siguranta zengher, probleme cutie de viteze
![]() ![]() ![]() |
siguranta zengher, probleme cutie de viteze
fulgu_4ever |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005
- ph 13 ZSO
|
|||
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
Cred ca nimeni nu a patit asa ceva de nu ti s-a raspuns pana acum, sau poate sunt care au patit, dar nu stiu despre ce e vorba, ca de exemplu eu, nu am auzit niciodata despre aceasta siguranta, pune niste poze cu ea daca ai.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
sn nu are asa ceva parca fiindca si eu cand am umblat sa schimb pivotul a iesit planetara din cutie usor ... si am introduso la loc fara sa-i mai pun absolut nimic. La 1310-1300 era cu un cui din cate tin minte.
This post has been edited by djasu82: 11 Mar 2011, 22:14 Attached thumbnail(s) 29_02.jpg ( Size: 165.36k ) Number of downloads: 1172 29_03.jpg ( Size: 170.12k ) Number of downloads: 1323 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
ba da are ,ii o siguranta tip zegher nu zengher care tine tripoda pe axu planetarei in cele 2 pagini din manual (poza a 2) este nr 6 adica inel elastic
ea poate iesi afara daca e deformata sau foarte sfaba sau daca ii uzat umaru pe care sta ,oricum pana acuma nu am auzit pe nimeni sa fi patit asa ceva This post has been edited by vladut88: 11 Mar 2011, 22:34 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
fulgu_4ever |
![]()
|
aceeasta siguranta imi sare numai in viraj maxim dreapta
doi mecanici pareri diferite 1 unghiul rotilor 2 vreun suport de motor chiar nu a patit nimeni asa ceva |
--------------------
dacia
solenza
2005
- ph 13 ZSO
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
fulgu_4ever poate ca masina a fost lovita,cadru motor stramb,suporti motor sau cutie rupti,trebuie sa verifici ca sigutanta aia nu sare singura din locasu ei
da si tu mai multe detalii ,ai schimbat ambreiaj,ai dat cadru motor jos de pe masina,ai luat o groapa mare cu masina?ai umblat la bascule? ca din trei cuvinte e cam greu de dat un verdict This post has been edited by nikuniku: 13 Mar 2011, 15:02 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Chiar daca are cadru motor stramb, sau unghiurile dereglate, siguranta aia nu trebuie sa sara de acolo. Siguranta tine sa nu iasa carcasa tripodei, care face corp comun cu pinionul planetar. Daca masina ar sta cracanata, tripoda planetarei de pe partea stanga, are posibilitatea de a iesi din carcasa, fara a forta acea carcasa, aceasta fiind montata liber. Parerea mea de moment este sa cumperi o siguranta noua, sa cureti bine canalul unde se monteaza, si sa o montezi corect. Am avut o problema asemanatoare la o cutie de logan, care avea acea siguranta rupta din exploatare, jumatate fiind cazuta in cutie. Pentru asta am fost nevoit sa desfac cutia.
This post has been edited by serviccom: 13 Mar 2011, 19:40 |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu am bucata lipsa din umaru care nu lasa siguranta sa iasa afara vreo 4 5 mm si tot nu am avut probleme sa sara afara vreodata ,ori siguranta e praf ori nu mai are de fel umaru ala
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
fulgu_4ever |
![]()
|
problema e ca sare numai in viraj dreapta( pe drum , ridicata pe cric nu sare )
Siguranta noua saiba noua tripoda nu are joc in cutie tampoane bune unchiul facut in noembrie nu stiu ce sa ii mai fac M-am interesat in service habar nu au nu stiu ce sa ii mai fac , cred ca ma pun cu ooru e ea ca ma scos din pepeni |
--------------------
dacia
solenza
2005
- ph 13 ZSO
|
|
enk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 23 December 10 ![]() |
canalul de la siguranta este curatat?
