sfat achizitie PC sh...
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie PC sh...
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica cineva din familie iti da un PC si vrei sa-ti spunem noi cati bani sa dai pe el?
In orice caz, daca iti ofera spre vanzare un borcan de castraveciori murati, sub nicio forma sa nu accepti sa platesti mai mult de 2 lei / borcan... This post has been edited by radian: 29 Jan 2011, 13:55 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Se cam incadreaza la suma care o spui tu , 350-400 lei ar fi ok,am calculat asa pe componente sh
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
am intrebat ca nu mai stiu care cum sunt preturile acum pe piese. ce sari radiane asa?
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pe cuvant ca nu sar, stau linistit pe scaun.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pot confirma că Radian e un tip .... liniștit.
|
--------------------
.
.
.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
io l-as intreba pe ala care vinde cat vrea pe el.
configuratia e buna, procesorul cam 2.5mil, placa video cam 1.5-2, sursa si carcasa cam mult, daca e spire si la 600w sursa singura e 2.5-3mil, mai pui o placa de baza la 1.5-2 mil, ramii si ei 2 milioane. ies 10 milioane, sa-l cumperi acum. e posibil sa fie nemultumit de 4, calculatorul ala nu are ani multi in spate si inca nu e depasit. io ma descurc cu 1 giga ram si placa video integrata. plus ca fiind din familie mai bine mai dai tu in plus, numai sa nu iasa discutii. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@kxz - cam supraevaluezi componentele, cum sa fie CPU a;a SH 2.5 mil? Cu 2.5 mil iti iei CPU nou mult mai bun.
La fel legat de placa video. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
http://www.pcgarage.ro/procesoare/
ce iei tu mai bun in 2.5 milioane? |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
De ex:
http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/athl...am3-box-rev-c3/ sau http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/athl...skt-am3-box-c3/ This post has been edited by Andy_ACS: 29 Jan 2011, 15:21 |
--------------------
-
-
|
|
kxz |
![]()
|
ok, hai sa il aproximam la 2 milioane. procesorul lui ruleaza la 2200, astea care se vand acum incep de la 3000.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Andy_ACS |
![]()
|
In opinia mea si 200 ron e foarte mult, avand in vedere performantele si faptul ca e SH
![]() |
--------------------
-
-
|
|
kxz |
![]()
|
io am vrut sa fac o aproximare a pc-ului la statut de nou. doar nu am zis sa dea 10 milioane pe el.
cred ca un pret de 4 ar fi foarte ok din punctul lui de vedere, dar e posibil vanzatorul sa ramana nemultumit. la doua milioane iei un celeron abia. e greu sa spui ca athlonul nu face nici cat un celeron. This post has been edited by kxz: 29 Jan 2011, 15:34 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
eu zic ca daca ii da 350 lei nu-si bate joc de el sau ceva ,e un pret corect nici macar nu are hard
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(kxz @ 29 Jan 2011, 15:33) Celeron dual core mai exact, care sterge podeaua cu Athlon-ul asta deja antic, nu mai zic ca multe exemplare se overclockeaza la aproape 4Ghz fara vreo super racire. Sau Sempron 140 care cu putin noroc se deblocheaza in dual core si iar, sterge podeaua cu acest Athlon. Preturile alea pe care le-ai dat tu sunt la produse noi, cu garantie 3 ani acolo, nu SH-uri deja obosite, moral dar si fizic. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca procesorul ala face vreo 80 de ron tinand cont ca azi dimineata am cumparat Pentiun Dual Core E5300 la 2,6 Ghz folosit 1 an, cu 130 ron
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Atat si face. Tot sistemul ala face maxim 550 lei.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
tinand cont ca e si fara hdd, placute de 2 gb ddr2 la 800 se vand pe computergames cu 50 ron daca stai geana, eu mai mult de 400 nu as da, asta ca sa fie RUDA multumita
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai 400 a zis si omul, ce va ambalati asa?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Un mos merge la piata,vede niste rosii la o taraba si intreaba vanzatorul
-Cat face? -Un leu jumate -Doi lei jumate?zice mosul facand mana palnie la ureche.Scump,doi lei vrei? -Unul!!striga vanzatorul.Un leu jumate!! -Un leu jumate?Scump!Un leu vrei? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu se fac afaceri d-astea în familie. Iese scandal mereu.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:30 |