DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Senzori volumetrici

Andu
post 2 Oct 2003, 09:52
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

A avut cineva probleme cu senzorii astia pana acum? Stiti cumva daca se schimba, daca da unde se gasesc....
Nu de alta, dar alarma mea incepuse sa tipe de nebuna, fara nici un motiv, indicand detectie volumetrica. Dupa ce am inceput sa dezactivez sus-numitii senzori nu a mai dat nici o alarma falsa.

--------------------
Opel Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS.... 2006 - fost GGA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asarban
post 2 Oct 2003, 10:12
Post #2

Membru autentic

Group: Banned

Vezi in targ la vitan ca au de vanzare!
Dar mi se pare ca trebuie "calibrati"
Nu as baga mana in foc de chestia cu calibrarea, nici eu si nici nenea care ii vindea nu stim ce e aia!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
post 2 Oct 2003, 10:48
Post #3

Group:

Warn: (0%) -----

Nu se calibreaza.Trebuie numai reglati a.i. sa sesizeze miscarea in masina, ca unul emite un semnal ultrasonic si celalalt il receptioneaza, cind se detecteaza miscare, se schimba semnalul receptionat si suna alarma. Eu i-am scos si mi-am pus proximitate. Am unul in plus - ala rosu ,nu stiu daca e emitator sau receptor ca cel alb l-am dat si pe ala de pomana la un amic. Care ii trebe si are drum pe aci il dau cu draga inima. Dar n-are clama de agatare ca si aia am dat-o deja !

--------------------
User is offlinePM
+
patratel
post 6 Oct 2003, 09:31
Post #4

Membru

frate shi de cand caut io o clama d-aia... :shock: biggrin.gif a mea a binevoit sa se rupa (senzoru din dreapta) din prima saptamana de cand am luat mashina shi de atunci peste tot pe unde umblu aflu ca nu se mai fabrica shi ca nu mai exista...

--------------------
Skoda Octavia Elegance - B 47 KVN
+
post 17 Oct 2003, 07:26
Post #5

Group:

Nu iti schimba deocamdata senzorii. Cand am cumparat masina aveam probleme ca suna din cauza detectiei volumetrice. Incearca cand o cuplezi sa inchizi clapeta de aer cald sau rece deoarece volumul habitaclului se modifica in timpul noptii. Pe de alta parte in caz ca ramine cuplat un switch inseamna ca este cel de la portbagaj Eu l-am dezactivat si de atunci nu mai am probleme sa ma scoale noaptea. Iarna cand faci cald inauntru cand cuplezi alarma si ea se raceste peste noapte recunoaste ca si cand ar fi geamul spart deoarece se modifica volumul. Eu am cam rezolvat problema si credema in fiecare zi ma trezeam la ora 5 dimineata timp de 1 luna laugh.gif

--------------------
User is offlinePM
+
cristimm
post 17 Oct 2003, 21:29
Post #6

Membru vechi

QUOTE(\"Andu\")
A avut cineva probleme cu senzorii astia pana acum? Stiti cumva daca se schimba, daca da unde se gasesc....
Nu de alta, dar alarma mea incepuse sa tipe de nebuna, fara nici un motiv, indicand detectie volumetrica. Dupa ce am inceput sa dezactivez sus-numitii senzori nu a mai dat nici o alarma falsa.

O solutie temporara la problema ta este sa deconectezi "ochii" de la alarma (sau dupa caz sa deconectezi modulul lor suplimentar de la alarma) dar sa ii lasi acolo pe post de "sperietoare de ciori". Oricum la noi nu prea sunt hoti care sa stie sa taie un geam fara sa produca nici un soc, ei aflandu-se inca la stadiul de ranga.

--------------------
ex Dacia Nova GTi
+
patratel
post 21 Oct 2003, 08:14
Post #7

Membru

service-ul adras din militari are d-astia si-i schimba, si daca am intzeles eu bine una bucata, cu suport de plastic cu tot, e cam 200.000 lei
si daca-i iei de acolo banuiesc ca ti-i calibreaza ei (ce-o fi aia), ca doar nu ti-i schimba ca pe bec, l-a desurubat, l-a insurubat si gata, la revedere...

--------------------
+
post 21 Oct 2003, 10:31
Post #8

Group:

"calibrare " adica sa-i miste in sus si in jos pe cheder si stinga-dreapta din clame ca sa 'prinda' miscarea din masina, ca unul emite ultrasunete si celalalt e un microfon care receptioneaza, daca se misca ceva in masina se simte la microfon modificare de semnal si asta declanseaza alarma.

--------------------
User is offlinePM
+
patratel
post 21 Oct 2003, 10:32
Post #9

Membru

\"calibrare \" adica sa-i miste in sus si in jos pe cheder si stinga-dreapta din clame ca sa 'prinda' miscarea din masina, ca unul emite ultrasunete si celalalt e un microfon care receptioneaza, daca se misca ceva in masina se simte la microfon modificare de semnal si asta declanseaza alarma.

care e microfonu si care e emitzatoru? stanga? dreapta? biggrin.gif

--------------------
+
post 21 Oct 2003, 10:35
Post #10

Group:

Nu stiu pe dinafara, unul are fir rosu si celalalt fir alb, scrie in manual care e unul si care celalalt. Marcarea cu alb si rosu se face in zona de cuplei cu alarma, deci pe sub bord, greu de vazut. Oricum nu are nici o importanta care sta in stinga si care in dreapta.

--------------------
User is offlinePM
+
Andu
post 21 Oct 2003, 14:18
Post #11

Membru autentic

Eu va multumesc pt toate raspunsurile. Alarma s-a hotarat sa se linisteasca si functioneaza bine de o vreme incoace.

--------------------
Opel Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS.... 2006 - fost GGA
+
cata
post 21 Oct 2003, 22:31
Post #12

Membru autentic

Felicitari alarmei. Tu sa nu o mai superi!

--------------------
ex-dsn 2001
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 19:20
Forum Renault