Reglare pe inaltime scaun sofer, nu se intampla nimic...
![]() ![]() ![]() |
Reglare pe inaltime scaun sofer, nu se intampla nimic...
clan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|||
LuciS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 10 June 05 ![]() |
Laureat are reglare pe inaltime. Incearca sa faci operatia fara sa te sui in masina. Trage de levier si trebiue sa se ridice singur. Si crede-ma e super vizibila modificarea.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5 dci 100CP Lux Privilege
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Sau daca e deja ridicat, sub greutatea ta se va lasa. Pe de alta parte, am un coleg mai slab (usor, adica) sub care nu se lasa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
rdu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 44 Joined: 25 April 05 From: Iasi ![]() |
Cind am luat masina ala mi-a aratat ca trebuie sa stai pe scaun si sa te ridici in timp ce tragi de maneta si de volan si a mers.Ulterior am pus nevasta sa mearga si am incercat sa-i ridic scaunul ,dar era sa rup volanul ca tot nu am reusit.M-am lasat pagubas.
|
--------------------
DACIA/FIAT
LOGAN 1.6 LAUR,PANDA
- IS .....
|
|
LuciS |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 10 June 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5 dci 100CP Lux Privilege
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Intradevar,se ridica doar daca nu sta nimeni pe el,sau trebuie sa te sprijini in ceva si sa te salti un pic.Mie,cel putin,nu-mi ajuta cu nimic acest reglaj,deoarece am 1.92 si prefer sa stau cat mai jos si cat mai in spate.Poate din cauza asta nu ma ajuta nici tetiera.Trebuie sa ma las mult pe spate ca sa ma pot sprijini pe tetiera.Pacat ca nu se pot apleca tetierele
![]() Scuze pentru OFF TOPIC... ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
d_andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 April 05 From: BRASOV ![]() |
da fratilor, si eu m-am confruntat cu problema asta. ridic levier si caaaaad...in jos
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by d_andrei: 11 Jun 2005, 18:35 |
--------------------
VW / Dacia
Golf 4 / Logan
- -
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Ridicarea scaunului pe inaltime este substantiala. Mi-a aratat dealerul la un Laureate si mi-a placut cum merge..
Asa ca mi-as pune si eu un astfel de scaun (pe Ambiance nu are reglaj pe verticala) . Stie cineva cat costa un scaun (la sofer) de Laureate/Ambition ? P.S. M-am uitat si pe la Piese auto - LGN, dar despre scaune nu a scris nimeni pretul This post has been edited by bendix: 12 Jun 2005, 10:03 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mich@el @ 11 Jun 2005, 17:24) Mie,cel putin,nu-mi ajuta cu nimic acest reglaj,deoarece am 1.92 si prefer sa stau cat mai jos si cat mai in spate. pai tocmai cu asta te(ne-si eu sunt cam la fel de inalt) ajuta,ca se poate lasa jos de tot.daca esti atent o sa observi ca scaunul din dreapta este mai sus decat pozitia cea mai de jos a scaunului reglabil.daca scaunul soferului nu era reglabil stateai mai sus,ceea ce nu mai e asa convenabil pt cei mai inalti ![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Eu credeam ca optiunea de reglare in inaltime a scaunului de la sofer are avantajul de a-i ridica pe cei scunzi,fata de inaltimea standard...eu am scaunul reglat pe "low" si nu mi se pare ca cel din dreapta ar fi mai sus...
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mich@el @ 12 Jun 2005, 20:11) Eu credeam ca optiunea de reglare in inaltime a scaunului de la sofer are avantajul de a-i ridica pe cei scunzi,fata de inaltimea standard...eu am scaunul reglat pe "low" si nu mi se pare ca cel din dreapta ar fi mai sus... ![]() s-ar putea sa avem o problema ...optica!ia regleaza tu scaunul sofer pe "low"(exercitand greautatea ta asupra lui,k?) si apoi da fuguta si aseaza-te pe scaunul pasagerului din dreapta!nu ai impresia ca pe asta stai un pic cam ...la cucurigu??asta ca tot suntem inalti ![]() parerea mea e ca reglarea asta pe inaltime e ok.cea lombara, insa, imi cam sta in cocoasa!! ![]() This post has been edited by milgn: 12 Jun 2005, 20:23 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am incercat reglarea si din exterior si stand pe el si chiar nu se-ntampla nimic. Ma duc la dealer si-l bag cu capu-n torpedou...
