split de la "Voineasa, 11-13 martie"
![]() ![]() ![]() |
split de la "Voineasa, 11-13 martie"
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
minte, n-am primit nimic
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai timp, sa vezi cate o sa primesti pe PM (nu ma refer la reporturi)
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 14 Feb 2011, 21:14 |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Să-și golească frigiderul?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
prevad o durere de cap. Oricum stau pe-aici pana se intoarce Liviu, sper ca acest lucru se va intampla cat mai curand.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da' chiar asa, care-i treaba cu Liviu, de ce ne-a abandonat?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica, cum te-a rezolvat??? Stiam ca amandoi suntei oameni seiosi, domni, la casa voastra. Acuma va "rezolvati" unul pe altul?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mi-e rezolvat curiozitatea pe care tu insuti ai manifestat-o mai devreme .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Fratzica:
Eu zic să nu pui la inimă! Acum, că nu mai e rodi și _rs, doar aphophis mai trebuie banat. ![]() Asta că să știi pe cine să stai cu geana. A... Și OAP. ![]() This post has been edited by DragosP: 14 Feb 2011, 21:23 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
opa e ăla cu frica de moroi? Se rezolvă!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu știu mă, că l-am pus pe ignore.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Fratzica |
![]()
|
am zis sa nu poluam topicul cu plecarea la Voineasa aiurea.
QUOTE(ady77 @ 14 Feb 2011, 21:17) Hi, my name is Fratzica and I... QUOTE(DragosP @ 14 Feb 2011, 21:21) @Fratzica: Eu zic să nu pui la inimă! Acum, că nu mai e rodi și _rs, doar aphophis mai trebuie banat. ![]() Asta că să știi pe cine să stai cu geana. A... Și OAP. ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Hai ca m-am mai trezit cu-n topic pe cap.
![]() Fericirea stiu io cui, ca s-a facut curat... E o chestie si cu jegosii astia care parjolesc totul in urma lor. Da mor si nu pricep ce atatea masuri si politie cand raul poate fi starpit din radacini. E un fel de a te scarpina cu mana drepata la urechea stanga. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Fratzica |
![]()
|
pentru ce e al treilea A? Ca primele doua stiu de la ce sunt.
Victoras nu prea inteleg ce-ai vrut sa zici. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
radian |
![]()
|
Da, corect, nu suntem niste anonimi...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Feb 2011, 21:17) Fratzica e un tip de nota 10 (pe bune!). QUOTE(Fratzica @ 14 Feb 2011, 21:30) Chiar asa. Pune mana si trece-te pe lista. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Fratzica |
![]()
|
Multumesc Dan atat pentru aprecieri
![]() QUOTE(ady77 @ 14 Feb 2011, 21:40) Nu ma sperii eu asa usor. Plus ca daca imi dau demisia raman fara Laguna mea nou nouta ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
ady77 |
![]()
|
Astea "e" salarii sau șpagi?
![]() |
--------------------
|
Fratzica |
![]()
|
astea e spagi, ca nu pot sa platesc cumparaturile cu lagune aruncate pe tejghea.
This post has been edited by Fratzica: 14 Feb 2011, 23:35 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Fratzica @ 14 Feb 2011, 21:30) Mai ai de curatat doar 6999 de topicuri. Io-ti urez succes. ![]() Monolog Se pare ca unii tin cu dinadinsul sa strice ordinea fireasca a lucrurilor, asa cum a fost ea facute de Universul lui Pilif si data noua, muritorilor. E impotriva firescului sa impui intr-o arie care nu e strict tehnica a se pastra subiectul in fiecare post. Pana si la o intalnire de afaceri isi au rostul glumele si spiritele, sunt menite sa destinda atmosfera. La masa cu prietenii, daca unul vrea sa-si cumpere o masina, in principal se vorbeste despre asta. Dar nu se pastreaza strict subiectul, se mai deviaza. Pentru ca asta e firescul lucrurilor. Nu suntem in beciul securitatii, cu lampa-n ochi. Suntem oameni normali, pe o arie mai mult de socializare, oameni care facem conversatie. Fiecare cu personalitatea lui, cu educatia lui, cu umorul sau grotescul lui. Daca n-am fi diferiti ne-am da-n cap de plictiseala. Discutam, schimbam idei, opinii, facem spirite mai mult sau mai putin reusite, traim. Un om inteligent coloreaza o discutie, o face placuta, asta neinsemnand ca-i stirbeste din utilitate. Nu frate. Pe DaciaClub sunt cativa intepati vesnic (nu la tine ma refer Fratzica - tu ai fost numit moderator si trebuie sa-ti faci treaba conform liniilor trasate) care-o tin p-a lor. Stricati topicurile, nu se mai poate alege informatia. Vai vai vai. Doua glume si trei poante, i-au zapacit complet. I-au dezorientat. Micutii, s-au pierdut in jungla. Ca tot suntem la subiectul asta, d-aia nu venea lumea la Voineasa, ca se facusera sapte glume printre posturile serioase, post serios fiind o insiruire de nume in dreptul carora exista diverse semne de punctuatie folosite uzual. Inteleg sa opresti vulgaritatile, mitocania, prostia, reaua vointa, dar sa bagi pumnul in gura unor oameni, sa-i declari "gasca vesela" numai pentru ca nu-s ca tine, ursuzi, e cam mult. Parerea mea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Feb 2011, 21:21) L-ai uitat pe LinkGica aka George scala de pe MagheruQUOTE(Victoras2001 @ 14 Feb 2011, 21:37) ' te dreaq de dobitoc!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trebuia sa zici de fapt " Salut, eu sunt Victoras, sunt alcoolic and I lick poo poo!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Feb 2011, 22:21) ...bre ignorantule, ti-am mai spus ca nu mor caii cand vor cainii...pentru ce-i ce nu stiu, adica Fratica, intre mine si brailean e o relatie platonica. El zice ca ma ignora da ma citeste noaptea pe sub plapuma la lumina lanternei ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:30 |