inchidere centralizata DSN, inchidere centralizata DSN
![]() ![]() ![]() |
inchidere centralizata DSN, inchidere centralizata DSN
robitz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VN 90 MRB
|
|||
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
Salut!
Aceiasi problema o am si eu doar ca la usa din dreapta, eu inchid cu mana si dupa aceea ies din masina si actionez inchiderea centralizata ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Mai inghiata si incuietorile si mecanismele din usi, daca si la primavara mai face, vedeti ce e de schimbat pe acolo.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
nu e de la frig, mie mi s-a stricat inca de cand era cald afara, dar nu i-am dat importanta.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Posibil sa fie motorasul defect. Daca apesi cu mana butonul care incuie mecanic din interior, nu se incuie?
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
91_CTL |
![]()
|
Ba da, se incuie cand apas cu mana pe el, la asta m-am gandit si eu, ori motorasul ori ceva pe acolo prin usa s-a rupt ca l-am fortat odata cu mana si de atunci a inceput sa faca "figuri". Cand v-a veni caldura o sa desfac fata de usa sa vad ce e pe acolo.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Si eu am avut o problema asemanatoare:uneori nu puteam descuia usa de la sofer(pe dreapta neavand yala) cu cheia,mergea in schimb din inchiderea centralizata,insa cu binecunoscutul ''carait'' al actuatoarelor.Doua dintre usi nu le puteam descuia manual nici din interior ,din acele tamburusuri.
Cativa ani am mers cu ele asa,pana asta-vara cand m-am hotarat sa schimb toate actuatoarele cu unele universale si de atunci s-au rezolvat toate problemele:pot descuia atat din interior,cat si cu cheia.Recunosc insa ca din comoditate folosesc tot IC. In concluzie,la mine actuatoarele originale(made in Hungary) au fost vinovate. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
alex27tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 December 11 ![]() |
Si eu am o problema cu inchiderea! la apasarea butonului din cheie nu imi palpaie semnalizarea pe toata partea dreapta! ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat??
|
--------------------
dacia
super nova
2001
- tm 09 vop
|
|
dannn2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 November 08 ![]() |
salut,o problema asemanatoare ,din interior de la butonul din bord se inchid /deschid toate usile. din exterior cheia ptr. inchiderea centralizata palpaie butonul de doua ori dar usile nu se deschid /inchid ,doar cu cheia deschid /inchid ,care ar fii problema ?
Am facut si sincronizarea simpla, pun contactul tin apasat butonul din bord isi face ciclul inchidere/deschidere apoi se aprinde becul din bord apoi apasand pe cheie nu face ciclul deschidere /inchidere doar o tenta ca ar incerca zici ca nu are putere,mentionez ca bateria cheii are o luna.mersi anticipat This post has been edited by dannn2008: 22 Jan 2012, 13:28 |
--------------------
supernova
confort
2001 confort
- br-14-ali
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
alex27tm
Faza 1 trebuie verificate sigurantele pentru semnailizare, dar 99% se duce releul Flash (adica cel care raspunde de semnalizari la apasarea telecomenzii) ; probabil jumate din el e dus, trebuie desfacut si vazut poate se mai poate curata sau aseza tablita cumva, daca nu de la iesirea lui trebuie sa vezi care e partea ce nu merge o tai pui o dioda de putere si o legi pe iesirea celeilalte parti care merge inca ! dann2008 scoate uce-decodorul si desfa capacul ! Uitate un pic pe cablaj si la lipituri: s-ar putea sa fie nevoie sa refaci lipiturile la pinii releului care se fisureaza ff fin (o piesa neagra dreptunghiulara in dreapta jos) , dar simptomul tau e de dioda arsa - cea de linga releu; verifici lipiturile la diode si diodele in sine cu aparatul de masura pe ohmetru (pe o parte nu conduce, pe o parte are aproximativ 500-600 ohmi). Si ne zici ce a fost ! |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
dannn2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 November 08 ![]() |
uce este situat in stanga ambreiajului , pe stalp ? mersi
This post has been edited by dannn2008: 23 Jan 2012, 18:38 |
--------------------
supernova
confort
2001 confort
- br-14-ali
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Da !
This post has been edited by spiridon: 24 Jan 2012, 21:18 |
--------------------
Dacia Supernova
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
spiridon |
![]()
|
alez27tm
pui diode pe fiecare iesire ! (adica 2 diode) si le legi la iesirea buna !!! |
--------------------
Dacia Supernova
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:08 |