SCHENGEN, intram sau nu? (in martie)
![]() ![]() ![]() |
SCHENGEN, intram sau nu? (in martie)
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu intram în Schengen asta, dar iesim din recesiune, dupa cea mai grea perioada economica din ultimii 80 de ani (asa am citit)
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Bulgaria se pare ca nu o sa fie gata cel putin pana la vara si noi nu putem intra decat impreuna cu ei.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca nici la toamna nu intram in schengen.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cand vei vinde Posta Romana la Deutschland, atunci o sa intri,ce dracu"'nu intelegeti ?Asta e miza!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
... si oricum ce mare scofala si schengenul asta? ne-am obisnuit sa fugim cu limba scoasa sa intram si aici si acolo, oriunde e de intrat hop si noi.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu cred că nici la toamnă nu ieșim din criză.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Care e "optimistul" de a votat da? Iesim in toamna din criza, dar deja vom fi intrat in alta criza in vara
![]() This post has been edited by ady77: 19 Feb 2011, 15:00 |
--------------------
|
kxz |
![]()
|
oricum pdlul a luat imprumutat banii aia, incat varfurile de plata sa fie in 2013 si 2014. adica dupa alegeri. deci oricum ne asteapta
au calculat ei ca in anul electoral sa fie mai bine, ca dupa aia, potopul. daca ies tot ei, oricum nu mai conteaza, or sa se descurce, ca doar o sa aiba 4 ani in fata, daca nu ies si mai bine, sa se descurce ceilalti si ei or sa critice din opozitie ca ce conducere proasta a venit si cum e rau in tara. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
pai apartenenta la Schengen arata ca suntem o tara sigura, mai civilizata, mai reglementata.
prin eliminarea frontierelor cu care vesticii nu mai sunt obisnuiti se incurajeaza turismul in ambele sensuri. Daca dai de o acritura de vames sau politist de fr pus pe imbogatire crezi ca mai calci in Ro si mai spui la altii sa mearga? Sa nu uitam ca acum avem nevoie la copiii pana la 14 ani sa le facem pasapoarte ca sa i scoatem din tara. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
kxz |
![]()
|
tu iti inchipui ca la intrarea in schengen astia desfiinteaza celelalte frontiere?
ai idee ce "securizata" e frontiera de est? si la urma urmei ungaria intrase in schengen si austria oricum controla actele. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Da, din cauza Bulgariei nu intram. Ca altfel am fi intrat sigur.
Si desigur ca la asta se adauga imperialismul germanilor, care nu ne-ar primi pana nu le dam posta nici in ruptul capului. Oare la cine o fi mai bine sa ajunga, la nemti, la Voiculescu sau la Vantu? Din recesiune iesim cam o data la trei luni. Cam ca aia care se lasa de fumat zilnic. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(LuluMOB @ 19 Feb 2011, 16:46) Mda, n-am mai auzit de mutl expresia, ai dreptate, capitalisti imputiti in stare avansata de putrefactie. Decadenti ordinari. Si nu numai nemtii, si francezii, stiu eu sigur! Ba, cum plm mea se face ca de cate ori suntem urecheati, o "incasam" pe nemeritate? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
O INTREBARE. DE UNDE VA FACE ROST DE BANI SA RETURNEZE IMPRUMUTURILE PLUS DOBANDA?
