faruri dacia 1300
![]() ![]() ![]() |
faruri dacia 1300
RAP |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 1 January 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
1.4
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ti-ai pus cumva becuri cu halogen?
daca da, atunci petele s-ar putea sa fie de la umbra motului becului. Farurile alea n-au fost gandite pt astfel de becuri. Incearca sa-ti pui becuri normale |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
RAP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 1 January 05 From: Constanta ![]() |
A si apropo daca tot ma aflu aici vreau sa mai rezolv o treaba legata ceea ce numiti voi "XENOANE" .
---------- Editat de Ov: apropo de "XENOANE" exista un topic in care s-a dezbatut aceasta "problema" a ciorii vopsite in albastru. apropo 2 - citeste regulamentul referitor la reclama (vis-a-vis de linkul pe care l-ai pus tu). This post has been edited by Ov: 8 Jun 2005, 19:13 |
--------------------
Kia
Cee'd
1.4
|
|
RAP |
![]()
|
Am pus si becuri normale si halogene tot acelasi rezultat
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.4
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Oglinda e in stare buna, nu e ruginita ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
RAP |
![]()
|
Are putina rugina pe la imbinatura dintre oglinda si geam
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.4
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am halogene si nu e nici o "umbra" de la acel mot. Plus ca lumina e mult mai puternica. Plus ca bat exact ca la carte. Pe scurta (proiectat pe un perete) am acel semicerc ,cam un unghi de 150grade deasupra neiluminat, iar sub el lumina, iar pe lunga se formeaza acel oval, si o lumina amplificata. Uitati aici un link pe care eu l-am gasit foarte util pt a regla farurile, si cum ar trebui sa arate lumina data de ele: http://www.danielsternlighting.com/tech/aim/aim.html
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 23:50 |