probleme la viraj, se aud niste sunete
![]() ![]() ![]() |
probleme la viraj, se aud niste sunete
razzu |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|||
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
planetara/e pe duca. la drum drept sau daca iei o curba usor, fara sa accelerezi iti bate?
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
la drum drept si cand virez stanga merge normal.
bataile sa aud doar cand iau un viraj cat de mic la dreapta |
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
la fel a facut si la mine...e planetara
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
planetara sigur!asa face si la mine!mergi mai usor si daca ai timp fa o verificare la ele!cati km are masina?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Raggaeman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Planetara de pe stanga....ia mai usor curbele si te mai tine....daca nu....schimba-le intre ele....o sa mai mearga o vreme...dupa care....la rectificat cu ea (cu ele). Toti avem problema asta mai devreme sau mai tarziu
|
--------------------
dacia
1310
- ph-04-lja Se poate si mai rau...dar si mai bine!
|
|
SJ-03-WEN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 13 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
La mine se aud batai cand iau la stanga si accelerez.
Sa inteleg ca e plantara de pe dreapta...? |
--------------------
Dacia 1410
Break 5 usi
1998
- SJ-03-WEN
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Am pus planetare "de uzina"; am mers cu ele cam un an, in regim "loco", adica naveta 30 km zilnic; au inceput sa "bata"; le-am inversat, in curind fac tot un an dar cu un nr de km aproape dublu; nu "bat" deloc. Sa fie materialul mai bine tratat pe partea cealalta? Nu, nu vorbesc prostii, la uzina faceam testul la o bara de 56MoCr11, sa zicem, din 3-4 puncte; in fiecare iesea alt material, deci bara era neuniforma. This post has been edited by diaconuliviu: 14 Jun 2005, 12:42 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
BMA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 25 May 05 From: Timisoara ![]() |
e planetara.
la nuca are un burduf care tine vaselina. il desfaci sii vezi daca mai ai vaselina acolo. curata mizeria, baga vaselina si pune la loc burduful foarte etans (eventual schimba-l). daca si atunci va face la fel mergi cu ele la rectificat. si deocamdata nu mai lua viraje puternice. vireaza cat mai larg si cu viteza redusa.altfel risti sa se blocheze planetara in viraj. iti dai seama ce inseamna sa ramai cu rotile blocate in viraj ? nu cred ca vrei sa te gandesti. oricum cel mai bine ar fi sa le rectifici sau sa le schimbi. This post has been edited by BMA: 14 Jun 2005, 14:15 |
--------------------
Skoda Fabia
1.2HTP 12V
2007
- B-61-ZTF Ex. Dacia Nova R52319 T '96 si Dacia 1410 Berlina '96
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Si eu am patit la fel cu planetara de pe dreapta. Cand luam viraje la dreapta aveam impresia ca ceva sta sa se rupa. Solutia: - cumpara o tripoda, o lalea, un burduf, un splint de asigurare si vaselina pentru rulmenti.
Inlocuieste piesele sus mentionate si totul va fi in regula. |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:33 |