Intrebare constatare amiabila
![]() ![]() ![]() |
Intrebare constatare amiabila
andreigosman |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu- odata ce a semnat acea constatare isi asuma vina
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Ok, thx pt raspuns
|
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare legata de acest subiect,
am completat un astfel de formular in urma unei mici tamponari, dar a trecut aproape o luna si inca nu am ajuns la asigurator, aveti idee care este valabilitatea acestui formular, daca trece prea mult timp risc sa raman cu masina lovita? |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Daca te loveste cineva ce este soferul respectivei masini dar RCA-ul este pe numele altcuiva iar soferul nu apare nici la utilizator,care este procedura?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
@pioul:
Ar trebui sa te prezinti de urgenta pentru deschiderea dosarului, pana nu dispar/se altereaza urmele (si vinovatul). Reparatia se poate face mai tarziu. @Catalinmodena: Efectul RCA se extinde si asupra altor conducatori ai masinii, carora li s-a incredintat de bunavoie masina. Procedura este aceeasi. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc pentru raspuns, voi face tot posibilul sa rezolv saptamana asta
banuiesc ca trebuie sa ma duc direct la firma de RCA a vinovatului?, am o copie de pe asigurarea lui |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
claudiu.manda |
![]()
|
![]() Think green! Group: Members Posts: 369 Joined: 19 July 10 From: Bucharest ![]() |
Exact.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 Dinamique 1.5 dCi 85 hp 10,000 km - 22.06.2009 / 20,000 km - 25.02.2010
30,000 km - 28.11.2010 / 40,000 km - 26.08.2011 50,000 km - 08.06.2012 / 60,000 km - 04.05.2013 |
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
trebuie copie dupa asigurarea lui, CI, permis de conducere si certificat de inmatriculare, iar constatarea amiabila in original
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
Pioul |
![]()
|
mi-am pregatit toate actele, maine o sa ma duc la asigurator, mai ramane doar sa gasesc un sediu Carpatica prin Drumul Taberei / Militari sau cat mai aproape
|
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Carpatica ?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Tamango: 21 Jul 2011, 11:56 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
aleksanders |
![]()
|
"a trecut aproape o luna"
"carpatica" chiar ca ai nevoie de mult succes |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Salveaza banii de benzina...nu te mai duce
![]() Pe amiabila nu scrie nimic de 48h? This post has been edited by Madriann: 21 Jul 2011, 12:19 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Pioul |
![]()
|
nu-i bai, se rezolva pe casco atunci... din acest motiv nici nu m-am stresat prea tare
![]() |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
aleksanders |
![]()
|
pe casco cu regres de la carpatica
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
hai nu fiti carcotasi acum, ce probleme poate sa aiba la casco??
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
aleksanders |
![]()
|
nu de casco e problema- ideea e ca l-a pocnit unu cu rca la carpatica si a zis ca nu s-a stresat asa tare pt ca exista si posibilitatea sa o repare pe casco
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Pioul |
![]()
|
Casco la Omniasig, unde am asigurate toate bunurile, si unde nu am avut nici o problema de aproape 10 ani, de asta nu m-am agitat sa-mi fac cine stie ce RCA
daca vrei sa cauti nod in papura, il gasesti si la o bicicleta galbena atunci... |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Atentie! Odata deschis dosar la Carpatica, asa ramane. Nu se poae deschide dosar RCA si CASCO simultan. Poate fi considerata (presupunand ca se anexeaza constat amiabil "la dublu") tentativa de frauda.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
dadu2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 16 April 07 From: Ploiesti ![]() |
Salut
Am lovit si eu astazi pe cineva pt ca nu am dat prioritate. mi-am asumat vina si am completat cu celalalt formularul de constatare amiabila dar fiind sambata nu am fost la asigurator, se va duce cel lovit luni. intrebarea mea este daca in baza acestui formular pot baga masina mea in service pt reparatii pe banii mei si daca este necesar ca la asigurator sa merg si eu sau doar persona care solicita dauna (cel lovit de mine)? multumesc |
--------------------
Logan
MCV
Preference 1.6, 2007
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu cind am lovit pe cineva din vina mea recent am fost amindoi la asiguratorul meu unde am completat niste hirtii
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
@dadu2002,trebuie sa mergeti amandoi la constatator,trebuie sa pozeze ambele vehicule ca sa poata fi complet dosarul de dauna.Daca nu te duci acum,oricum vei fi sunat de catre celalalt conducator auto sa te prezinti si tu,pentru ca fara ambele masini nu se poate definitiva dosarul.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:27 |