![]() E Dacie totushi! Nu te poti ashtepta sa fie totul ok... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(milgn @ 12 Jun 2005, 20:21) ![]() reglarea pe inaltime, da, este super. Sotia conduce mult mai bine cand scaunul este reglat sus (papucii cu toc) iar eu prefer sa fie jos. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Mich@el @ 11 Jun 2005, 17:24) Intradevar,se ridica doar daca nu sta nimeni pe el,sau trebuie sa te sprijini in ceva si sa te salti un pic.Mie,cel putin,nu-mi ajuta cu nimic acest reglaj,deoarece am 1.92 si prefer sa stau cat mai jos si cat mai in spate.Poate din cauza asta nu ma ajuta nici tetiera.Trebuie sa ma las mult pe spate ca sa ma pot sprijini pe tetiera.Pacat ca nu se pot apleca tetierele ![]() Scuze pentru OFF TOPIC... ![]() Tetierele nu sunt facute ca sa stai cu capul pe ele, ci pentru a proteja coloana cervicala la impact, mai ales cand masina este lovita din spate. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
stie cineva daca se pot pune asemenea scaune pe Preferance?
|
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ar trebui sa mearga fara probleme dar nu cred ca gasesti scaune sa cumperi !!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mich@el |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pentru a proteja gatul. Cu cat cursa capului la impact este mai mica, cu atat este mai putin solicitat.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mich@el |
![]()
|
Puteau totusi sa dea o oarecare curbura si tetierelor noastre,sa nu fie atat de plate...
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
daca nu va gasiti tetiere straine la dezmembrari, vedeti ca in statiile Petrom (cel putin in Buc) se gasesc niste "pernute" (250.000) care se pot prinde de tetiere si umplu golul de care vorbiti.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mich@el |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am un laureate plus si nu reusesc sa reglez sacunul pe inaltime, ajutati-ma va rog...am tras de maneta in sus fara sa stau pe scaun si nimic, nu s-a ridicat deloc! am zis ca o fi in pozitia maxim sus asa ca m-am asezat pe el(am 70 de kg) si am tras din nou de maneta dar nu a coborat... ce sa fac/ o fi defect?
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(daciafan @ 28 Feb 2006, 00:36) Vezi că de fapt reglarea pe înălțime se face pe un plan înclinat, scaunul nu "sare" în sus sau în jos, ci culisează cam la 45 de grade. Așa că pentru a ajusta înălțimea scaunului trebuie să imprimi și o mișcare pe orizontală, nu numai pe verticală. This post has been edited by DFA: 28 Feb 2006, 11:09 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine merge sa ridic scaunul chiar daca stau pe el(referitor la ideea ridicarii scaunului din "exterior") si are 3 trepte de reglare "sus -mijloc-jos" si merge usor....numai ca trebuie sa te ridici umpic .....eu sunt multumit de acest accesoriu sper sa nu am probleme cum au altii
![]() This post has been edited by Think4Me: 28 Feb 2006, 11:56 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
|Dacifan
Se poate ridica si daca stai pe el. Atunci cand stai pe scaun cu mana staga (sau dreapta) prinzi maneta de sub scaun si faci un ,,salt" (in sus) CU TOT CU SCAUN (asa ai mai multa forta) putin inspre inainte si o sa vezi ca se ridica. Daca vezi ca se ridica eliberezi maneta INAINTE de a te lasa pe scaun ca se se blocheze scaunul intro trepta superioara. Eventual cu dreapta te tii de volan , insa NU TREBUIE neaparat se tragi de volan. E important ca atunci cand faci saltul in sus sa si tragi de maneta (simultan). Aici mai e un mic amanunt de care e bine sa tii seama. Inainte de a trage efectiv de maneta aia de sub scaun atunci cand faci ,,saltul" trage de ea cat merge cursa ei si pe urma treci la operatia descrisa mai sus. Cu alte cuvinte scaunul nu se ridica daca nu il ridici TU, nu e ca la avionae tragi maneta si ,,hop" sare scaunul in sus. ![]() Desigur din masina poti ridica scaunul in mai multe feluri ....asta ca sa nu sara unii....,eu am incercat sa-i explic o varianta si dupa ce ,,simte" cum se ridica scaunul ala poate incerca si altfel. In concluzie NU TREBUIE sa te cobori din masina ca sa-ti regelezi scaunul pe inaltime. Bine nu te gandi ca o se se RIDICE extraordinar de mult.........eu prima data cand l-am ridicat nu prea am fost incantat se mai putea adauga inca o treapta. Eu oricum nu l-am ridicat deoloc, e mai misto sa conduci cu el coborat la maxim. This post has been edited by crisstian: 28 Feb 2006, 13:59 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
va multumesc pentru raspunsuri...citindu-le am reusit si eu sa reglez scaunul pe inaltime
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Era blocat?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
|
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:58 |