gazul merge bne benzina se gatuie, gazul merge bne benzina se gatuie
![]() ![]() ![]() |
gazul merge bne benzina se gatuie, gazul merge bne benzina se gatuie
stoica_mariush |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia1310
Dacia1310
an1997 dacia 1310
- IF-03-HPL
|
|||
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
vezi daca sprituieste, membrana pompei de acceleratie trebuie verificata prima
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Verifica si avansul.
This post has been edited by deceneu32: 13 Feb 2011, 20:01 |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
Problema e doar din carburator.Cand accelerezi clapeta de acceleratie se deschide,daca nu se dozeaza benzina imediat intra prea mult aer in motor si acesta da rateuri sau chiar se opreste.
Cum spunea si krapcarasu,trebuie sa verifici daca spritzuieste ciocul de papagal in carburator cand accelerezi.Daca nu spritzuie verifici membrana pompei de spritz,ciocul de papagal sa nu fie infundat sau sa scape pe langa saibele de etansare din cupru.O alta varianta ar fi ca cele 3 gauri de progresiune sa fie infundate. Succes. |
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
QUOTE(stoica_mariush @ 13 Feb 2011, 14:02) sal am s eu o prob de ce pe gpl merge perfect si pe benzina se gatuie sau chiar se opreste cand accelerez?? ast rasp voastre Daca ai mers prea mult pe gpl,verifica ce ti-au spus colegii mei mai sus,si sfatul meu,verifica-i si pompa de benzina,in special vezi membrana ei sa nu se fi ,,uscat,,. |
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Exact aceeasi problema o am si eu. I-am pus carburator nou, seturi de jigleoare schimbate, chiuloasa verificata si tot degeaba. Daca afli rezolvarea, te rog sa postezi. Precizez ca pe gpl merge exemplar.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:28 |