogdanux |
![]()
|
in general merge mai bine sa franez cu frana de motor pe teren alunecos, si nu sunt singurul care zice... da stiu ca are ABS, dar iti dai seama ca am calcat si frana si tot a alunecat... e o portiune de drum foarte naspa, virajul la dreapta, strada inclinata spre stanga deci iti dai seama... am anvelope mixte (4 anotimpuri) dar nu mi-a mai facut probleme pana aseara... adica patinari usoare sau etc am mai avut, dar numai aseara a luat-o razna...
Vehiculul functioneaza perfect numai ca roata aia e inspre stanga... adica as putea rula cu ea pana la un service, hai sa zicem maxim 3 - 4 km... nu de alta da mi-e frica sa nu stric altceva... in fine.. Sa revenim la subiect: de la ce ar putea proveni buba? ![]() This post has been edited by bogdanux: 23 Jan 2011, 11:59 |
--------------------
kia
cee'd
2010
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Probabil bascula indoita daca roata nu are joc pe directia de virare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bogdanux |
![]()
|
am revenit.. deci roata sta perfect... nu joaca nu nimic... doar ca sta virata un pic spre stanga... mie mi-e sa nu se fi stricat ceva pe la caseta de directie dar la viteza aia e cam imposibil cred... o bascula cam cat ar costa? e posibil sa fie bieleta indoita?
This post has been edited by bogdanux: 23 Jan 2011, 13:55 |
--------------------
kia
cee'd
2010
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Du-te la un prestator de reglare directie. Acesta poate ca o va remedia cat de cat dar este foarte important ceea ce poate sa iti spuna el. Mai mult de 20 Ron nu iti ia dar la unii trebuie programare.
Apoi de ce este bine sa faci asa: Iti da tiparit un raport de geometrie a masinii pe care tu poti sa il arati la mecanicul auto din service-ul unde vrei sa duci masina la reparatie. |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cel mai bine spune-i mamei tale ce ai pățit și duceți-vă cu mașina la service + reparații pe CASCO (că d-aia dă o căruță de bani).
Nu repara mașina din banii tăi pentru că nu merită! Succes! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bogdanux |
![]()
|
Nu mi-a placut niciodata sa mint dar asta vara a intrat cand eram inca in Franta un autobuz in mine intr-o intersectie (din vina sa) si nu vreau sa mai trec prin stresu' ala cu ai mei... Ei sunt foarte dificili si nu ma pot baza deloc pe ei mai ales ca ei isi imagineaza tot felu de prostii si le amplifica si off let's stop talking 'bout this..
Maine dimineata la prima ora sunt la kia cu Bibiul.. Insa am 2 intrebari: 1. Daca merg incetu' maxim 45 - 50 km pe ora are ceva? Adica risca sa se strice si mai tare? 2. Se poate de exemplu, daca vehiculul este in garantie, sa se poata interveni mecaninc asupra integritatii sale fara a anunta asigurarea si etc? |
--------------------
kia
cee'd
2010
|
|
Andrei_pack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 May 09 ![]() |
Eu sunt 90% sigur ca s-a deschis din bieleta si dupa ce faci unghiu de fuga o sa fie perfect
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
argon |
![]()
|
Nu exista unghi de fuga reglabil la Ceed, si nici la Supernova in primul rand. In al doilea rand bieleta aia nu e din mamaliga, s-a indoit ori ea ori bascula, nu sar spire la un impact si invarti sa le reglezi inapoi. Daca e din bascula, exista riscul sa strici si planetara daca mergi asa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bogdanux |
![]()
|
M-am dus la masina si m-am uitat cat de cat la roata.. Din ce am vazut eu, janta pare sa fie usor de tot indoita dar nu sunt sigur deloc, iar roata nu sta prea prea mult le stanga, ci maxim 5 grade inspre stanga, ca am luat un raportor cu mine ca sa estimez asa cam cat e de "virata".. Ma gandesc ca e capatul de bara sau bieleta, pentru ca daca ar fi fost bascula (adica chestia aia care tine practic roata cu tot cu disc de frana, planetara, si etc nu?) nu as fi putut da volanul intr-o anumita directie pana la capat, logic vorbind pentru ca ar fi fost presiune asupra bieletei careia i-ar fi fostmodificata cursa... Eu zic ca ori e bieleta, ori bascula.. Altceva nu cred ca s-ar fi putut strica la viteza aia doar nici mecanismul de directie nu e din plastic.. Nu stiu voi ce parere conclusiva aveti?
App, maine la prima ora sun la kia, si apoi dau fuguta la ei, va tin la curent.. This post has been edited by bogdanux: 24 Jan 2011, 00:27 |
--------------------
kia
cee'd
2010
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(bogdanux @ 24 Jan 2011, 01:24) M-am dus la masina si m-am uitat cat de cat la roata.. Din ce am vazut eu, janta pare sa fie usor de tot indoita dar nu sunt sigur deloc, iar roata nu sta prea prea mult le stanga, ci maxim 5 grade inspre stanga, ca am luat un raportor cu mine ca sa estimez asa cam cat e de "virata".. Ma gandesc ca e capatul de bara sau bieleta, pentru ca daca ar fi fost bascula (adica chestia aia care tine practic roata cu tot cu disc de frana, planetara, si etc nu?) nu as fi putut da volanul intr-o anumita directie pana la capat, logic vorbind pentru ca ar fi fost presiune asupra bieletei careia i-ar fi fostmodificata cursa... Eu zic ca ori e bieleta, ori bascula.. Altceva nu cred ca s-ar fi putut strica la viteza aia doar nici mecanismul de directie nu e din plastic.. Nu stiu voi ce parere conclusiva aveti? App, maine la prima ora sun la kia, si apoi dau fuguta la ei, va tin la curent.. cel mai repede se strica bieleta sau capatul de bara, bascula nu se indoaie asa repede, ca doar nu e din mamaliga cum zicea un coleg mai sus. chiar daca ai bascula indoita , inca mai poti merge lejer cu masina. |
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
bogdanux |
![]()
|
Tocmai am venit de la service
![]() ![]() ![]() ![]() Va multumesc mult pentru timpul acordat raspunsurilor si pentru efortul vostru al tuturor! Sa aveti o zi buna! |
--------------------
kia
cee'd
2010
|
|
argon |
![]()
|
Deci vreo 750 ron platiti din buzunar ca sa stea Casco degeaba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bogdanux |
![]()
|
Inteleg perfect dar as fi fost ca si mort daca aflau ai mei.. Iar casco acolo daca ii anuntam, mai platea mama pe luna vreo 50 de euro in plus.. Deci nu vad unde e avantaju.. Asa cu 130 de euro am scapat de problema... Ma bucur ca nu e caseta de directie sau altceva mai grav #:-s
|
--------------------
kia
cee'd
2010
|
|
argon |
![]()
|
Bine ca scapi cu viata, pentru restul exista Mastercard
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Dar nu inteleg...ai o asigurare casco /ai o masina....s-a intamplat..nu e tabla nu e nimic...ce e asta ca preferi sa dai banii din buzunar decat sa folosesti casco..atunci pentru ce l mai platesti ca oricum vad ca daca ai nevoie de el preferi sa platesti....dai la casco 15-16 mil nu stiu cat e si platesti 800 ron din buzunar asa sa nu afle lumea....
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:06 |