chestionare auto online
![]() ![]() ![]() |
chestionare auto online
VeNoM386 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Gasesti chestionare si aici: http://www.vreaupermis.ro/chestionare.html
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Excelente! Am luat 19. Am carnetul de aproape 6 ani, ceea ce ma face sa cred ca cel mai bine ar fi o re-examinare teoretica + psihologica odata la 4-5 ani...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
" Ati raspuns corect la 24 intrebari din 26 "
asta pe primul site . pe al 2-lea am facut cateva chestionare acum cateva saptamani si nu am sarit de 21 . |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Va rog nu va mai "laudati" cu rezultatele. Nu are sens.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.chestionare.xhost.ro -site facut de mine. daca ceti fii asa pasinati de site, voi mai adauga intrebari. deocamdata sunt doar 30 in baza de date.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Ovidiuxxxc |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 10 August 14 ![]() |
Înainte se făceau chestionare auto pe DLI. Acum ei nu mai au chestionare... Și oricum, nu erau bune.
![]() Aici am făcut chestionare auto: http://c-drpciv.ro/ Sunt ca și cele de la examenul oficial DRPCIV. Pe site mai puteți învăța și alte chestii, precum indicatoare și marcaje rutiere, codul rutier, măsuri de prim ajutor, etc. ![]() E cel mai bun după părerea mea și nu trebuie făcut cont. Succes tuturor! ![]() |
--------------------
Audi
A3
2005
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-l pic n-o sa ma mai lase constiinta sa conduc. Mai bine nu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Conștiința cu chipiu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(VeNoM386 @ 8 Jun 2005, 15:48) http://chestionareauto.4romania.com/ Poate ajuta pe cineva. E interesant ca intrebarile sunt afisate aleator, deci se pot face n combinatii de chestionare. Exista si posibilitatea de a introduce intrebari de catre vizitatori. Din 2005 pana acum a evoluat "foarte bine" site-ul, doar ca nu stiu sa raspund la intrebarea de mai jos: Attached thumbnail(s) fara_poze.JPG ( Size: 80.72k ) Number of downloads: 57 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
e simplu, Restart !
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:54 |