Solenza Flower Power, Florarie
![]() ![]() ![]() |
Solenza Flower Power, Florarie
BGV |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|||
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Cred ca e cazul sa schimbi spalatoria ... ca baieti nu prea fac treaba
![]() Bun venit pe forum |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca aveai aparatori pe fata nu pateai asa ceva, fenomenul s-a observat si la DSN fara aparatori.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BGV @ 5 Jun 2005, 22:27) ![]() Sunt unu care merge cu masina la spalatorie de vreo 2 ori pe luna insa cand am spalat-o eu iata ce am descoperit langa stalpul din fata. No offence pentru posesorii de solnitze,sa stiti ca tin mult la masina mea si ma doare sufletul cand vad ca astia nu au remediat problema asta de la SN Mi-am luat curatator cu presiune si o fac singur de acum QUOTE(Tudor B @ 5 Jun 2005, 22:31) Pe la ce pret sunt ? |
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Problema nu e de pret, e de modele care se pot monta/adapta, cauta la piese slz (in subforum) si gasesti un topic dedicat aparatorilor pt slz.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Incearca sa dai un search si vei gasii destule informatii.
PS: nu mai posta consecutiv ... incalci regulamentu ... si e pacat sa incepi cu stangu ... in rest numai bine http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1195 This post has been edited by thunder: 5 Jun 2005, 21:41 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Tudor B |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
BGV |
![]()
|
QUOTE(thunder @ 5 Jun 2005, 22:38) Incearca sa dai un search si vei gasii destule informatii. PS: nu mai posta consecutiv ... incalci regulamentu ... si e pacat sa incepi cu stangu ... in rest numai bine http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1195 Merci, nu prea le am cu forumu' si d-aia. O sa caut. Bafta |
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
|
|
kingviper |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 301 Joined: 4 May 08 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
QUOTE BGV Imi cer Scuze pentru Off-topic, dar nu pot sa dau PM, ca nu am facut numaru necesar de posturi pentru a da PM. husele personalizate SOLENZA de la avatar, sunt din piele? cat te-au costat? pm ceva, sau poti raspunde aici This post has been edited by kingviper: 5 Feb 2009, 22:51 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005, Confort
- B 4* ***
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
![]() This post has been edited by alinushy: 5 Feb 2009, 22:54 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:35 |