[OFERTA] Curat orice interior auto, curatatorie auto interioara. ma deplasez la domici
![]() ![]() ![]() |
[OFERTA] Curat orice interior auto, curatatorie auto interioara. ma deplasez la domici
dyngo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 7 August 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan
2005 1.6 16v
- CL 85 GFO bucuresti. renault megane sedane 1.6 16v , 2005
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ai cam uitat sa dai unele exemple de preturi.
|
--------------------
------
------
------
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Exista judetul Bucuresti?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Praetorian1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 11 January 11 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
2 bucati de Renault
Laguna2
2002 1.9 dci 120cp / 2003 1.6i
- Phone : 0734943... Nu te pune cu un nebun !! Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta !!!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Hai ca exagerati! O fi vrut sa spuna "Bucuresti si judetul Ilfov".
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Hau maci pentru un passat cu interior textil?
Ma intereseaza scaune fata, cotiera, tapiterie usi. Unele au pete de suc... Factura/bon fiscal? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
dyngo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 7 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Rog moderatorii sa inchida acest topic. nu mai este valabil. APROPO..ce glume bune ai bai Costele..A se citi Praetorian1 , iti iese desteptaciunea pe nas....nu inteleg ce cauti prietenu meu printre noi, du-te si preda pe la vreo universitate. daca stii vreuna, tara bubuie de destepti k tine, din cauza asta am ajuns noi unde suntem acum..off, ti-a luat tactu` "reno" si ti-ai facut si tu cont pe forum (pardon..tot el ti-a facut k tu esti varza) mai bine taceai. Prietenu meu PuțoPalmist ,macar cineva incearca sa faca un ban cinstit, nu sa sg pl k tine, cârnatule. Si in incheiere..tot pentru cârnati k tine..si nea` cocalar Placinta tot Reno a avut...( intreaba-l pe tactu` poate stie la ce ma refer ) cred k esti si tu tot genul lui.
This post has been edited by dyngo: 23 Feb 2011, 20:44 |
--------------------
renault
megane sedan
2005 1.6 16v
- CL 85 GFO bucuresti. renault megane sedane 1.6 16v , 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:10 |