O SOLUTIE NATIONALIZAREA CASE, PAMANTURI SI VINDEREA LOR CATRE CEI CARE AU EURO DOLARI LIRE STERLINE. IN TARA SE PRODUC ACESTE VALORI DIN CARE STATUL SA FACA ROST DE BANI? |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nea Crintea, lasa clondiru' ca nu-ti face bine!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 19 Feb 2011, 22:01) O INTREBARE. DE UNDE VA FACE ROST DE BANI SA RETURNEZE IMPRUMUTURILE PLUS DOBANDA? O SOLUTIE NATIONALIZAREA CASE, PAMANTURI SI VINDEREA LOR CATRE CEI CARE AU EURO DOLARI LIRE STERLINE. IN TARA SE PRODUC ACESTE VALORI DIN CARE STATUL SA FACA ROST DE BANI? Baga-mi-as! M-a pus dracu' sa string in franci elvetieni! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am si io o opiniune :plwa shengen .Vivat base &pdl si noul pm care tre sa spele chilotii guvernarii sa miroasa a flori de alegeri( de-ar mirosi a crizanteme)
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
rue |
![]()
|
QUOTE(kxz @ 19 Feb 2011, 16:09) tu iti inchipui ca la intrarea in schengen astia desfiinteaza celelalte frontiere? ai idee ce "securizata" e frontiera de est? si la urma urmei ungaria intrase in schengen si austria oricum controla actele. eu vorbeam de frontiera de vest cu Ungaria, e absurd ce spui tu de toate frontierele Romaniei. Inseamna ca faci mari confuzii inclusiv intre UE si Schengen pt ca granitele Ungariei cu Austria nu au mai fost dupa ce HU a intrat in sch. This post has been edited by rue: 20 Feb 2011, 09:49 |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@rue: mda, frontiera de vest (cea cu ungaria) se va desfiinta, dar pentru asta ar trebui ca frontiera de est sa fie securizata, nu "securizata" cum e acum, cred ca la asta se referea kxz.
@kxz: ungaria a intrat in schengen in decembrie 2007 (daca nu ma insel) or io nu tin minte sa se fi controlat actele la granita austro-ungara dupa acea data |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
kxz |
![]()
|
ok, inseamna ca tin eu minte gresit.
oricum, daca astia au de gand sa lase vama ultima la noi, e jale. la rusi vama e ca si cum nu ar fi, s-a intamplat sa intru si sa ies cu fiu-meu fraudulos din ucraina. am uitat sa-l declar la intrare in ucraina ca e cu mine si ca sa nu am probleme am tacut chitic si la iesire. la romani aproape la fel, la intrare politistul de frontiera sta in ghiseu, tu-i dai acolo pasapoartele (in functie de ce treci ii pui acolo si traditia), pe care le iei vizate. nu iese un moment sa compare pasapoartele cu mutrele celor din masina. Daca esti primul pe banda, tu mai si opresti la vre-o 4 metri dupa chioscul lui, deci nu ar avea cum sa vada cine e in masina nici sa vrea. efectiv intri mai usor in tara cu o persoana ilegala decat cu mai stiu eu ce marfuri. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai au si vamesii ochiul format. Se uita si ei la om. Te-au citit din prima ca nu esti contrabandist si au avut incredere in tine. Ia sa fi fost Dragoselu in locul tau, il cautau si in roata de rezerva...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kxz |
![]()
|
erau momente cand daca ma puneau sa dau ceva jos din masina, nu mai incapea sa pun la loc.
ce conta la ei era sa vada traditia. nici nu iti inchipui ce miscari de magician aveau sa faca disparuti banii lasati prin portbagaj. si asta care e la masina e vamesul, care habar nu are ce pasapoarte am dat la cel de la politia de frontiera. This post has been edited by kxz: 20 Feb 2011, 19:27 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu am inteles ce v'ajuta jenghen asta, ce-i asa greu sa le areti boletinul prin geamul deschi domnilor vamesi?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kxz |
![]()
|
nu ajuta cu nimic.
dar daca e de intrat undeva, tot romanul se inghesuie la intrare. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
radian |
![]()
|
Pe cei care vor sa mearga la munca ii ajuta.
Iar pe de alta parte, e vorba ca ne-au tras de urechi si ne-au tantit usa in nas, si asta doare cel mai tare... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kxz |
![]()
|
si nu meritam? sincer, inca au rabdare infinita cu romania si romanii.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
klaus |
![]()
|
Avantajul e mai mult pentru transportul comercial (camioane) care nu pierd timpul la granite. La fel se intampla si pentru particulari, nu mai stai cu orele la granita (unde era cazul)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Herr Klaus, treci la intrebare si incearca sa raspunzi.Sectorul privat are capacitatea saa produca, astfel incat din taxe impozite si TVA sa se stranga ratele in mod curent.
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Apocalipsa e aproape. Crintea nu mai zgrie cu capslock
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:04 |