problema servodirectie si service romanesc
![]() ![]() ![]() |
problema servodirectie si service romanesc
bogdanescu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu stiu ce sa zic dar in cartea tehnica sunt date cuplurile de strangere. Poate ca nu trebuia sa le stranga pana la capat...
Pretul lichidului ala de servo trebuia sa-l suporte service-ul, nu tu. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
bine ca nu a fost o problema mai mare. si daca te certai cu ei pt 200 de mii nu castigai nimic.
oricum cred ca ai luat ulei mai bun decat cel pe care ti-l puneau ei. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
de curiozitate - ce se intampla daca nu mai ai ulei de servo?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca nu ai ulei de servo o sa se miste volanul de doua ori mai greu decat la SLZ fara servo .. in rest .. nimic deosebit
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
cica bulesti pompa si caseta de directie, ca cica merge "pe uscat"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE de curiozitate - ce se intampla daca nu mai ai ulei de servo? si mai face si un zgomot infernal la fiecare viraj mai strins |
--------------------
renault
2006
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Oare cum o fi aratind cheia dinamometrica pentru strins olandezi ( de tevi, nu altceva ) ? . Daca are cineva o poza sint realmente interesat sa vad cum arata . Postati si voi o poza care aveti.
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pompa de servo fara ulei scoate un scartait infernal. Se aude mai ales la masinile vechi. In rest, nue vreo pb cu garantia? Ca zice in cartea tehnica ca nu trebuie sa pui decat un anumit ulei de servo, Dextron sau asa ceva parca (mi-e lene sa ma uit :oops: ).
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
bogdanescu |
![]()
|
dexron II D si, teoretic, ai probleme cu garantia daca pui altceva.
atentie ca dexron asta nu e marca ci e tip de ulei care se foloseste la cutiile de viteza automate; si apropos, pe ala pe care l-am luat eu (marca TOTAL) scrie dexron nu dexTron ca in manualu' lu' dacia. |
--------------------
renault
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:35 |