Fluiera cutia
![]() ![]() ![]() |
Fluiera cutia
chris.25iun |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 1 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gti
2000 / gti
|
|||
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
vezi daca mai are ulei cutia de viteze
![]() |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
chris.25iun |
![]()
|
Doar ce am lasat masina in parcare si acum vad ca in tragere in vitezele 1 2 si 3 juruie ca un rulment asa in a 4 se mai aude vag acest huruit iar in a 5 deloc. Ma gandesc ca s-a dus rulmetul de presiune .... sa fie si asta. Maine ma duc sa vad dak e rulmentu si sa il schimb dak e cazu si sa ii vertific si nivelul la ulei.... Astept pareri . Ms
|
--------------------
dacia
nova gti
2000 / gti
|
|
chris.25iun |
![]()
|
Am completat cu ulei... este adevarat si-a schimbat sunetul cutia, intra mai usor in viteze, dar tot fluiera la calcarea ambreiajului.... din ce poate fi .... precizez ca masina trage bine si nu imi patineaza ambreiajul dar tot se aude acel fluierat din ea.... sa fie cumva rulmentul de presiune? si daca da ma poate ajuta cineva cu niste poze sfaturi cum as putea sa il schimb.... sau daca se pricepe cineva pe aici care ar putea sa repar cutia in schimbul a unui cost evident ..... multumesc
|
--------------------
dacia
nova gti
2000 / gti
|
|
ex-silentio |
![]()
|
![]() Posesor Nova Group: Members Posts: 37 Joined: 6 December 07 From: Rm-Sarat ![]() |
Șuieratul de obicei apare de la lipsa de ulei în cutie, dar (cel puțin așa făcea la mine) este mai accentual într-a 5-a.
Dacă pe liber nu se aude nici un zgomot ciudat, iar când calci ambreiajul la fund se aude, problema este cel mai probabil de la rulment. Dacă tot umbli la rulment, verifică și placa, și eventual discul de ambreiaj ![]() |
--------------------
Nova
T
1996
- BZ-05-EEE Diferenta dintre scoala si viata?
In scoala, inveti o lectie, apoi dai un test. In viata, ai de dat un test care te invata o lectie |
|
bogdan890522 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 9 February 11 ![]() |
asa mi sa intamplat si mie, si mi sa blocat in viteza a 5 si a 4 si mi sa spart. ulei aveam in cutie
|
--------------------
dacia
nova
1996
|
|
chris.25iun |
![]()
|
este rulmentul mi-a spus un mecanic... dar cica mai pot merge asa cu el cat nush... oricum in max 2 3 sapt vreau sa il schimb ca nu mai merge vraajeala ca dak s duce dau de altele s nu vreau.... am venit acum d l constanta la bucuresti si am ajuns bn dar sa vedem cat mai duce
![]() |
--------------------
dacia
nova gti
2000 / gti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:52 |