Mirosuri octanice!, Benzina la greu
![]() ![]() ![]() |
Mirosuri octanice!, Benzina la greu
DaciaTUYon |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 June 05 From: bucuresti, romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1410 TLX
- b-23-eog
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Rezervorul nu curge in urma curatarii? Sonda este etansa? Ai furtun scos sub masina pentru gaze? Carburatorul este etans (capacul pe corp)? Nivelul e bun si nu e mare? Poantoul etanseaza bine?
Furtunele au coliere si sint bune, fara crapaturi, pori..? Sint multe cauze ale acestei probleme. This post has been edited by diaconuliviu: 13 Jun 2005, 08:42 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
Verifica cele 2 futune care ies din rezervor si merg spre motor, in zona in care intra in stut-urile de la rezervor. Este posibil cand ai dat rezervorul jos sa nu fie bine stranse sau sa aiba fisuri!
|
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
tr01mjy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 December 04 From: de fel Turnu Magurele, dar acum Vitan ![]() |
salutare
incearca sa vezi daca nu cumva ai pori la patrea de sus a rezervorului.eu am si tot asa se simte in interior cand bag benzina mai multa. asta se intampla mai rar. ![]() verifica si etansietatea carburatoruluii fata de galerie |
--------------------
Dacia
1310 TX
- TR 01 MJY Urgent: schimb dacie rulata cu bmw nou+diferenta !!!
|
|
mariusCYP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 June 05 ![]() |
Poate ai rezervor spart pe partea sus si cumparati unu nou e mai buna,sau probleme ai cumparat la un benzinarie cu benzina ieftina si te asta miroase tare,mai bine cumparati la petrom sau shell!
|
--------------------
dacia
break
- TM 08 ---
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
QUOTE(mariusCYP @ 20 Jul 2005, 09:38) Poate ai rezervor spart pe partea sus si cumparati unu nou e mai buna,sau probleme ai cumparat la un benzinarie cu benzina ieftina si te asta miroase tare,mai bine cumparati la petrom sau shell! nu sunt rau........dar e prea de tot mesaju asta...... sunt singuru care zice asa? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
cosmin206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 July 05 ![]() |
Fosta mea berlina din '87 la care am acces o perioada,mirosea zilele trecute cand deschideai porbagajul de-ti muta nasul din loc.Cauza?...pe unde vine sonda de combustibil tabla putin deformata.Am purces la indreptarea zonelor deformate de varul meu,detinatorul de drept al berlinei si acum dupa ce am imfipt si o garnitura de cauciuc in acel loc,mirosul s-a dus.Am si un por tot in partea suprioara a rezervorului pe care l-am astupat...o sa ziceti ca m-am tampit...cu guma de mestecat,vorbesc serios!
La cat de "obosita" este masina si la faptul ca va sfarsi in curand la programul de reannoire a parcului auto,merge si metoda asta,mai ales ca nici eu nici varul meu nu mai vrem sa investim in ea decat pentru mici reparatii. Cu stima,Cosmin Mares ![]() This post has been edited by cosmin206: 20 Jul 2005, 12:13 |
--------------------
Peugeot 206 X-Design
1,4l,gri-cedre
- PH 16 MAB
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
[B]Am si eu o intrebare !!!
![]() Este foarte aiurea. am schimbat pompa ca cealalta nu mai strangea bine capacul - si era NOUA acum tot mai da ! am doua filtre de benzina - unu inainte de pompa care se curata - unu dupa poma de unica folosinta(nou) aaa am si rezervor nou..... DECI ce are de tot mai da???? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
cosmin206 |
![]()
|
Scoate capacul de la pompa,da-i pe capac (portiunea pe unde iese benzina) cu putin silicon rosu (gasket silicon).Pozitioneaza capacul la loc fara a-l strange,lasa-l circa 2 minute sa sa usuce siliconul,dupa care-l strangi,introducerea benzinei facandu-se dupa un sfert de ora.Asa scapi de "belea"
Cu stima,Cosmin Mares sau "ala cu Pejo-ul" ![]() |
--------------------
Peugeot 206 X-Design
1,4l,gri-cedre
- PH 16 MAB
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Mersi! Sa vad daca fac ceva ca am lipit acum un am rervorul, aveam 2 pori in partea superioara a rezv si i-am lipit cu prostie daia A +B transparent! Apoi am obs k sa topit si a curs in rezervor din cauza vaporilor! Sper ca nu reactioneaza cu benzia!
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
cosmin206 |
![]()
|
Salut! N-are nici o treaba cu benzina din rezervor substanta acea cu care ai astipat porii si s-a topit!
|
--------------------
Peugeot 206 X-Design
1,4l,gri-cedre
- PH 16 MAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:20 |