Directie foarte grea, dupa schimbarea anvelopelor
![]() ![]() ![]() |
Directie foarte grea, dupa schimbarea anvelopelor
epuru |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 December 10 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway 2014
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
s-ar putea ca anvelopele de iarna pe care le-ai avut sa aibe talpa de rulare mai ascutita ,iar astea de vara sint mai late ...si de aici cred ca este vina...si la mine cind aveam pe cele Matador era un pic mai greoaie directia ,iar acum cu astea All-Seasons invirt volanul cu degetul...ai servodirectie pe masina?si inca ceva pune si tu la profilul tau locatia de unde esti tu...ok?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
epuru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 December 10 From: Timisoara ![]() |
M-am gandit si la acest aspect, sa fie doar o chestie de obisnuinta, dar mi se pare mult prea mare diferenta. Masina este Solenza Confort fara servodirectie. Am de facut azi un drum de vreo 130 km asa ca o sa vad dupa aceasta distanta daca era doar o chestie de obisnuinta.
Sunt din Timisoara, o sa actualizez profilul deseara cand ma intorc. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway 2014
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
le-ai umflat cum trebuie?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:13 |