|
--------------------
Fiat
Doblo
2008 / MAXI Cargo
- B-84-XHZ
|
|
fulgu_4ever |
![]()
|
mai nou am modificat pozitia motorului si sare acum in viraj stanga
da canalul este curat |
--------------------
dacia
solenza
2005
- ph 13 ZSO
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Cum sa modifici pozitia motorului? Fii mai explicit sa nu mai fie nevoie sa te intrebam toate nimicurile.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fulgu_4ever |
![]()
|
motorul este prins de suport cu un surub.
suportu este prins de caroserie cu 4 suruburi, iar suportul nu are gaura fixa prin care trec aceste 4 suruburi ci sunt nult mai mare ca sa poata sa fie reglat pe pozitia care trebuie. maine dau cadru H jos si cutia pentru a o duce la un mecanic bun. |
--------------------
dacia
solenza
2005
- ph 13 ZSO
|
|
fulgu_4ever |
![]()
|
azi am dat cutia jos luni o duc in sevice
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- ph 13 ZSO
|
|
fulgu_4ever |
![]()
|
surpriza
ce dredeti ca are cutia Diferentialul facaut muci Mecanicul care a desfacuto s-a mirat ca mai functiona. |
--------------------
dacia
solenza
2005
- ph 13 ZSO
|
|
serviccom |
![]()
|
Si tu nu ai auzit zgomote in cutie?
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
560 de ron diferential dsn astazi la un magazin din slatina, si al meu e la fel, are joc. Cum l-ai rezolvat ai gasit piese de schimb?
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
si cum iti dai seama ca ai diferentalul muci, presupun ca nu iti mai trag masina in unele viraje.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
90 DTZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 June 11 ![]() |
Salut am si eu acceiasi problema cu siguranta de la cutie imi sare mereu ! Am cumparat una noua gandindu-ma ca o fi uzata , dar degeaba imi sare mereu ! Stie careva daca in locasul acela destinat sigurantei pe langa ea se mai pune vre o saiba ceva ?
|
--------------------
Dacia SuperNova
Dacia SuperNova
2002 , Confort
- AG 90 DTZ
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
90 DTZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 June 11 ![]() |
E posibil si din cauza lipsei acelui distantier sa sara mereu ? Si cel vechi sa fie in cutie pt ca eu nu am gasit decat siguranta cand mi-a sarit pt prima oara ? Cand am cumparat siguranta mi-a dat si acel distantier , am intrebat-o pe vanzatoare ce fac cu el si a dat din umeri ! Asa ca am incercat sa le pun o data pe amndoua si nu prea intrau asa ca nu am mai insistat si am pus doar siguranta si iar a sarit !
|
--------------------
Dacia SuperNova
Dacia SuperNova
2002 , Confort
- AG 90 DTZ
|
|
fulgu_4ever |
![]()
|
am schimbat cutia pana la urma si am rezolvat problema.
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- ph 13 ZSO
|
|
cristimaximaxi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 April 15 ![]() |
SALUT MA NUMESC CRISTI . AM INTAMPINAT SI EU ACEEASI PROBLEMA CU SIGURANTA ZEGHER . SCOT ULEIUL . SCOT PLANETARA . PUN SIGURANTA . PUN ULEIUL . DAU CATEVA TURE DE BLOC SI SARE IARA . AM INCERCAT CU O SIGURANTA SI O PLANETARA NOUA AM INLOCUIT CHIAR SI SUPORTUL ELASTIC AL CUTIEI DE VIDEZE AM PUS UNUL NOU . NU AR FII PROBLEMA . INLOCUIESC SI CUTIA DE VITEZE . DAR VREAU SA MA ASIGUR CA NU ESTE DIN ALTCEVA . BASCULA . TELESCOP . PROBLEMA MIA APARUT DUPA CE AM CARAT CEVA GREU CU MASINA . CUTIA DE VITEZE FUNCTIONEAZA PERFECT . DISCUL DE AMBREAJ ESTE NOU INLOCUIT LA REPREZENTANTA .
|
--------------------
renault
laguna
1994
- m5624sf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:27 |