rog sugestii sistem audio, unde mai pot monta 2 boxe pe break?
![]() ![]() ![]() |
rog sugestii sistem audio, unde mai pot monta 2 boxe pe break?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
in usile din spate, in locul scrumierelor; macaraua nu loveste in ele, deci le poti pune fara frica
|
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ar fii o idee, dar va fi o problema cu cablul boxelor..tre sa dau gaura in tabla ca in spate nu sunt prevazute cu gaura(portietrele)..alte idei?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.De ce nu iti faci un "coviltir" (folosesc denumirea ta ca nu stiu cum ii spune) din PAL si cu balama la mijloc ca sa poti sa il deschizi, mai bine spus sa semene cu unul original.Si poti sa prinzi si 2 difuzoare destul de mari in el,si vei avea si un sound mai bun.Pal-ul il acoperi cu mocheta sa para mai elegant.E si eftin si simplu de facut.Stiu pe cineva care a facut asa ceva la o dacia 1320.
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
argon |
![]()
|
mi-as face dar e mai complicat ca nu are nici suportii pt el, am prins o serie nasoala de Dacii din acest pdvd
Daca imi pun in politele acelea de sub bord, cum ar suna /arata mai bine? cu membrana difuzorului in sus sau in jos? si totusi cred ca ar fi prea apropiate cele 4 boxe una de alta daca o pereche e in usi si cealalta sub bord...varianta cu usile din spate cade.. O alta varianta mai putin viabila ar fi in portbagaj in cartonul acela din parti..in stanga ar merge, dar in dreapta e roata de rezerva si boxa ar fi chiar in spatele rotii..deci dc mai aveti idei va rog.. This post has been edited by sandman: 13 Jun 2005, 10:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
du-te la un tapiter si fa-ti "coviltirul" acela.nu e scump,mie la liberta mi-a spus ca ma costa cam 300-350k cu tot cu montat.si ti-l si imbraca in tapiterie asemanatoare cu cea de pe scaune,sau in ce model vrei tu.si poti sa-i spui sa-ti dea si gaurile pentru boxe ca sa nu fie inestetic.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
argon |
![]()
|
k merci am inteles..am sa incerc, dar revin cu intrebarea mea..daca totusi imi pun pe polita de sub bord cum e mai bine? boxa cu membrana in sus sau in jos??
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai mai omule...ai deja boxe in fata in usi? Ce faci cu alea sub bord? Ce vrei? Sa se auda si mai nasol. O sa te deranjeze ca suna totul din fata.
Ai obsesie sa ai 4 boxe? Mai bine punele in loc de faruri decat sub bord (atata timp cat ai in usi) Nu m-as mira sa sune mai bine decat usi + bord. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
Domnu DriverX:nu e ca am obsesie pt 4 boxe dar am cass cu 4 iesiri..nu e pacat sa ramana 2 nefolosite?? in plus de asta am cele 2 boxe in cutie..ce ai vrea sa le vand?
E usor pt tine sa vorbesti ca ai berlina probabil |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
uzispeed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 March 04 From: Timisoara ![]() |
Eu am facut o placa de PAL, am montat-o fix in portbagaj intre arcuri, in spatele banchetei, am pus pe ea 2 boxe de 400W cu fata spre interiorul masinii, de-i las fara plamani pe aia care stau in spate ... SI GATA!
|
-------------------- Nokia - CoNnEcTiNg PeOpLe!
|
|
argon |
![]()
|
uzispeed: si ideea ta e tare, dar nu influentiaza materialul textil calitatea sunetului? sau cand se lasa cineva mai tare pe spate nu da in ele?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
hai sincer acum ca te vad atat de nehotarat.au spus si baietii ca cea mai buna faza e cea cu coviltirul pe spate.cum sa dea in ele daca se dau pe spate.sa fie si ei atenti.eu dau pe bord cu silicon in fiecare zi si arata trasnet si daca il prind pe unul sau una cu maine pe bord acolo ii raman
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
sandman
A doua pereche de boxe se pun in spate, nu sub bord, faruri sau oglinzi. In spate ai variante. Usi sau placa in spatele banchetei...sau...ceva cutie, ar fi faina dar ocupa loc. Daca nu mai ai alta problema legata de acest subiect, topicul se inchide. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
mersi driverx ,poti inchide linistit topicul, le-am pus in usa portbagajului, acolo unde e angrenajul stergatorului de parbriz.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |