Sintetizatoare, Prg. de facut muzica
![]() ![]() ![]() |
Sintetizatoare, Prg. de facut muzica
lights |
![]()
|
||
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|||
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lights @ 7 Jun 2005, 13:16) Eu unul m-am saturat de Dance Ejay4,5,6...sunt ok dar as vrea ceva mai profesional in limita a ceea ce poate face un computer personal,care stie si care se pricepe? ![]() Recomand cu caldura Cakewalk Homestudio 2003 si Cakewalk 7.0 (cred ca a aparut si v8.0). Dar sunt intradevar de facut muzica de la manele la simfonii (trebuie sa stii si teorie putina). Au interfata cu clape midi ...etc , practic cu o placa de sunet buna merge perfect. Bafta ! |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.propellerheads.se/ - daca te tine cureaua sa uiti de jucarelele anterioare.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
BlonduGL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 May 05 ![]() |
Poti sa incerci Reason versiunea 2, nu neaparat 3; Orion sau Frutty Loops.
Daca te stradui si ai talent faci piese profi. Succes |
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-xx-NRG
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Incearca CubaseSX...super tare soft, compatibil cu o gramada de pluginuri, banci de sunete etc etc...dar iti trebuie ca sa lucrezi ca lumea clapa MIDI
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:43 |