POZITIA, Stanga sau dreapta
![]() ![]() ![]() |
POZITIA, Stanga sau dreapta
cosminsz |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 22 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN
Dec. 2008 Laureat 1.6 MPI
|
|||
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
De curiozitate ce era? Mercedes:-?
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce mercedes? Aveam io la golf exact matocareala aia. Mi s-a parut cea mai inutila chestie. De cate ori intram in parcare din curba, ramanea pozitia aprinsa pentru ca eram obisnuit sa revina singura maneta de semnalizare.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Johnny91 |
![]()
|
golf....4 sau 5 ca 3 nu are, am condus eu unul vreo cateva saptamani
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bine, al meu era II. Ca io nu umblu cu prostii.
![]() La orice VW am condus am vazut chestia asta. Daca te uiti prin parcari ai sa vezi o gramada de VW cu pozitia pe partea parcarii aprinsa. This post has been edited by Victoras2001: 5 Feb 2011, 18:45 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Interesant....inseamna ca cel pe care l-am plimbat eu avea probleme la partea electrica...
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
si opelurile au.Corsa C sigur
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
cosminsz |
![]()
|
pt colegul nostru Johnny91
Tatal meu avea o lada prin 1980... si chestia avea pozitia pe o parte... nu doar clasa de varf o are:). |
--------------------
Dacia
LOGAN
|
|
vali2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 1 March 06 From: Iasi ![]() |
am vazut chiar si la trabant aceeasi facilitate
![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 DIG-T 140 cp - Tekna+P2-magnetic red
2019 "Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa."
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
teoretic sar putea,dar nu cred,trebuie montat un releu sau doua si nimeni nu cred ca ar vrea sa lase un releu sub tensiune o noapte intreaga
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
QUOTE(cosminsz @ 5 Feb 2011, 15:25) As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a "face o mica mare smecherie" pentru a se putea pune pozitia doar pe o parte ( stanga sau dreapta). Acest lucru este bine venit seara... cand stationezi mai mult. Avem o alta masina inainte la care daca semnalizai si pe urma luai contactul ramanea aprinsa pozitia pe partea semnalizata. Cel mai simplu scoateti siguranta partii care doriti sa ramana stinsa si aprindeti pozitia... |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Urmatoarea varianta ar fi sa scoateti becurile de pe partea care doriti sa ramana stinsa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosminsz |
![]()
|
bine.
eu incerc sa vad daca chiar se poate face ceva. acest lucru minor iti este foarte de folos NOAPTEA intr-o zona neiluminata in cara stai mai mult. |
--------------------
Dacia
LOGAN
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai de ce nu-ti pui triunghiul?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am la skoda da nu am folosit-o niciodata. Nu ii vad utilitatea.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
daniro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 December 07 From: Satu Mare, Buzau ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
cosminsz |
![]()
|
mi-a trecut prin cap acest gand cu pozitia intr-o seara cand trebuia sa stau mai mult la o casa ( la tara) iar zona nu era iluminata deloc:)
SI MA GANDEAM CA SI ALTORA I-a lipsit aceasta mica inventie... dar vad ca nu se prea pot face interventii minore pt a avea pozitia doar pe o parte...(cand stai mai mult undeva, si e noapte...) This post has been edited by cosminsz: 6 Feb 2011, 15:36 |
--------------------
Dacia
LOGAN
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Ia in calcul si varianta cu leduri, am pus doua leduri in oglinda farului (sub bec) si doua leduri le-am bagat in tripla spate, in zona becului de pozitie-frana. Un intrerupator ascuns prin zona pedalelor si gata, stationez cat vreau noaptea, nu e in pericol bateria. Cred ca-i mai simplu decat pozitie numai pe stanga-dreapta la masinile ce nu sunt prevazute din constructie cu asa ceva. Am gasit poze numai cu ledurile din far, poze cu pozitiile fata simultan cu ledurile, deci lumina obtinuta e asemanatoare cu cea a pozitiilor originale, doar ceva mai alba.
This post has been edited by Urs: 6 Feb 2011, 20:44 Attached thumbnail(s) IMG_5232.jpg ( Size: 64.23k ) Number of downloads: 413 IMG_5233.jpg ( Size: 76.69k ) Number of downloads: 449 IMG_5238.jpg ( Size: 692.07k ) Number of downloads: 469 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:53 |