Circul cu masina altuia, trebuie sa anunt politia?
![]() ![]() ![]() |
Circul cu masina altuia, trebuie sa anunt politia?
bj |
![]()
|
||
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E suficient ca ne-ai spus noua
![]() Asta numai daca proprietarul stie ca circuli cu masina lui ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu e o problema atat timp cat ai acordul lui. Daca faci Doamne fereste vre-un acident si masina are Casco atunci trebuie sa specifice proprietarul clar in declaratia de despagubire ca tu aveai acordul lui. Altfel casco va face regres impotriva ta si te va obliga la plata daunelor.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
E bine sa ai asupra ta o imputernicire de la proprietar. Eu circul cu Loganul care este cumparat in leasing de firma mamei si am in torpedo o hartoaga in care scrie ca am acordul firmei sa conduc masina. Cand conduce tatal meu are o hartoaga in care scrie ca el are acordul firmei sa conduca masina. Daca ne ia careva la intrebari ii aratam hartoagele...
This post has been edited by Illusi0n: 7 Jun 2005, 23:27 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:18 |