DEALERI- seriozitate si service
![]() ![]() ![]() |
DEALERI- seriozitate si service
coffey_007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi-o lua in nume de rau, da mai exista topicuri pe tema asta cacalau. Tot ce ai intrebat tu are deja raspuns si banuiesc ca cei care si-au impartasit deja propria experienta de cateva ori n-or s-o mai faca si ramai fara raspunsuri. Asa ca mai bine da niste searchuri si afli tot ce te intereseaza.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
hmmm parerea mea sincera pentru moderatori / admini ar fi sa infiinteze un forum / categorie noua cu tutoriale pentru cumpararea unei masini noi / SH etc.
si in interiorul formului ai cumpara SLz noua cumpara DSN noua etc pentru ca merge foarte greu cu searchul |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
coffey_007, felicitari
![]() In primul rand e exact acelasi drac de unde iei masina. Nu e diferenta de calitate intre masinile de la diversi dealeri. Cumpar-o de la cei care au serviciile de vanzare cele mai bune. Din ce stiu de pe forum, Adras-ul se pare ca e OK. Meridian nu-ti recomand ca am luat eu de la ei si, dupa ce am dat banu', mi-au cam zis la revedere ![]() Sa verifici bine masina inainte de a o cumpara! Tot ce se poate: te uiti la boxe daca sunt OK sau nu, fire, vopsea sarita, cum se inchid/deschid usile etc... Din pacate nici o Dacie nu seamana una cu alta ... Si sa nu semnezi de primire pana cand nu ai verificat-o! Imediat ce ai semnat ... gata ... s-a cam terminat :? Pana sa semnezi, sau mai bine zis pana dai banu' ... poti sa faci ce figuri vrei ![]() Eu de exemplu n-am fost atent cum se inchidea/deschidea portbagajul (o saiba sarita!), cum se inchideau/deschideau usile (usa dreapta fatza freca de aripa dreapta fatza) si cum sunt boxele (ambele boxe de pe fatza infundate). De asemenea m-au luat repede ... si n-am mai verificat ce au stampilat semnat in carnetul de garantie. Si cand am fost la Latin Efe Dacia sa-mi pun aparatori ... m-au trimis la plimbare cand le-am cerut sa-mi treaca modificarea in caiet ... ca n-aveam o stampila ![]() Si mai verifica si stergatoarele ... sa nu scartzaie ... macar la inceput. Plus multe multe altele! Asa ca foloseste functia Search cu incredere... |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa fiu scuzat, postasem si eu ieri, pe la ora 16.30, un raspuns la intrebarea din topic. Era cumva vulgar sau datorita carui fapt a fost sters? Nu scria nimic interesant in el, intreb doar din pura curiozitate
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
coffey_007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:13 |